Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме
Пълен идиот трябва да си,за да си мислиш,че в подобна група и с подобен потенциал на отбора,некласиране на три поредни форума,треньорът е длъжен да обещае класиране.Боби Михайлов обаче поставя класирането за задължителна цел,което мисля,че е достатъчно красноречив ултиматум към треньора.Директорът на националния отбор Наско Сираков също каза,че е задължително класирането.Те обаче са ръководители и са тези,които поставят целите и държат отговорност на треньора за резултатите.Мъри да не би да обещава,че ще купи хляб примерно,че да зависи от него това действие.Усилието за разсъждение в подобна посока обаче е нежелано от някои големи специалисти в този форум.Напук на всички,България ще се класира,помнете ми думата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Според мен най-трудно ще ни е срещу Швейцария - освен всичко друго са ни и конкурент за второто място, към което уж имаме претенции.....
Този отбор е много силен за нас в момента като съотношение на силите....
Изобщо не вярвам, че може да ги бием в Женева а тук ще ни трябва някакво чудо за да ги излъжем и да вземем и 3-те точки....
Дано да се класираме чрез бараж като завършили на второ място в групата си, но да си призная аз лично не вярвам като видях в каква група се паднахме.....

Този отбор е много силен за нас в момента като съотношение на силите....

Изобщо не вярвам, че може да ги бием в Женева а тук ще ни трябва някакво чудо за да ги излъжем и да вземем и 3-те точки....
Дано да се класираме чрез бараж като завършили на второ място в групата си, но да си призная аз лично не вярвам като видях в каква група се паднахме.....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Като гледам какъв манталитет имат много от сънародниците ни, направо ме заболява стомаха.
Като изключим някои детинщини, такова плюене, толкова робска злоба и ненавист! И защо? Защото Стоилов е бивш треньор на Левски.
Егати. А напоследък съм останал с впечатлението, че такива образи има единствено в произведенията на Иван Вазов и Алеко Константинов.
Мога да се обзаложа, че при евентуален провал на националния отбор няма да са малко "българите", които ще подхвърлят фесовете във въздуха от "радост".
---
Пожелавам успех на Станимир Стоилов начело на националния отбор! Дано пожъне успехи и ни даде много поводи за радост и гордост! (колкото може да е горд народ като нашия)
Успех Мъри! Цяла България ти стиска палци.

Мога да се обзаложа, че при евентуален провал на националния отбор няма да са малко "българите", които ще подхвърлят фесовете във въздуха от "радост".

---
Пожелавам успех на Станимир Стоилов начело на националния отбор! Дано пожъне успехи и ни даде много поводи за радост и гордост! (колкото може да е горд народ като нашия)
Смешно е Уелс да тръгва с идеята за класиране, а ние да се страхуваме от Черна гора! Вярно, че сме царе на празното самочувствие, но нали идеята сега е да се гради нов отбор, по-силен отбор...трябва да се тръгне позитивно! Мъри за два дни показа защо е слаб - първо каза, че няма добри играчи, после, че не можем да се класираме...егати психолога!
kokic1986 на 07 Фев 2010 17:45
Интересно ми е всички които обиждат Мъри , ако се класираме на Евро2012 тогава кво правим ? Всички които обиждат трябва да се спукат от яд , аз не мога да разбера от къде тая злоба , какво ви е направил човека ??? оооооо да сетих се , да да , когато беше треньор на Левски биеше всичките отбори като тъпани - ето защо е тази злоба
КОЛЕГИ ,ЧЕРВЕНИ , ОРАНЖЕВИ , ЗЕЛЕНИ И ВСИЧКИ БОЛНИ МОЗЪЦИ , ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ДА РАБОТИ , А АКО СЕ ПРОВАЛИ ТОГАВА ГО ПЛЮЙТЕ !!!
Ако това стане аз публично ще му се извиня,но ти пропускаш една малка,но съществена подробност.Когато се надигна вой след срамната ни загуба от Кипър,Кауна и Раев се изхвърлиха,че не са поели ангажимент да ни класират на световното,но ще ни класират за следващия голям форум!Сега хасковската подлога на Перуци започна да дава на заден ход,разчитайки на пословичната ни къса памет!Аз не плюя синия Мърльо,а националните предатели,начело с мафията във Футболния съюз!За парите,които получава като национален селекционер,можеше да се наеме някой чужд специалист,който най-малкото нямаше да си плюе на авторитета,угаждайки на мениджърски или клубни интереси!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Sporter написа:---
Чак цяла България

Сигурно има и такива дето плюят по Синоптика,на синьо-червена основа,но и те са наясно че с това ''управление'',нищо добро не ни чака.
Само Черно море.
garfild8 написа:Sporter написа:---
Чак цяла БългарияБолшинството от нас дето плюем по Мъри и БФС,сигура искат да се класираме на Европейското.Обаче сме реалисти,че с този треньор и с Перуката и Наско,ще си останем между трето и пето място.
Сигурно има и такива дето плюят по Синоптика,на синьо-червена основа,но и те са наясно че с това ''управление'',нищо добро не ни чака.
Който не иска България да се класира,значи не е българин!Разбира се,че цяла България е зад отбора,неразривна част от който е треньорът.Много точно си написал,колега,че вие плюете,вие не критикувате.Аз съм убеден,че ако успеем в тези квалификации,ще си върнеш думите назад за Мъри

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Old_death написа:kokic1986 на 07 Фев 2010 17:45
Интересно ми е всички които обиждат Мъри , ако се класираме на Евро2012 тогава кво правим ? Всички които обиждат трябва да се спукат от яд , аз не мога да разбера от къде тая злоба , какво ви е направил човека ??? оооооо да сетих се , да да , когато беше треньор на Левски биеше всичките отбори като тъпани - ето защо е тази злоба
КОЛЕГИ ,ЧЕРВЕНИ , ОРАНЖЕВИ , ЗЕЛЕНИ И ВСИЧКИ БОЛНИ МОЗЪЦИ , ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ДА РАБОТИ , А АКО СЕ ПРОВАЛИ ТОГАВА ГО ПЛЮЙТЕ !!!
Ако това стане аз публично ще му се извиня,но ти пропускаш една малка,но съществена подробност.Когато се надигна вой след срамната ни загуба от Кипър,Кауна и Раев се изхвърлиха,че не са поели ангажимент да ни класират на световното,но ще ни класират за следващия голям форум!Сега хасковската подлога на Перуци започна да дава на заден ход,разчитайки на пословичната ни къса памет!Аз не плюя синия Мърльо,а националните предатели,начело с мафията във Футболния съюз!За парите,които получава като национален селекционер,можеше да се наеме някой чужд специалист,който най-малкото нямаше да си плюе на авторитета,угаждайки на мениджърски или клубни интереси!
И що да е мърльо,бе,специалист?Ти нали все казваш да не плюем Бербатов примерно,а да критикуваме.Ти да си критикувал Стоилов?Май не.Ти само плюеш и единствената причина е това,че не можеш да му простиш успехите.По този начин се принизяваш до нивото на тези,които ненавиждаш-плюещите по Бербатов,които не могат да му простят успехите.Егати гадното племе сме,убеждавам се с всеки изминал ден.
-
Лошото е, че при успех на националите.....вероятно ще има доста инфаркти.....
Но от друга страна......ще са ги получили......така, че нещата не са чак толкова зле ! ......
Сега сериозно....ясно е, че Мъри е лош.....щото е левскар....и щото постигна най големите успехи в родният клубен футбол, за последните 20 г. ....за съжеление на някои - постигна ги с грешният отбор.....
Но това е явно е по тяхно мнение......
А според мен, постигна ги с правилният отбор....с отбора, с който единствено можеше да стане това !
Автора на темата....вероятно е знаел какво ще последва.....пускайки я по този начин, с явна мисъл за плюене.
Само като предположение.....а какво щеше да е, ако Стоилов беше казал примерно:
'Групата ми е ясна.....съперниците също ! Няма да имаме проблеми с класирането' ! ?
Не е нужно особено да гадаем......антилевскарите, щяха отново да скочат.....и плюнките щяха да са още по гнусни от настоящите !
Така, че явно за АНТИ'всичко'хората....няма значение какво е казал Мъри....или дали въобще е казал нещо !
Важното е да го плюем....щото гадният левскар, постигна с Левски това.....което моя отбор няма да постигне в близките 50 г. !
Къде дават така.....
....
...
В заключение......явно наистина никой не харесва крокодила.....който хапе лошо ! ....

Но от друга страна......ще са ги получили......така, че нещата не са чак толкова зле ! ......

Сега сериозно....ясно е, че Мъри е лош.....щото е левскар....и щото постигна най големите успехи в родният клубен футбол, за последните 20 г. ....за съжеление на някои - постигна ги с грешният отбор.....

А според мен, постигна ги с правилният отбор....с отбора, с който единствено можеше да стане това !
Автора на темата....вероятно е знаел какво ще последва.....пускайки я по този начин, с явна мисъл за плюене.
Само като предположение.....а какво щеше да е, ако Стоилов беше казал примерно:
'Групата ми е ясна.....съперниците също ! Няма да имаме проблеми с класирането' ! ?
Не е нужно особено да гадаем......антилевскарите, щяха отново да скочат.....и плюнките щяха да са още по гнусни от настоящите !
Така, че явно за АНТИ'всичко'хората....няма значение какво е казал Мъри....или дали въобще е казал нещо !
Важното е да го плюем....щото гадният левскар, постигна с Левски това.....което моя отбор няма да постигне в близките 50 г. !
Къде дават така.....

В заключение......явно наистина никой не харесва крокодила.....който хапе лошо ! ....

от acmilan на 08 Фев 2010 13:41
Old_death написа:
kokic1986 на 07 Фев 2010 17:45
И що да е мърльо,бе,специалист?Ти нали все казваш да не плюем Бербатов примерно,а да критикуваме.Ти да си критикувал Стоилов?Май не.Ти само плюеш и единствената причина е това,че не можеш да му простиш успехите.По този начин се принизяваш до нивото на тези,които ненавиждаш-плюещите по Бербатов,които не могат да му простят успехите.Егати гадното племе сме,убеждавам се с всеки изминал ден.
Плюене е това,което правиш ти в момента.Хасковския каун съм го критикувал достатъчно,но тия наглеци нито четат,нито им пука от това!На мен лично той ми стана ясен що за треньор и що за човек е още със стъпването му на длъжност национален селекционер при вида на селектираните играчи.Понеже си много старателен и упорит можеш да провериш мненията ми от тоя период.При положение че кучетата си лаят,а кервана си върви,ми остана само плюенето.Достатъчно е да го видиш на снимката,която се дискутираше в началото на темата,за да видиш че той няма даже и визия за поста,който заема.Не сравнявай Митко и Синоптика.Все пак Бербатов не е разобличаван два пъти от БАТЕ,не е отменял кръгове от първенството за да се излекува нападател от водения от него отбор,и въобще не се е вживял в ролята на велик и незаменим.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.