Какви трябва да са резервните екипи на Левски Сф?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какви трябва да са резервните екипи на Левски Сф?
Не само на Левски, а и на всички БГ отбори екипите трябва да са розови..и вместо гети да им купуват чорапогащи и жартиери.И пак ще се гаврят с отборите ни като с к...и в евротурнирите.Това ми е мнението за Бг футбола..образно казано
Аз се чудя защо се налага жълтото като втори цвят, вместо бялото. Надписите на стадиона са жълти, има жълти седалки, но не и бели ! Също така резервния екип е жълт. Все пак пеем за синьо-бели шампиони
Сега ще видим какъв ще е екипа, най-вероятно синьо с бели ленти, може резервния да е пък бял със сини ленти, тоест обратното на 1-вия екип 

- levskioleole
- Контакти:
Аз съм за изцяло син титулярен екип,а резервният екип може да е бяло и синъо:)
- herminatora
- Контакти:
абе да ви кажа за да не се излагат треа да е кафяв екипа та като се насерат да не личи

ЦСКА ЗАВИНАГИ
И на мен ми допада бяло със синьо 

Re: Резервни екипи
slavia1913 написа:Абе на Боратко може и Улшпорт да са му станли скъпи и сега да ги смени с нещо още по-пропаднало.![]()
Иначе според мен екипите трябва да имат цеветовете от емблемата, жълто и червено.
Тук съм абс. съгласен. Жълти тениски с червено райе,червени шорти. Убийте ме ако щете

110 години любов!