Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Groucho » 02 ное 2020 20:02

rhaegar написа:Догодина и двете в един сезон и да ни заличават извънземните.

Постът на десетилетието :!: Да се сложи в отделна тема, същата да се направи важна и да се заключи :!:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 ное 2020 20:05

Groucho написа:
rhaegar написа:Догодина и двете в един сезон и да ни заличават извънземните.

Постът на десетилетието :!: Да се сложи в отделна тема, същата да се направи важна и да се заключи :!:

Пускай темата. Аз ще направя останалото.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 ное 2020 20:08

modor написа:Хич не им трябва да се занимават с нас тия човечета. Земат пратят Левски на някой междугалактически турнир. После ще ни бъзикат пак за новите открития :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 02 ное 2020 20:17

modor написа:Пускай темата. Аз ще направя останалото.

Ц, няма смисъл да ти докарвам допълнителни служебни задължения, скатавай.
При новия формат на форума никой няма да види, че има нова тема, така че е все тая дали тя ще бъде важна или заключена :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 ное 2020 16:58

Някой, който е карал с всесезонни гуми да каже струва ли си упражнението, че обмислям такава покупка, че честно казано не ми се дават пари за зимни нови гуми, при положение,че тука в Бургас пада сняг на 5 години един път. :roll:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 05 ное 2020 18:04

ivan56 написа:Някой, който е карал с всесезонни гуми да каже струва ли си упражнението, че обмислям такава покупка, че честно казано не ми се дават пари за зимни нови гуми, при положение,че тука в Бургас пада сняг на 5 години един път. :roll:
Ти само в Бургас ли караш? Никога не го напускаш, никога не караш в планина, никога по други крайща на България и/или Европа?

Гумите по принцип са изключително важни. Те ти осигуряват контакт с пътя.
Всесезонните гуми са компромис, често неоправдан. Нито лятото са по-добри от летните гуми, нито зимата са по-добри от зимните гуми.

Зимата не всичко опира до снега. Гумата е важна как ще се представя и на ниски/високи температури. Ако е студено и ти се наложи да спреш рязко, дори при тотална липса на сняг на пътя, зимната гума ще спре по-бързо от всесезонната! Същата ситуация ще е при летните гуми през лятото. Там и разходът на гориво ще ти е по-висок при всесезонните, спрямо летните!

Най-добре е да имаш 2 комплекта джанти - на едните слагаш летните гуми, а на другите зимните гуми. Аз така правя от дълги години и в дългосрочен план това е по-добрата инвестиция за мен, особено ако имаш нормален или голям годишен пробег с автомобила(10,15,20, дори над 30 000 км съм имал). Ако правиш 2-4 хил. км годишно с колата. тогава инвестицията в подобно нещо не си струва!
Конкретен отговор на въпросът ти - не, не си струва покупката на всесезонни гуми.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Емиииииии...

Мнениеот Drunken_Master » 05 ное 2020 18:21

rane написа:Гумите по принцип са изключително важни. Те ти осигуряват контакт с пътя.
Всесезонните гуми са компромис, често неоправдан. Нито лятото са по-добри от летните гуми, нито зимата са по-добри от зимните гуми.

Зимата не всичко опира до снега. Гумата е важна как ще се представя и на ниски/високи температури. Ако е студено и ти се наложи да спреш рязко, дори при тотална липса на сняг на пътя, зимната гума ще спре по-бързо от всесезонната! Същата ситуация ще е при летните гуми през лятото. Там и разходът на гориво ще ти е по-висок при всесезонните, спрямо летните!

Най-добре е да имаш 2 комплекта джанти - на едните слагаш летните гуми, а на другите зимните гуми. Аз така правя от дълги години и в дългосрочен план това е по-добрата инвестиция за мен, особено ако имаш нормален или голям годишен пробег с автомобила(10,15,20, дори над 30 000 км съм имал). Ако правиш 2-4 хил. км годишно с колата. тогава инвестицията в подобно нещо не си струва!
Конкретен отговор на въпросът ти - не, не си струва покупката на всесезонни гуми.

Не знаех, че Кими Райконен е прописал във форума... :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 ное 2020 18:33

rane написа:
ivan56 написа:Някой, който е карал с всесезонни гуми да каже струва ли си упражнението, че обмислям такава покупка, че честно казано не ми се дават пари за зимни нови гуми, при положение,че тука в Бургас пада сняг на 5 години един път. :roll:
Ти само в Бургас ли караш? Никога не го напускаш, никога не караш в планина, никога по други крайща на България и/или Европа?

Гумите по принцип са изключително важни. Те ти осигуряват контакт с пътя.

Чакай сега, не ми се карай. :lol:
Може би трябваше да питам,по точно някой ако е карал с такива гуми, а не кво казала на стринка Пена леля и.
10К си ги правя на година, едно зимно ходене на планина(където винаги пътищата са чисти до асфалт) не ми е проблем, както и разхода на гориво.
Та, карал ли си с такива гуми или просто пишеш това което си чел, защото от голяма фирма ми вкараха тази муха в главата.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 ное 2020 18:33

Ако са ти нови летните гуми се не бой. БМВ през зимата съм карал :lol: Вярно, че се напукаха, но Русе по принцип е кучи студ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 ное 2020 18:39

Зимни са, ама първо, че им стар дота, второ, че са трети сезон, абе морално остарели.
Иначе доста над 4мм са.
Drunken_Master написа:

Върни се в “Свободна зона”