Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Martinez1948
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Martinez1948 » 04 ное 2020 23:22

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ogxd5YPpY4A[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=beqblEe4Cs8[/youtube]

Совите не са това, което изглеждат и футбола не е какъвто беше и ГМОто не ЦСКА !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 ное 2020 23:33

TristaNNN написа:Моля, припознавачите-специалисти по изписване на отборите в ЕКТ, да коментират защо на мача Истанбул Башакташак - Манчестър Юнайтед, домакините са изписани с цели 4 (четири :!: ) букви, а именно - IBFK? :mrgreen:

Бях сигурен, че някой от левскарите ще зададе този въпрос и затова още в отговора си на предния дадох отговор и на бъдещия въпрос. Прекалено елементарни сте и лесно може да се предположи каква тъпотия ще измисли поредния левскар.

На 942 страница, при първото ми мнение за деня и то точно на теб отговорих.

По ТВ-тата отборите обикновено ги изписват с 3 букви за пестене на място.

Просто знаех, че трябва да се направи разлика от "винаги", защото милиционерите и при един случай, където не е много удачно изписването с 3 букви ще надигнат глава и ще нададат вой сякаш всичко останало не е вярно.

......и ти пак си попитал. Тук не се иска дори да си умен. Просто само да си съсредоточен и да си видял отговора на бъдещия ти въпрос.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 ное 2020 23:43

TristaNNN написа:
Непринуден написа:
TristaNNN написа:
Непринуден написа:Твърдиш, че в белите държави няма нито една фалирала фирма и всеки си изплаща задълженията по-рано или по-късно с разсрочвания? Аз все си мислех, че има фалиращи, както и че е съвсем нормално след това да започнат нов бизнес за препитанието си.

Да, като се замисля, световната икономика и прогреса се дължат точно на фалиралите фирми: Почваш си бизнесчето, хапваш и пийваш, пилееш парата, а сетне фалираш, завличаш персонала си, завличаш стотици партньори, барабар с държавата и хоп - правиш си нов бизнес, нова фирмичка и си свиркаш. Сладка работа. А ако си нагъл и в червата, може да твърдиш, че всъщност си старата фирма, тая фалиралата. :mrgreen:

Защо все си измисляте лъжи или слагате думи в устата ни, които не сме изричали?

Никъде не съ казал, че световния прогрес се движи от фалиращи фирми. Казвам, че има и такива. Може 5 милиарда бизнеса да са печеливши, но все има една фирма губеща. Вие твърдите, че няма и всеки се разплащал, било то и разсрочено. Тук аз или трябва уверено да твърдя, че съм прав, а вие нещо сте изкукуригали или да напусна тази глуповата дисусия. Няма смисъл да споря за нещо толкова очевидно. Съвсем друг въпрос е, че фалиращите дори не са единици, каквито вие не виждате и една по света, а са по-голяма част от регистрираните фирми.

Защото пишете глупости, затова! Опитваш се да ни убедиш, че е нормално фирми да фалират, което е вярно, де, но в същото време твърдиш, че в белите държави може да си фалираш, да си отвориш ново бизнесче и да си свиркаш, като едва ли не, това може да се приеме дори за нормална практика. И всичко това като някакъв локумаджийски аргумент за фалита на ЦСКА, престъпното преместване на Литекс Ловечи и последващото така лелеяно за вас, но и толкова пропагандирано припознаване на недоносчето. Ти в ред ли си, бре? :mrgreen:

Ахаааааа, най-сетне стана вярна заобикалящата ни реалност. Значи не си бил толкова прост като други да набиваш на околните, че няма нито една фалираща фирма в света и всички си плащали задълженията, в краен случай и с разсрочване.

Дали съм в ред ти е все тая. Въпросът ти не цели това сда узнаеш. По-скоро дали да се успокоиш, че мисионерската ти мисия е пожънала успех сред туземците или ако не да продължиш с обясненията и проповедите как всъщност сме Литекс. На мен ми е все тая. Кажи какво искаш? Малко релакс (ще кажа, че не съм в ред) или си в настроение за поучителна дейност (и да кажа, че съм си в ред, сигнал за проповеди на тема Литекс).

А иначе мога да ти отговоря на много неща сериозно, но ме съмнява да ме разбереш. Ти си знаеш една песен още преди да сме казали нещо. Камо ли да го осмислиш.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 05 ное 2020 07:39

Днес микренското отборче ще бъде пребито... ще усети разликата с Базел жестоко .... припоци, за вас го правим ....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 ное 2020 07:53

И докога нек'ви фалирали от времето на комунизма мозъци ще ни обясняват и казват на черното - бяло, че не са Литекс, след като Литекс дойде с ръководството си, собственика си и играчите си на тяхно място, настани се на стадиона им(ако това бунище, дори без септична яма може да се нарече стадион) и облече екипите им. На всичко отгоре си направи та**к с феновете им, като преправи името, слагайки едно "минус София", т. е. - "Ние сме новото ЦСКА, но не от София, вие се сещайте откъде", нещо като отмъщение към тях заради клетвите им, че никога няма да припознаят друг отбор.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 05 ное 2020 08:55

Понеже явно сте влюбени в тоз Литекс, скоро като изпаднете в Б група(всъщност сте за В), ще имате възможност да си разцъквате...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 05 ное 2020 09:09

damyanov1963 написа:И докога нек'ви фалирали от времето на комунизма мозъци ще ни обясняват и казват на черното - бяло, че не са Литекс, след като Литекс дойде с ръководството си, собственика си и играчите си на тяхно място, настани се на стадиона им(ако това бунище, дори без септична яма може да се нарече стадион) и облече екипите им. На всичко отгоре си направи та**к с феновете им, като преправи името, слагайки едно "минус София", т. е. - "Ние сме новото ЦСКА, но не от София, вие се сещайте откъде", нещо като отмъщение към тях заради клетвите им, че никога няма да припознаят друг отбор.

Те наистина не са Литекс , защото Чавдар ( Етрополе ) купи професионалния лиценз на Литекс , после си смени името и премести в София . Вероятно причината е че Ловеч е на по - голямо разстояние от София от разрешеното по законите на УЕФА и ФИФА за преместване на местонахождението на даден отбор . Остава загатка как след като Чавдар играеше в аматьорската група , а Литекс във втора лига , ЦСКА - София ( София ) се появи в елитната лига .

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 05 ное 2020 09:16

soulfly1948 написа:Понеже явно сте влюбени в тоз Литекс, скоро като изпаднете в Б група(всъщност сте за В), ще имате възможност да си разцъквате...

Тва там е Ботев Луковит... бих го няколко пъти и го знам със сигурност... само припоци - комплексари изопачават истината...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 ное 2020 09:16

Пичове, направих тази тема с цел да се пише по свободно, но някои хора доста прекаляват.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 07 ное 2020 08:33

Пичове, ако бием утре и Лудогорец ... кво че стане? Абе, да не станем шампион още тая година, че ше умрем от смех с всички мои приятели - фенове на Литекс-София .... Лудогрец умреха от страх, помолиха играчите, които сме взели от тях да не играят... изключението ще е Дани Наумов на вратата... от другите ги е страх да не ги ушият... Серкан и Дени Александров .... ей, уплаших шампионите бре... Климентов е трайно контузен и без това...

Върни се в “Левски”