Гонзо става ли за треньор?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

danchobara
Контакти:

Гонзо става ли за треньор?

Мнениеот danchobara » 08 фев 2010 11:12

Гонзо според мен трябва да изкара някаква школа и да се запознае със съвременните схеми,тактики и тем подобни знания за да може ЛЕВСКИ да мачка през пролетта,а не сега да пада от молдовски отбори,макар и този отбор да е бил в ШЛ,защото изказването на треньора пак ами били изморени ами били незнам какво,но не признава,че били слаби и безидейни,иначе си знаем че на Батков така му най-оттърва,Гонзо да е уж главен менаджер,за да не търси някой високо платен треньор и да може да си върти Гонзо,както иска с такива издънки още в подготвителният период няма как да стопим разликата в точките и да се борим за шампионска титла,като започне първенството.Дано да се лъжа в това,което мисля и накрая на първенството да сме първи.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Гонзо става ли за треньор?

Мнениеот deepblue1963 » 08 фев 2010 11:22

danchobara написа:Гонзо според мен трябва да изкара някаква школа и да се запознае със съвременните схеми,тактики и тем подобни знания за да може ЛЕВСКИ да мачка през пролетта,а не сега да пада от молдовски отбори,макар и този отбор да е бил в ШЛ,защото изказването на треньора пак ами били изморени ами били незнам какво,но не признава,че били слаби и безидейни,иначе си знаем че на Батков така му най-оттърва,Гонзо да е уж главен менаджер,за да не търси някой високо платен треньор и да може да си върти Гонзо,както иска с такива издънки още в подготвителният период няма как да стопим разликата в точките и да се борим за шампионска титла,като започне първенството.Дано да се лъжа в това,което мисля и накрая на първенството да сме първи.Само ЛЕВСКИ!!!

Важно е какво ще си кажат вътре в съблекалнята и на разборите,а не пред медиите и на мен и теб.И тази тема не я ли обсъждахме вече?Или,след всеки по-слаб мач ще я отваряме отново и отново!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 08 фев 2010 11:47

НЕ.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 08 фев 2010 11:59

Виж какво deepblue1963,по-добре сега да го кажем,а не по време на първенството и да се правят по-добри разбори,защото май нищо не се казва в съблекалнята и пак се очаква ЛЕВСКИ да продължи на самотек да играе,а в такъв случай нищо добре не ни очаква.Само ЛЕВСКИ!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 08 фев 2010 12:08

Гонзо не е треньор , Гонзо е мениджър , разликата между двете е доста голяма. 8-)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 08 фев 2010 12:53

Аз пък мисля,че с повечко време Гонзо ще натрупа опит и след време ще е доста добър треньор...Нормално е в момента да не показва много като треньор,но той тепърва навлиза в тази област 8-)

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2010 12:53

danchobara написа:Виж какво deepblue1963,по-добре сега да го кажем,а не по време на първенството и да се правят по-добри разбори,защото май нищо не се казва в съблекалнята и пак се очаква ЛЕВСКИ да продължи на самотек да играе,а в такъв случай нищо добре не ни очаква.Само ЛЕВСКИ!!!

Така го казваш все едно от нас зависи нещо.Това, че една малоумна част от публиката накара малоумния президент да смени треньора, който прекъсна тригодишната мъка на клуба в Европа дано не значи, че така ще постъпят с Гонзо. Има ли желание, успехите ще дойдат рано или късно. Добре е да се спрем с максималистичните си очаквания. Поне засега няма да спечелим ШЛ. И трети да сме, ама ако другите са по-силни от нас, ще съм доволен. Гонзо бе пожарен вариант, така че всяка победа е добре дошла, всеки неуспех не трябва да отчайва. Ако му се гласува доверие, може да постигне много. Ако не - той просто не е човек, който ще се назландисва и ще чака хората да го псуват. Сам ще си тръгне.

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2010 12:58

ilsengard написа:Гонзо е треньор, колкото аз съм космонавт. Той даже и китап няма да води отбор в А група, та се налага да правят гимнастики с Тони Здравков - Сухия само и само да може да седи на пейката и да ги навиква от тъч линията. Всъщност селекцията е нищожна, сезона е почти загубен а ЕКТ са под въпрос. Гонзо не тренира футболистите на грамотен футбол, защото той самия е още зелен в занаята, а само надъхва играчите, които рязко развалиха дисциплината си като му подражават като неговия стил на игра - агресия, лакти и нищо съществено на зеления килим. Това е положението

... споко! 2012 идва :mrgreen: .
Хм, имате ли в орбиталната станция нет?

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 08 фев 2010 13:01

Става става.И мисля,че в момнта учи няква школа ;)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2010 13:19

ilsengard написа:
Gonzo0009 написа:Става става.И мисля,че в момнта учи няква школа ;)

Ходи в школа по каланетика да си коорденира движенията че с тези лакти дето раздава може да извади на някой очите

Направи тема "Мразя Гонзо" или си създай група в мразалянковския сайт и си го сложи като подпис. Що си правиш труд да пускаш подобни теми?! :|
Последна промяна от metodito на 08 фев 2010 13:25, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”