honda написа:djd написа:honda написа:шивача написа:realno написа:шивача написа:Бизнес интереси казваш
В тоя лилав умрелтак кой нормален бизнесмен ще инвестира? Да не говорим за щрабак, които печелят
ОБЩЕСТВЕНИ поръчки, които не зависят от рекламата, а какво са подали като оферта в писъмцето. Ако ще щрабак да рекламира във всички футболни клубове в цял свят, офертата, ако им е с едно евро отгоре, отпадат. Тук става въпрос, както Иво55 е написал, че ББПП ви води спонсори и дори не го крие

Щрабак обира всички големи поръчки в държавата и това при тях не зависи дори и от офертите, които подават, просто им е осигурено срещу снасяне на едни пари, където трябва. Нарича се корупция и вие сте в схемата с тях. Но това не е разбираме за определени хора от обществото, които са, как да кажа: като едни животни, дето ги стрижат за вълна

А ДПсаря Инджов от партията на Пеевски с какво живее? Да не произвежда зеленчуци? Или за едните може, а за другите, не? Освен това престъпление ли е да се печелят обществени поръчки или според полит бюро на БКП това е буржоазна практика на лошите капиталисти? Единственото незаконно нещо е нагласените обществени поръчки като на ваши г-н Ганчев.
Мани ги Инджов и Ганчев-те са дребни риби. Но щом отговаряш по този начин на въпроса с въпрос, приемаш очевидно нашите твърдения

Та в този ред на мисли,шиши и бойко всячески ви помагат и ми любопитно дали ще отървете кожата този път или пак ще се наложи да припознаете някое динамо или спартак, или на Лафчис измишльотина? Ясно е, че с вашите пари от закуски стигат да покрият заплатата на ПК и Раев, за останалото има шиши и ббпп
Дребни, дребни - колко да са дребни - след като могат да си позволят ВСЯКА година да дават по- 10 на млн лв. от джоба си (според собствения ви ГФО, реално са повече). Как би коментирак,че ГГ дължи на КТБ( известна като банката на ДПС) приблизително 400 млн лв (без лихвите), в момента основен кредитор на бизнеса на ГГ е държавната ББР(известна като банката на ДП). Това не е ли корупция? Но е напълно нормално помаците ГГ и ЮИ да бъдат в отбора на ДПС.
На твое място бих бил доста по-внимателен в определенията си за Щрабаг. Говориш за публична компания,ако не знаеш какво значи това (би ме изненадал ,ако знаеш). Много бих искал да знам как става номера с корупцията в публична компания. Сериозно го говоря - работя с подобни компании и знам за какво става дума.
Добре е да научиш и кои са собствениците на Щрабаг ,дали не е са много близки до бившия ни собственик Михаил Семьонович Чорни.
И какво общо имат евреите от Щрабаг с турците от ДПС?
Баце, кви турци, кви 5 лева? ДПС е антитурска партия бе, аркадаш. Тя е проруска. Анадънму? Понимаеш? Лукойл, ВТБ, КГБ, ДС, ...
Дори и Гришата и Инджето да са помаци, което не е много ясно, помаците са българи. Според Васил Априлов помаците са приели исляма, за да избягат от тормоза на гръчките фанариоти, които са ги скубели за щяло и нещяло - сватби, кръщенета, погребения, освещавания, всичко. И най-важното - назначавали гръчки владици и попове, които четели на гръчки. Което село отказвало да плаща, го обявявали за бунт и викали аскера.
Добре ли си? На какво точно си - май си пушил нещо много силно

.
За едно си прав -ДПС наистина не е протурска партия, тя е ТУРСКА партия - огромната част от избирателите и(практически всички) сами се определят като турци. Като една много голяма част от тях си живеят и в Турция .Не е тайна - може да провериш как се гласува в секциите разположени в Турция. Дали Ердоган би позволил подобно гласуване ?
За съжаление огромната част от помаците също сами се определят като ...турци( въпреки ,че са българи мюсюлмани). Вярно е ,че голяма част от помаците са приели исляма принудително, но в момента повечето от тях се определят ... вече казах като какви.
Не знам дали ти е известно,че вашия собственик Ю.Инджов е построил пътя и паметника(тюрбе) на Ени хан баба- завоевателя на Родопите.

Не пуша.
Избирателите са едно, партията е друго. Слушай какво ти пее радиото. Доган се командва от Масква. Шиши баба тоже.
Тези, които провеждаха политиката на Ердоган, бяха отлюспени - Касим Дал, Местан, ...
Ердоган се има повече с Баце, отколкото с Доган.
Относно помаците, че повечето се пишели турци - ми не е вярно. Пишат се турци помаците в Гърция. Понеже там е сложно да си българин.
И стига вече с това плюене по собствениците. Какво сме виновни ние, че вашите обикновено ги гонят от България?