Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 04 ное 2020 18:04

Непринуден написа:
honda написа:За да покажа доказателства трябва да стане ясно и откъде ги имам. Никой не си издава информаторите.

Ясно. От сигурен източник пожелал анонимност знам, че (тук всеки пише каквото му харесва, примерно че си педал, Гунди е най-добрия БГ футболист, ЦСКА бил Литекс и всякакви такиа щуротии). Естествено никой не си издава информаторите.

Вече предложих на един колега във форума - аз съм готов да се закълна в най-скъпото -децата си, че на играчи от Черно море е било платено да играят симулативно срещу ЦСКА-София в мач игран на 04.05.2019. Ако си сигурен,че всичко е било чисто във въпросния мач съгласен ли си да се закълнеш в децата си?

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 ное 2020 18:08

realno написа:
Непринуден написа:
Фалит не означава непременно закриване

А какво означава? Извинявай, че съм прост ама аз така го разбирам. Като чуя, че някоя фирма е фалирала разбирам, че повече не съще ствува или поне не оперира бизнеса който доскоро е правила. От теб научавам ново 20, че си запазвала ЕИК и АД-то (разбирам го като юридическата форма на фирмата).
Ако става дума за ЦСКА ние не сме я запазили. Там ЦСКА АД или както се е казвала фирмата е фалирала. Юридичеси ние нямаме нищо общо с нея. На всичкото отгоре проявихме добра воля и изплатихме не малка част от задълженията й, макар и не всичките.

Значи потвърждаваш, че ЦСКА го няма и сте Литекс.

Абе ти четеш ли какво пиша или си съчиняваш каквото искаш да чуеш? Като когато ти дават привилегии да го нариаш репресии.

Въобще не съм казвал такова нещо, че ти да го повтаряш, че и аз да го потвърждавам. Юридическото дружество което оглавяваше ЦСКА е фалирало (с дългове). Юридическото дружество което управлява ЦСКА си управлява ЦСКА и не е фалирало. Къде по дяволите виждаш да говоря за самото (спортното) ЦСКА? Управляваха ни едни, те фалираха, сега ни управляват други, които не са. Все е ЦСКА. От твоята гледна точка сега е Литекс. Защо, не знам и не ме интересува. Други въпроси? Аз не ти се меся да ходите като ненорални и да припявате, че сме Литекс. Най-малкото няма безплатни услуги, пари ще искам ако трябва да ви помагам и да ви лекувам. Понеже никой не ми плаща ми е все тая каква форма на дименция ви е обхванала и нямам нищо против да си я развивате, сиреч ОК съм с вашите простотии. На мен също не ми давай уклон и слагай в устата думи, които не съм казвал. Там сред лепиларите ще намериш разбиране и си припявай Литекс. Никой няма нищо против. И сред нас няма проблем да лудееш, приели сме ви щуротиите да ги слушаме всеки ден, но не ни карай и ние да се държим като луди.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 ное 2020 18:09

Непринуден написа:
honda написа:
Непринуден написа:
honda написа:Дали наистина един ФК неможе да умре?- справка Устава на БФС.

Явно устава на БФС е иззел функцията на Библията, Корана и други свети писания, щом дава отговор за смъртта. Въпрос мъчещ човечеството от хилядолетия. Поклон пред БФС.

Амо за ПФК - това е Библията.

Утре отивам в БФС и им казвам, че съм умрял. От там нататък имат те думата. Явно са наясно с материята.

Всички сте като по калъп. Еднакви, изляти по калъп, няма никаква униалност във вас. Направо сте скучни. Един не грабва вниманието с нещо интелигентно. Сега моля те обясни ми и как сме Литекс. Там убийства, предателства, припознавания, знаете там в кръжока каква е историята. Като гледам калъпа си действа и всички сте еднакви и в това. Давай! ..........Имало едно време един оранжев отбор (нататък си ти).......

Прав ти път?
Щом като си Професионален Футболен Клуб.... :mrgreen:
Мисля,че трябва да се ориентираш към друго учреждение, в което оказват специализирана помощ. :mrgreen:

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 04 ное 2020 18:10

honda написа:
Непринуден написа:
honda написа:За да покажа доказателства трябва да стане ясно и откъде ги имам. Никой не си издава информаторите.

Ясно. От сигурен източник пожелал анонимност знам, че (тук всеки пише каквото му харесва, примерно че си педал, Гунди е най-добрия БГ футболист, ЦСКА бил Литекс и всякакви такиа щуротии). Естествено никой не си издава информаторите.

Вече предложих на един колега във форума - аз съм готов да се закълна в най-скъпото -децата си, че на играчи от Черно море е било платено да играят симулативно срещу ЦСКА-София в мач игран на 04.05.2019. Ако си сигурен,че всичко е било чисто във въпросния мач съгласен ли си да се закълнеш в децата си?

Това няма стойност пред съда, а вие налиси падате по юридическите (не футболните) работи?

Освен това и Жоро Илиев се кълне пред футболната общественост. Предпочитам на него да вярвам. Някак си ми е по-футболен. Освен това е и нормален. Не съм го виждал да твърди, че ЦСКА бил Литекс.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 04 ное 2020 18:18

Непринуден написа:
honda написа:
Непринуден написа:
honda написа:Дали наистина един ФК неможе да умре?- справка Устава на БФС.

Явно устава на БФС е иззел функцията на Библията, Корана и други свети писания, щом дава отговор за смъртта. Въпрос мъчещ човечеството от хилядолетия. Поклон пред БФС.

Амо за ПФК - това е Библията.

.Имало едно време един оранжев отбор (нататък си ти).......

Ами що да го е имало едно време,то си го има и сега и си джитка мачлета в София. ;) Не знам що са прайш на луд. :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 ное 2020 18:18

Непринуден написа:
honda написа:
Непринуден написа:

Това няма стойност пред съда, а вие налиси падате по юридическите (не футболните) работи?

Освен това и Жоро Илиев се кълне пред футболната общественост. Предпочитам на него да вярвам. Някак си ми е по-футболен. Освен това е и нормален. Не съм го виждал да твърди, че ЦСКА бил Литекс.

Аз лично не съм го видял да се кълне в децата си. И защо избяга от Варна - май го е срам да погледне хората,които го познават в очите. Може да попиташ и първия му братовчед -той знае истината.
Като си толкова сигурен и му вярваш защо не приемеш предизвикателството. ;)

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 04 ное 2020 18:33

honda написа:
Непринуден написа:

И аз съм готов да се закълна,че преди две семици бях на мач ЦСКА-Клуж.
Но може и да бъркам и да съм бил на мач на Литекс.И понеже съм простичко момче,ще бъдеш ли така любезен да ми разясниш дали съм бил на мач наЦСКА и ако не съм бил,сложи клетва на децата ти за вярност и тежест на твърденията ти.И моля без лакърдии и локуми.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 04 ное 2020 18:42

miros написа:
honda написа:
Непринуден написа:

И аз съм готов да се закълна,че преди две семици бях на мач ЦСКА-Клуж.
Но може и да бъркам и да съм бил на мач на Литекс.И понеже съм простичко момче,ще бъдеш ли така любезен да ми разясниш дали съм бил на мач наЦСКА и ако не съм бил,сложи клетва на децата ти за вярност и тежест на твърденията ти.И моля без лакърдии и локуми.

Лъжеш като дърта циганка.Всички знаят,че си бил на мач на ЦСКА--СОФИЯ (София) или като ви изписват в Европата- CSS !Ще се закълнеш ли,че не е вярно това коетосъм написал? :? :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 ное 2020 18:43

honda написа:
djd написа:
honda написа:
шивача написа:
realno написа:
шивача написа:Бизнес интереси казваш :lol:
В тоя лилав умрелтак кой нормален бизнесмен ще инвестира? Да не говорим за щрабак, които печелят ОБЩЕСТВЕНИ поръчки, които не зависят от рекламата, а какво са подали като оферта в писъмцето. Ако ще щрабак да рекламира във всички футболни клубове в цял свят, офертата, ако им е с едно евро отгоре, отпадат. Тук става въпрос, както Иво55 е написал, че ББПП ви води спонсори и дори не го крие :mrgreen: Щрабак обира всички големи поръчки в държавата и това при тях не зависи дори и от офертите, които подават, просто им е осигурено срещу снасяне на едни пари, където трябва. Нарича се корупция и вие сте в схемата с тях. Но това не е разбираме за определени хора от обществото, които са, как да кажа: като едни животни, дето ги стрижат за вълна :mrgreen:

А ДПсаря Инджов от партията на Пеевски с какво живее? Да не произвежда зеленчуци? Или за едните може, а за другите, не? Освен това престъпление ли е да се печелят обществени поръчки или според полит бюро на БКП това е буржоазна практика на лошите капиталисти? Единственото незаконно нещо е нагласените обществени поръчки като на ваши г-н Ганчев.

Мани ги Инджов и Ганчев-те са дребни риби. Но щом отговаряш по този начин на въпроса с въпрос, приемаш очевидно нашите твърдения :mrgreen: Та в този ред на мисли,шиши и бойко всячески ви помагат и ми любопитно дали ще отървете кожата този път или пак ще се наложи да припознаете някое динамо или спартак, или на Лафчис измишльотина? Ясно е, че с вашите пари от закуски стигат да покрият заплатата на ПК и Раев, за останалото има шиши и ббпп

Дребни, дребни - колко да са дребни - след като могат да си позволят ВСЯКА година да дават по- 10 на млн лв. от джоба си (според собствения ви ГФО, реално са повече). Как би коментирак,че ГГ дължи на КТБ( известна като банката на ДПС) приблизително 400 млн лв (без лихвите), в момента основен кредитор на бизнеса на ГГ е държавната ББР(известна като банката на ДП). Това не е ли корупция? Но е напълно нормално помаците ГГ и ЮИ да бъдат в отбора на ДПС.
На твое място бих бил доста по-внимателен в определенията си за Щрабаг. Говориш за публична компания,ако не знаеш какво значи това (би ме изненадал ,ако знаеш). Много бих искал да знам как става номера с корупцията в публична компания. Сериозно го говоря - работя с подобни компании и знам за какво става дума.
Добре е да научиш и кои са собствениците на Щрабаг ,дали не е са много близки до бившия ни собственик Михаил Семьонович Чорни.
И какво общо имат евреите от Щрабаг с турците от ДПС?

Баце, кви турци, кви 5 лева? ДПС е антитурска партия бе, аркадаш. Тя е проруска. Анадънму? Понимаеш? Лукойл, ВТБ, КГБ, ДС, ...
Дори и Гришата и Инджето да са помаци, което не е много ясно, помаците са българи. Според Васил Априлов помаците са приели исляма, за да избягат от тормоза на гръчките фанариоти, които са ги скубели за щяло и нещяло - сватби, кръщенета, погребения, освещавания, всичко. И най-важното - назначавали гръчки владици и попове, които четели на гръчки. Което село отказвало да плаща, го обявявали за бунт и викали аскера.

Добре ли си? На какво точно си - май си пушил нещо много силно :) .
За едно си прав -ДПС наистина не е протурска партия, тя е ТУРСКА партия - огромната част от избирателите и(практически всички) сами се определят като турци. Като една много голяма част от тях си живеят и в Турция .Не е тайна - може да провериш как се гласува в секциите разположени в Турция. Дали Ердоган би позволил подобно гласуване ?
За съжаление огромната част от помаците също сами се определят като ...турци( въпреки ,че са българи мюсюлмани). Вярно е ,че голяма част от помаците са приели исляма принудително, но в момента повечето от тях се определят ... вече казах като какви.
Не знам дали ти е известно,че вашия собственик Ю.Инджов е построил пътя и паметника(тюрбе) на Ени хан баба- завоевателя на Родопите.

:lol: Не пуша.
Избирателите са едно, партията е друго. Слушай какво ти пее радиото. Доган се командва от Масква. Шиши баба тоже.
Тези, които провеждаха политиката на Ердоган, бяха отлюспени - Касим Дал, Местан, ...
Ердоган се има повече с Баце, отколкото с Доган.
Относно помаците, че повечето се пишели турци - ми не е вярно. Пишат се турци помаците в Гърция. Понеже там е сложно да си българин.
И стига вече с това плюене по собствениците. Какво сме виновни ние, че вашите обикновено ги гонят от България?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 ное 2020 18:46

Непринуден написа:Твърдиш, че в белите държави няма нито една фалирала фирма и всеки си изплаща задълженията по-рано или по-късно с разсрочвания? Аз все си мислех, че има фалиращи, както и че е съвсем нормално след това да започнат нов бизнес за препитанието си.

Да, като се замисля, световната икономика и прогреса се дължат точно на фалиралите фирми: Почваш си бизнесчето, хапваш и пийваш, пилееш парата, а сетне фалираш, завличаш персонала си, завличаш стотици партньори, барабар с държавата и хоп - правиш си нов бизнес, нова фирмичка и си свиркаш. Сладка работа. А ако си нагъл и в червата, може да твърдиш, че всъщност си старата фирма, тая фалиралата. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”