ШЛ: Реал (Мадрид) - Интер - 3:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Реал (Мадрид) - Интер - 3:2 FT
Важна победа , ама толкова . Каземиро , Варан и Бензема изобщо не са във форма и това носи много негативи в двете фази на играта . Нямаме адекватен десен бек, нужни са попълнения , защото така няма да стане нито в Шл , нито в ЛЛ .
- LevskiZavinagi
- Контакти:
По принцип всички сте прави в изказванията си. Вече сме свели до минимум очакванията си към отбора и всяка победа ни носи радост. Не съм фен на Лукас, но момчето играе много прилично кето бек. Да се превърнеш от ляв/десен бек в крило е по-лесно отколкото обратното. Да, направи грешки, но пък беше адски полезен в атака. Менди започва определено да си показва кирливите ризи. Каземиро и Варан са в най-слабата си форма, откакто дойдоха при нас. Асенсио и Азар са изключително неефективни и според мен Азар в ролята си на атакуващ халф би бил дале по-полезен. Имаме обаче играч, който е буквално звяр и това е Валверде. Той е навсякъде и не спира да покрива, отнема и тича. Уникален черноработник и ми пълни душата. Не мисля, че победата ни беше заслужена, по-скоро Х щеше да е такъв, но имаме нужда и от такива победи.

- Furious_Monk
paceto написа:Много се радвам, че именно голът на Родриго донесе победата в такъв важен мач. Продължавам да вярвам, че може да се развие добре при нас с нужните играчи около себе си и като му се дава шанс. Точно такива голове вкарваше в Сантош, но за разлика от тук то там всяка една атака минаваше през него и доста често излизаше и на върха на атаката като се въртеше по време на игра.
И преди съм го казвам като го следях как играе в Бразилия, но в това момче има много футбол и дано да успее да покаже какво може и да се доразвие при нас.
Родриго ми прилича доста на Фати.
Не са замесени сериозно в играта, но когато са на позиция, вкарват без особени затруднения.
Мбапе вече е дясно крило, така че, ако дойде, вероятно норвежецът няма да е на разположение. В такъв случай и при слабите мачове на Йович, Родриго може да заеме ролята на централен нападател...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
Отлична работа на Васкес на бека.