История на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: История на България

Мнениеот pomiqrat » 31 окт 2020 14:16

Откъде пари семейство Живкови да учат и живеят по чужбина, а малък Тошко да пилее пари все едно ги събира от улицата :lol: И как така за групово изнасилване дават една година затвор, а пък БКП не са на власт :oops:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тодор Живков

Мнениеот Thsmith » 31 окт 2020 14:20

Drunken_Master написа:Извинявай, но спрямо всички членове на БКП, Живков, според мен е в най-добра светлина. Какъв ви е проблемът с него ? Закрива лагерите, променя политиката на партията, спрямо Македония, индустриализира държавата... Целувал се бил с Брежнев ? ОК, но тези целувки са били най-скъпите в историята на СССР, понеже са ни давали безплатен нефт, строят ни електроцентрали без да дадем една стотинка и т.н. И аз съм ОК РазБойко, да се целува с Тръмп, да го награждава с всякакви ордени, да му строи паметници и т.н., но България да има полза от всичко това.
Колкото до погребението на Борис, изобщо не съм изненадан от многото хора. При такава пропагандна машина... Особено в този момент, населението буквално е изнемогвало.

Спрямо всички? Това е все едно да отидем в отделението на рецидивистите и да търсим този, които е убил най-малко хора или е изнасилил най-малко жени :lol:
Все ми е тая дали се "целува" с Брежнев или Дони, а това че обрича държавата на мизерия и кара населението "буквално да изнемогва" под ботуша на този пробит режим.

И не визирах Негово Величество Борис III, по Божията милост и Народната воля, Цар на всички Българи, а завръщането на наследникът му. Точно около погребението на главния престъпник, което ти визираш. Разликата май е година или две, а не 50.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: История на България

Мнениеот pomiqrat » 31 окт 2020 14:37

Между другото едната внучка, ако сложи цици Смит ще извади 300 :lol:

Изображение

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681 - 2020

Мнениеот Drunken_Master » 31 окт 2020 16:32

pomiqrat написа:Между другото едната внучка, ако сложи цици Смит ще извади 300 :lol:

Лижи, лижи... :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: 681 - 2020

Мнениеот pomiqrat » 31 окт 2020 17:22

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Между другото едната внучка, ако сложи цици Смит ще извади 300 :lol:

Лижи, лижи... :lol: :lol: :lol:

Мъжете чукаме. Откъде да знаеш..

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681 - 2020

Мнениеот Drunken_Master » 31 окт 2020 19:57

pomiqrat написа:Мъжете чукаме. Откъде да знаеш..

Помияр, ти ако през живота си си имал и едно гадже, тя тая трябва да е някаква уникална. И въпреки всичко пак не вярвам, да си имал... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681 - 2020

Мнениеот Drunken_Master » 31 окт 2020 19:59

Thsmith написа:И не визирах Негово Величество Борис III, по Божията милост и Народната воля, Цар на всички Българи, а завръщането на наследникът му. Точно около погребението на главния престъпник, което ти визираш. Разликата май е година или две, а не 50.

Стига и ти с тая "народна воля". Такава има само в твоята глава, тези хора са натрапени на българското население и никой изобщо не ги е питал. Не е същото с БКП и Отечественият фронт, понеже там имаме референдум. Може и да е манипулиран, но е референдум и всеки по-сериозен историк признава, че резултатът от този референдум е напълно адекватен на желанието на населението в този момент.
Колкото до Симеон, не съм особено изненадан, че народът го припозна като поредната месия. Такава ни е народопсихологията, за съжаление...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681 - 2020

Мнениеот Drunken_Master » 31 окт 2020 20:02

THE G.A.M.E написа:Добре де, на сила ли да накараме подрастващите да спортуват и да се записват в различните спортни клубове ? :?
Може би трябва да забраним ползването на компютри, телефони, айфони и т.н. та спорта да им остане единственото забавление ? :roll:
В много шибана ера живеем, и все пак самосъзнанието, възгледите, възпитанието и кое е важно, не са роля на Държавата, а на семейството.

Има логика, мамка му... Само в България има айфони и компютри, това ще да е причината за скапаният спорт след 1989-а...
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 окт 2020 23:02

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:Мъжете чукаме. Откъде да знаеш..

Помияр, ти ако през живота си си имал и едно гадже, тя тая трябва да е някаква уникална. И въпреки всичко пак не вярвам, да си имал... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Вече ти писах да не ми пишеш, докато се гледаш в огледалото. Явно децата не искат цял ден да стоят в залата и да си губят времето с вдигате на железа или да им чупят ушите за пържола, лада и панелка. Могат да се сдобият с тях и без лишения. Да ни кажеш защо британците не владеят тениса с най-добрата школа и защо американците след 90-тте не са хегемон в тежка категория и лека тежка :lol: И защо на 100 м. също вече не са фактор :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 ное 2020 04:04

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:И не визирах Негово Величество Борис III, по Божията милост и Народната воля, Цар на всички Българи, а завръщането на наследникът му. Точно около погребението на главния престъпник, което ти визираш. Разликата май е година или две, а не 50.

Стига и ти с тая "народна воля". Такава има само в твоята глава, тези хора са натрапени на българското население и никой изобщо не ги е питал. Не е същото с БКП и Отечественият фронт, понеже там имаме референдум. Може и да е манипулиран, но е референдум и всеки по-сериозен историк признава, че резултатът от този референдум е напълно адекватен на желанието на населението в този момент.
Колкото до Симеон, не съм особено изненадан, че народът го припозна като поредната месия. Такава ни е народопсихологията, за съжаление...

В какво вярваш или искаш да вярваш си е твоя работа. Народната воля изразена чрез народните представители е факт. Пък ти го наричай както искаш.
Нищожността на така наречения референдум от 1946 сме я обсъждали вече.

Луд ли си? Виж фейсовете на какво приличат :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”