Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот mikata » 28 окт 2020 15:29

Винаги така се радва след като вкара гол, не е срещу някой.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 окт 2020 17:08

vlong написа:
wilge написа:
vlong написа:
Svilen написа:Да споделя едно еретични мнение. Според мен футболистите не са чак толкова зле... Чичо Гошо не става (ама хич), но то и следващия бая ще се озори с тази крива програма...и докато им вдигне самочувствието. Ако всичко е наред ще видите различен Левски късна пролет като се върнат братята и (ако) намерят двама-трима читави крайни защитници.
Аз лично бих експериментирал с Насиру като като ляв бек и Даске на дясното. Двамата са подвижни, борбени и имат центриране. В центъра може да върнат Райнов временно вместо Алекс, но така оставаме без дефанзивен халф, освен ако Славчев не влезе в час... Което силно се надявам. Напред по има избор, но той определено не се казва Илия Димитров...

Мисля,че Г.Тодоров. пусна нарочно Ил.Димитров вместо М Петков за да му покаже кой командва след онзи жест с бинокъла.
Иначе не виждам никаква логика.

Ако мислеше, нямаше да го напишеш. Аз за пръв път съм виждал момчето да прави този жест когато вкара двата гола на Спартак Варна за купата. Не знам какво значи, но няма нищо общо с Г.Т.

Не знаеш какво значи,ама знаеш ,че не е за Г.Т.
А знаеш ли защо Г.Т.му направи забележка?
Да помислим малко какво означава жеста- Не виждаш ли?
Ти сляп ли си?
Очила ли ти трябват?
А ,може би бинокъл?

Нещо такова.Хайде стига съм мислил.

В случая бъркаш , последните две години (от както редовно пускат в Левски ТВ мачовете на юношите) при всеки гол го прави това. 100% не е насочено към чичо Гошо , нито пък към някого другиго със зла умисъл. Съвсем друга бира е дали чичо Гошо въпреки , че ги знае тези неща , не се е ядосал и не го е смъмрил.
П.С. Разрових се и намерих "бащата" на goal goggles celebration
Изображение
Последна промяна от LoveAndPeace на 28 окт 2020 18:06, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 окт 2020 17:11

https://www.youtube.com/watch?v=9ena5hjCGPM
Много футбол има в това момче. Непонятно ми е защо го неглижират толкова и ту в U18 , ту в U19. И заради това , че не му се дават минути в първия отбор , го няма и в националните гарнитури .......а както знаем от там стават голяма част от трансферите.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 28 окт 2020 18:42

Кое момче -Начев го знам,№6,№11,или високият №9?
САМО ЛЕВСКИ!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 окт 2020 20:57

LoveAndPeace написа:https://www.youtube.com/watch?v=9ena5hjCGPM
Много футбол има в това момче. Непонятно ми е защо го неглижират толкова и ту в U18 , ту в U19. И заради това , че не му се дават минути в първия отбор , го няма и в националните гарнитури .......а както знаем от там стават голяма част от трансферите.

Ако говориш за дани Начев - абсолютно съм съгласен , но и той трябва доста да поработи. Не знам колко мача на юношите си гледал ,но и при юношите не може да изкара цял мач,какво остава за мъжете. Трябва доста да поработи и на физиката си и за сила. Не само за работа с топка-там мисля,че няма по добър от него у нас включително и между професионалните футболисти. Но пасовете и центриранията му са доста меки и бавни . Иначе имаме примера на Ас.Николов или Пл.Гетов - уникални с топка ,но не работеха за физика и не развиха таланта си.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 28 окт 2020 21:40

Toй и Стаситу вилнееше по U-тата, ама сега го виждаме, че и чеп за зеле не става от него. Вместо да отиде да се научи на футбол в Германия, той нагляра тръгнал да има финансови претенции, при положение, че от година и половина не може да си спре топката, какво остава да мине човек, а последния му гол вече едва ли някой го помни. Така че това не е меродавно кой какво прави при юношите.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2020 21:48

honda написа:Ако говориш за дани Начев - абсолютно съм съгласен , но и той трябва доста да поработи. Не знам колко мача на юношите си гледал ,но и при юношите не може да изкара цял мач,какво остава за мъжете. Трябва доста да поработи и на физиката си и за сила. Не само за работа с топка-там мисля,че няма по добър от него у нас включително и между професионалните футболисти. Но пасовете и центриранията му са доста меки и бавни . Иначе имаме примера на Ас.Николов или Пл.Гетов - уникални с топка ,но не работеха за физика и не развиха таланта си.

Той и по два мача изкарва като издръжливост, но не там е проблемът. Съгласен съм , че и в А група няма играч, боравещ така с топката, както Дани. Но това е само, докато е свеж и краката му работят бързо. Той е типичен разиграващ халф, не е top-to-box. Спокойно може да играе едно полувреме при мъжете.
А инак трагедията с физическата подготовка на играчите ни е факт. Половината А група тича неправилно.
Правилно тичане се учи на 9-10-11 години. После е късно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 окт 2020 22:12

sin4ec написа:
honda написа:Ако говориш за дани Начев - абсолютно съм съгласен , но и той трябва доста да поработи. Не знам колко мача на юношите си гледал ,но и при юношите не може да изкара цял мач,какво остава за мъжете. Трябва доста да поработи и на физиката си и за сила. Не само за работа с топка-там мисля,че няма по добър от него у нас включително и между професионалните футболисти. Но пасовете и центриранията му са доста меки и бавни . Иначе имаме примера на Ас.Николов или Пл.Гетов - уникални с топка ,но не работеха за физика и не развиха таланта си.

Той и по два мача изкарва като издръжливост, но не там е проблемът. Съгласен съм , че и в А група няма играч, боравещ така с топката, както Дани. Но това е само, докато е свеж и краката му работят бързо. Той е типичен разиграващ халф, не е top-to-box. Спокойно може да играе едно полувреме при мъжете.
А инак трагедията с физическата подготовка на играчите ни е факт. Половината А група тича неправилно.
Правилно тичане се учи на 9-10-11 години. После е късно.

До голяма степен съм съгласен с теб. Според мен след 60-та минута осезаемо отпада физически. Има и друг момент ,който не зависи от него . Момчето явно кара и късен пуберитет- няма лошо,дори е много по-добре за него. За мен трябва да поработи и върху дишането. В края на краищата не е толкова важно на колко години ще влезне в първия отбор . Божинов като започна при мъжете на 16 години и то в калчото, На 23-24 на практика беше приключил с големия футбол. Форсирането на натрупване на мускулна маса крие доста рискове.
Д.Начев има това в себе си това ,което не се учи,но трябва да и доста да поработи. Ако аз бях треньор на първия отбор бих го пускал в игра,но още не е готов да играе плеймейкър при мъжете. Но това се получава и с игра.
На мен малко ми напомня Пл.Гетов като начин на игра.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 окт 2020 22:37

За да прилича мъничко на Пл.Гетов, трябва да има перфектен пряк свободен удар.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 окт 2020 23:11

Honda, знаеш какъв футбол играят в Шотландия. Глазгоу Рейнджърс прецениха, че това дете ще им свърши работа и дадоха много пари за него. Капитана и Спиърингс ги продадохме за по-малко. Значи тука нещо бъркаме. Развиваме си талантите до някакво ниво и се насираме. Факт!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”