Игра с прогнози ЦСКА сезон 2020/2021
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Игра с прогнози ЦСКА сезон 2020/2021
Рома -ЦСКА 5:0

- cskarcheto92
- Контакти:
Рома - ЦСКА 0:0

[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
						- dreben23
- Контакти:
Здравейте, армейци, бях си изкълчил пръста докато си попълвах прогнози за сайтовете на чичко буки и не можех да пипнем нищо няколко седмици, камо ли да си отключим пръстовия отпечатък на телефона. После мина и едно торнадо и отнесе покривите на две-три къщи.   
   Ако може един неплатен отпуск да пишеме и да се мачкаме отново?

[offtopic]Дано да е добре! Беше ми се скъсал само кабела за нета след торнадото, деа. Нямаше откъде да минат техниците да го вържат
 Беше ми се скъсал само кабела за нета след торнадото, деа. Нямаше откъде да минат техниците да го вържат   Някои хора останаха и без покрив, един орех на съседите като падна и скъса кабела и ги чаках два дни от булсата да си проправят път през отломките.
 Някои хора останаха и без покрив, един орех на съседите като падна и скъса кабела и ги чаках два дни от булсата да си проправят път през отломките.  
    [/offtopic]
[/offtopic]
Ще бием на "Олимпико". 

Рома -ЦСКА 1:2

[offtopic]Дано да е добре!
 Беше ми се скъсал само кабела за нета след торнадото, деа. Нямаше откъде да минат техниците да го вържат
 Беше ми се скъсал само кабела за нета след торнадото, деа. Нямаше откъде да минат техниците да го вържат   Някои хора останаха и без покрив, един орех на съседите като падна и скъса кабела и ги чаках два дни от булсата да си проправят път през отломките.
 Някои хора останаха и без покрив, един орех на съседите като падна и скъса кабела и ги чаках два дни от булсата да си проправят път през отломките.  
    [/offtopic]
[/offtopic]Ще бием на "Олимпико".

Рома -ЦСКА 1:2
***САМО ЦСКА!*** 
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
						***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- 

CaptainBertorelli
- Контакти:
dreben, 
пускай прогнози дистанционно...

пускай прогнози дистанционно...