Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Сираков да ходи да връща акциите на тулупа и да се намери някакъв сериозен човек, който иска да управлява клуба. Тиквата ли ще го назначава както той си знае или доброволец ще дойде, не знам, но Сираков няма представа какво да прави. Имам чувството, че жена му по-добре ще управлява. Да се маха и оня наглец ПК, който първо ни натресе Хубчев, после реши да му осигури заплатата до края на договора и го уволни. Вероятно заедно със Сираков са спретнали тая постановка, защото не може да си толкова тъп да махаш треньор с действащ договор без да се разбереш предварително с него да вземе някакви пари и да разтрогва, щото е ясно, че няма как да му плащаме. Ако иска да взима заплата да стои, да си води отбора и да си бере срама и освиркванията, а не да си бие камшика за Германия и да чака кинтите на дивана пред телевизора. А двамата умници ни извъртяха номер като уволниха тая мишка Хубчев и оставиха чичо Гошо да се оправя . И накрая след като Хубчев спечели делото ще ревнат - дарявайте, че ако не му платим - няма лиценз. Докато ББ-ПП управлява така ще бъде и в Левски както и в цялата държава. Лакоми некадърници крадат като за последно и след тях - потоп.
- metodito
- Контакти:
Когато Наско беше директор и жънехме успех след успех се чудех как ли ще изглежда "Левски" с Наско за президент... 
Ако иска да е успешен президент, той трябва да направи едно-единствено нещо, което Батков правеше - да не се бърка във футболните работи и първия отбор. Решеше ли Батков да се прави на всьо на Герена и бъркаше. И да, ПК да си ходи! Тодоров заговори за бойкот или само на мен така ми се стори? Или просто, че не го бръснат май за нищо?

Ако иска да е успешен президент, той трябва да направи едно-единствено нещо, което Батков правеше - да не се бърка във футболните работи и първия отбор. Решеше ли Батков да се прави на всьо на Герена и бъркаше. И да, ПК да си ходи! Тодоров заговори за бойкот или само на мен така ми се стори? Или просто, че не го бръснат май за нищо?
- bilyaletdinov
- Контакти:
Какъв бойкот, като той си ги избра тия играчи? Алекс Петков при кой е тренирал, при кой е карал проби? При Павел Колев ли? Тавареш при кой кара проби?
Многострадалната Геновева не взима Божинов и Славчев в групата? Що'?
То е лесно да се оплакваш пред медиите и да плюеш. Да си нападаш играчите. Аз в Левски наблюдавам единствено бездушие и страх.
То е лесно да се оплакваш пред медиите и да плюеш. Да си нападаш играчите. Аз в Левски наблюдавам единствено бездушие и страх.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
- metodito
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Какъв бойкот, като той си ги избра тия играчи? Алекс Петков при кой е тренирал, при кой е карал проби? При Павел Колев ли? Тавареш при кой кара проби?
Да знам да ти кажа. Не е коректно обаче да ги троли така играчите наистина. Помним миналия треньор, че правеше същото.
Проблема продължава вече 10 години.
Няма 1 свестен човек в Левски, лъжци и тулупи.
Гошо Тодоров щеше да казва големи неща след мача, пълен жалкар
Няма 1 свестен човек в Левски, лъжци и тулупи.
Гошо Тодоров щеше да казва големи неща след мача, пълен жалкар
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
metodito написа:Когато Наско беше директор и жънехме успех след успех се чудех как ли ще изглежда "Левски" с Наско за президент...
Казват, че Наско разбирал от футбол. Сигурно. Резултатите в момента говорят друго. Наско президент! Грешка. Спортнотехнически директор по-бива. Да управляваш клуб не е като да водиш отбор. Искат се знания в областта на икономиката, меркетинга, правото, организацията и всички компоненти на меджмънта. На Левски е нужен специалист силен в управлението и организацията на стопанската дейност, на бизнеса. Сиреч – бизнесмен. Когато футболист и журналист водят този процес резултатът е ясен. Всяка жаба да си знае гьола. За това и чичо Гошо трябва да си иде при децата. Първият отбор е голяма лъжица за неговата уста. За там няма знания, няма и авторитет. Спомням си жестове, мними (и не чак толкова) контузии и пренебрежителни усмивки на негови решения от Тиам, Холмар, Стайн, Робърта, Стаси, Славчев, Горанов дори и Живко. Той сам съзнава, че тук не му е мястото и изобщо не трябваше да започва сезона. Няма държание на страрши треньор. Нито пред камерите, нито в съблекълнята, нито на терена. Сигурен съм, че действително му е писнало всичко това. Само не знам защо измъчи всички ни и какво чакаше до сега?
Схоко. Етър изпадат. Ботев след нова година се разпадат, а техните юноши са по-зле. Говори се, че ще подпукат Стойнето. Остана само Монтана.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Отвратителна игра, толкова беше тъпо на стадиона, че се изнесох с децата 75 мин. Жалка пародия на футболисти. И какви са тея мачове от 20 часа в края на октомври ..... Най слабия Левски в историята!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Чичо Гошо няма и работа при децата. На какво точно ще ги научи? В тая школа трябва млади треньори, които се интересуват, ходят по семинари, стажове, наясно са с методологията на работа при големите клубове.
Чичо Гошо е бил добре преди време. Затова в школата ни излизат такива посредствени мишки, щото такива като чичо Гошо си чакат заплатката, карат си трите тренировки през седмицата, водят си мача и грам не ги бърка.
Няма отчетност, няма отговорност. Това години наред вече.
Е, как очаквате да има резултати?
Чичо Гошо е бил добре преди време. Затова в школата ни излизат такива посредствени мишки, щото такива като чичо Гошо си чакат заплатката, карат си трите тренировки през седмицата, водят си мача и грам не ги бърка.
Няма отчетност, няма отговорност. Това години наред вече.
Е, как очаквате да има резултати?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
- metodito
- Контакти:
wilge написа:metodito написа:Когато Наско беше директор и жънехме успех след успех се чудех как ли ще изглежда "Левски" с Наско за президент...
Казват, че Наско разбирал от футбол. Сигурно. Резултатите в момента говорят друго. Наско президент! Грешка. Спортнотехнически директор по-бива. Да управляваш клуб не е като да водиш отбор. Искат се знания в областта на икономиката, меркетинга, правото, организацията и всички компоненти на меджмънта. На Левски е нужен специалист силен в управлението и организацията на стопанската дейност, на бизнеса. Сиреч – бизнесмен. Когато футболист и журналист водят този процес резултатът е ясен. Всяка жаба да си знае гьола.
Аз съм на мнение, че готова рецепта за тези неща няма, колега.
Батко например беше адвокат, а като бизнесмен, ако са верни информациите, хич го няма. И той все пак не му е това работата. Наско пък няма тапия за нищо (или поне аз не знам), но заедно с Мъри можеше да изведат "Левски" в друга орбита спрямо другите бг клубове. Много повече от това, което е прехваления Лудогорец в момента. За момент имаше страхотна спойка между тези тримата. Добавяш ковчежника Баждеков и получаваш един страхотен екип. И пак: Мъри, прохождащ в кариерата тренер (но черпил знание от Майстора, от Муслин и Гочето), Наско - един добър бивш футбалер, не особено начетен вероятно, но хитра лиса и отракан в живота, Батков - адвокат - демек и той няма общо със спорт, футбол, бизнес и единствено Баждека вършеше това, за което е учил.