Левски София - Черно море | 24.10| 20:15 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: Левски София - Черно море | 24.10| 20:15 часа

Мнениеот alexdb » 24 окт 2020 23:07

sin4ec написа:
NOMER14 написа:Чувствам, че има едно облекчение сред нас след мача - че ще имаме нов треньор.
Ако си спомняте, бях казал, че новият спонсор ще дойде с нов треньор. Явно бат Гошо е знаел това нещо още в Червен бряг.

Бат ти Гошо нищо не е знаел. Той си е за децата, точно както бат Стамен.
Може да си перфектен треньор за деца, но за мъжкия футбол да не ставаш.
Не го съдя, не го обвинявам. Даде всичко от себе си, помогна в уникално тежък момент, но...
Всеки сън има край.
Нямаме селекция. Единственото, което може да направи новият ни тренер е да се обърне към школата. А ...

По-точното е няма пари, няма селекция, няма ръководство, няма треньор, респ. няма и футбол. А всичко това много трудно ще се промени.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 окт 2020 23:14

Не се отчайвайте!
От понеделник тръгва тежката артилерия. ;)
Ще направя регистрация в сайта за карти, за да пробвам втори път да си заявим карти. Явно първия път системата не ме възприела.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 окт 2020 23:17

alexdb написа:
sin4ec написа:
NOMER14 написа:Чувствам, че има едно облекчение сред нас след мача - че ще имаме нов треньор.
Ако си спомняте, бях казал, че новият спонсор ще дойде с нов треньор. Явно бат Гошо е знаел това нещо още в Червен бряг.

Не го съдя, не го обвинявам. Даде всичко от себе си, помогна в уникално тежък момент, но...
Всеки сън има край.
Нямаме селекция. Единственото, което може да направи новият ни тренер е да се обърне към школата. А ...

По-точното е няма пари, няма селекция, няма ръководство, няма треньор, респ. няма и футбол. А всичко това много трудно ще се промени.

Стига с тия пари и селекции, че ми се присира вече от глупости!
Локо Пд без пари създадоха уникален отбор, и аз лично ще съм щастлив, ако станат шампиони! Пожелавам им го от сърце! Играят футбол хората, не се бъзикат...
Значи Илиан Илиев може да хвърли в боя Минчев на 16, сега детето е в Спарта Прага. А Чичака не може да пусне Начев на 17, защо?
Защото е страхливец! А може и да има нещо лично там, скоро ще разберем!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 окт 2020 23:25

kostko написа: Той почти беше взел титла и купа преди да го понабият до Благоевград, дори и тогава не се отказа, просто поиска подкрепа от тонев и Гонзо. Те си замълчаха и тогава жадното претакова всичко.

Май нямаш много спомен от оня период. Жадното направи седем поредни победи като накрая победи Лудогорец там за да стигне до мач за титлата . Не го е направил Илиев. Вярно, че основната заслуга е на Илиян, който сглоби и научи отбора да играе, но ако го бяха оставили до края нямаше да се стигне до инфарктния край, а далеч по-рано щеше да е аут от борбата. Финала за купата също беше загубен много нещастно с дузпи като обърнахме с човек по-малко от 1:3 до 3:3. Накрая късмета ни обърна гръб. Така че да се твърди, че Жадното е прецакал всичко, а Илиян е щял да успее е само плод на нечие въображение.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 окт 2020 23:36

sin4ec написа:
alexdb написа:
sin4ec написа:

Всеки сън има край.

Стига с тия пари и селекции, че ми се присира вече от глупости!
Локо Пд без пари създадоха уникален отбор, и аз лично ще съм щастлив, ако станат шампиони! Пожелавам им го от сърце! Играят футбол хората, не се бъзикат...
Значи Илиан Илиев може да хвърли в боя Минчев на 16, сега детето е в Спарта Прага. А Чичака не може да пусне Начев на 17, защо?
Защото е страхливец! А може и да има нещо лично там, скоро ще разберем!

Бюджетът на Локо Пд официално е 4 млн., а неофициално двойно повече. Не Левски е някакви подаяния от Пеевски дет никой си няма хабер колко са. Отделно цялата палячовщина в клуба и номиналните собственици пратени да ни пуснат кепенците. Кой да си дава зор да идва, да играе и каквото и да е. Въпросът е бързо ли ще заминем или след продължителна агония. Май нещата вървят към второто.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 24 окт 2020 23:49

alexdb написа: Отделно цялата палячовщина в клуба и номиналните собственици пратени да ни пуснат кепенците. Кой да си дава зор да идва, да играе и каквото и да е. Въпросът е бързо ли ще заминем или след продължителна агония. Май нещата вървят към второто.

Все повече се убеждавам, че тия са пратени точно за това - да пуснат кепенците. Не може да си толкова тъп и некадърен да ги докараш до там нещата където са в момента. Отбори от Б група изглеждат по-професионално от нас.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 окт 2020 23:49

според мен след тоя мач е нужна самоизолация за всичките играчи на Левски + треньора ...поне 2 седмици да не се показват навънка :mrgreen: аз не мога още да повярвам, че обърнахме с 10 човека :lol: :lol: ама за вас е срамно и затова трябва самоизолация..... и после да става каквото ще става...
ИзображениеИзображениеИзображение

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 24 окт 2020 23:59

Тиквата с неговите щуротии и намеса смачка Левски и унищожи футбола в България. Играе се нещо абсурдно наподобяващо футбол. Чичо Ви Гошо е следствие и няма персонална вина. Ако Етър и Ботев фалират преди Левски ще се спасите от изпадане.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 окт 2020 00:25

NOMER14 написа:Тема за предпочитан треньор според възможностите?

Кво значение има треньора при това ръководство и играчи? Все същото ще е. Просто някакво съществуване без никаква претенция и цел.
Вместо да почнем от нулата, ще си слезем до долу по естествен път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”