Левски София - Черно море | 24.10| 20:15 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски София - Черно море | 24.10| 20:15 часа
Евала на тия параолимпийци.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
- levskarcheto96
- Контакти:
Може би в момента имаме най-потресаващите бекове в цялата история на Левски...
Абе,тоя кюфтак Михайлов кога ще тръгне срещу нападател?
САМО ЛЕВСКИ!
Тез които имат треньор си личи, ние сме с детски треньор и сме като детски отбор!
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
В момента Левски има нужда от 4 неща. Нов треньор, двама крайни защитници и време Гошо Тодоров е безобразен и скандално слаб треньор. Никога не съм виждал Левски толкова безидеен при статични положения. Вторият гол беше апогей на тактическата немощ на Левски.
110 години любов!
След мача обеща да си подаде оставката.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Tе децата затова са на това дередже, щото ги тренират такива чичаци.
Мен ми е чудно какво точно са тренирали? Получават нелеп гол срещу Славия, седмица по-късно влиза нов такъв гол. Добре, че Илиан Илиев ни беше надценил и през първото полувреме играха страхливо.
Очакват ни още подобни емоции.
Мен ми е чудно какво точно са тренирали? Получават нелеп гол срещу Славия, седмица по-късно влиза нов такъв гол. Добре, че Илиан Илиев ни беше надценил и през първото полувреме играха страхливо.
Очакват ни още подобни емоции.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
Независимо как свърши мача, двама огромни некадърници трябва да напуснат отбора веднага. Даскал Тодоров и юношка Найденов.
За първия едва ли има вече две мнения. А втория, колкото и треньори да го слагат на бека, толкова пъти се дъни юнашки. На тези двамката нивото им е юноши. Особено даскала прави отбора труден за гледане.
За първия едва ли има вече две мнения. А втория, колкото и треньори да го слагат на бека, толкова пъти се дъни юнашки. На тези двамката нивото им е юноши. Особено даскала прави отбора труден за гледане.
Тази циркова трупа в синьо лети с все сила към Б група. То за тия вече няма и какво лошо да се каже - толкова са зле. Та някой викаше, че няма да сме тъпана на лигата.