Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот olimpi » 23 окт 2020 11:07

metodito написа:И "милиони левскари" да дават се вижда от самолет, че в последните години "Левски" е една каца без дъно. Или може би така искат да го виждаме? Защото само за последните четири години, това, което декларират Русев и Божков, че са дали ще отидат към 50 мЕлЕона и горница, а ако са били обслужвани задълженията ще отидат към 80 000 000. Лудогорец могат само да си правят вятър. Къде сме ние, къде са те?! :lol:
Така че или Зара и Срас лъжат, че са вкарали толко пари или са вкарали и са ги взели, или кой знае...

Това се препрани пари и завъртяни през клуба, довели до сегашното ни състояние.

Имаше някои хора тук, които казваха, че ще ревем за Батков ама....

Колкто до Делиормана, на мен ми се върти в главата бюджет техен от рода на 35-40 млн. кинта на година, така че дори Домуза не ена фитка с парите, дори с продажбите и ЕКТ.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2020 11:16

[offtopic]
terata написа:
metodito написа:Вероятно не ми е направило впечатление. Помня май, че веднъж пак мрънкаше за "ръст" и тогава не съм сигурен дали не визираше Жо. Или поне аз така го приех.

Туй беше Вили Вуцов. Разправяше че с тоя ръст Жо ставал само за щангист, ама не и за футболист и искаше да го маха. Добре, че Батков тогава не го остави да довърши делото си, та се видя и овчата глава колко разбира от футбол. Гошо Тодоров никога не е бил треньор на Жо.

Объркал съм ги значи.[/offtopic]

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 23 окт 2020 14:56

Здравейте! Бих искал да придам специален акцент на някои от фактите/идеите ви, понеже го заслужават.

Принуден съм да повторя думите на някои членове на форума. След като имаме криза откъм идейни играчи в средата на терена, да взимат малкия Каниджа - Начев! Нека поне да го прбват - винаги могат да го върнат на U19, ако се окаже, че му трябва ОЩЕ време за израстване. Кой обаче вече реши, че все още не ставал? Нека застане с името си, служебното си положение в клуба и познанията си. Инак да ревеш, че нямаш играчи, да нямаш други идеи и да продължаваш на инат да повтаряш грешката, с надеждата, че ще минеш метър - това си e за медицинска диагноза.

Относно юношите ни - имаме два генерални проблема:
1. Когато се оказва, че не стават за мъжкия футол (щото мама и тати могат да те покрият при малките, после не става). Най-популярната версия на проблема. Няма смъсъл да се обсъжда, същността му е очевидна.
2. Когато се оказва, че стават за мъжкия футбол (пак в повечето случаи това са връзкарчета, ама имат кaчества по-големи от средното/посредственото ниво). Тогава баби, дядовци, мами, татковци, чинки, лели и прочие почват да му мътят главата какво голямо бъдеще го чака и да пали с 200 от посредствения бит на нашия клуб. Да питам, понеже разни платени журналистчета (Тати може да си поръча статийка, нели?), почват тогава да налагат като мантра на общественото мнение, че Левски е некоректен да спира тези деца. Обаче монетата има две страни, къде е пък е благодарността към родния клуб, лоялността, че са те изградили до нивото, на което се намираш и им дължиш поне напускане, което да не ги лиши и от малкото, което могат да вземат за теб, в този тежък момент? Щото масрафа, така или иначе, ще го плащаме ние. Накратко, да попитам реторично: "Защо са ни талантливи юноши, когато напускат клуба по този начин?"

Относно картите. Не са само пряк източник на приходи за клуба. Много добър измерител са на рекламния ни потенциал. Когато инвеститор, който е потенциален рекламодател вижда в дадена рекламна цел поддръжка от няколко десетки хиляди твърди поддръжници (ядро), стига лесно да извода, че около него могат да гравитират няколко пъти повече като бройка по-слабо обвързани поддръжници.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 23 окт 2020 15:36

В клуба няма мисъл.
те един байпас на електромер немогат да сложат ти за кво говориш
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 окт 2020 16:01

"Левски още не са ми платили за счупения сектор! Трябва да платят около 50 000 лева - новите седалки, демонтаж, монтаж. Мисля си, че техните фенове не ги правят тези неща срещу нас, а срещу ръководството на Левски. Може би са им спрели кранчето и затова. Защото сега тези пари ги чакаме от Левски. Интересно ми е защо за пореден път полицията беше зрител, въпреки че съм й платил 8 000 лева за охраната на мача.

Който чупи, хвани го, прибери го, друсни му една глоба, закарай го да положи общественополезен труд, да видим дали другия път ще чупи пак. Трябва да има ред и законност, не може да се троши безнаказано чуждо имущество."

Венци Търбухов пред Спиртал. Въпреки, че е наговорил и разни глупости в същото интервю, и е абсолютна свиня, което си е вярно, си е вярно... 50 хилки... Щото имаме много пари.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 23 окт 2020 16:01

tiamat написа:"Левски още не са ми платили за счупения сектор! Трябва да платят около 50 000 лева - новите седалки, демонтаж, монтаж. Мисля си, че техните фенове не ги правят тези неща срещу нас, а срещу ръководството на Левски. Може би са им спрели кранчето и затова. Защото сега тези пари ги чакаме от Левски. Интересно ми е защо за пореден път полицията беше зрител, въпреки че съм й платил 8 000 лева за охраната на мача.

Който чупи, хвани го, прибери го, друсни му една глоба, закарай го да положи общественополезен труд, да видим дали другия път ще чупи пак. Трябва да има ред и законност, не може да се троши безнаказано чуждо имущество."

Венци Търбухов пред Спортал. Въпреки, че е наговорил и разни глупости в същото интервю, и е абсолютна свиня, което си е вярно, си е вярно... 50 хилки... Щото имаме много пари.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 окт 2020 16:04

Е, как кой? Би трябвало треньорът на първия отбор да определи кой да вика. Още повече , че доскоро е работил в школата и уж ги познава. Толкова ги познава явно, че вика определени футболисти.
После им се сърдим, че се натягали срещу нас. Примерно Йомов може да е абсолютно куха лейка, но вместо да играе при нас, някой разбирач, ала зетя на Таки е решил да налага синчето си вместо него.
То затова и школата на Левски е на това дередже. Посредствени футболисти с миши сърца. Поиграят малко, начешат им крастата и довиждане.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 окт 2020 19:25

bilyaletdinov написа:Е, как кой? Би трябвало треньорът на първия отбор да определи кой да вика. Още повече , че доскоро е работил в школата и уж ги познава. Толкова ги познава явно, че вика определени футболисти.
После им се сърдим, че се натягали срещу нас. Примерно Йомов може да е абсолютно куха лейка, но вместо да играе при нас, някой разбирач, ала зетя на Таки е решил да налага синчето си вместо него.
То затова и школата на Левски е на това дередже. Посредствени футболисти с миши сърца. Поиграят малко, начешат им крастата и довиждане.

Ако са верни приказките за мамини лигльовци и как тате плаща, то няма как да е друг, освен мишленце. Ако се е борило със зъби и нокти за мястото си би трябвало да е друго... Ники едва ли е от вторите, но можеше да стане добър вратар и всъщност и сега не е (но както вървеше можеше много по-напред да е) хич лош. То, човек днешните може би са такива поначало, кой знае... Но не би трябвало един чужденец да се раздава по целия терен и да плаче след като си тръгне от "Левски", а един малчуган да го интересуват само трансфери. Иначе и аз като Валерката харесвам Марин Петков. Иначе съм слушал интервю на близнаците Христови и те ясно казват защо са сменили клуба (цоневите също се махнаха, защото видяха, че ще им дават по пет мача на сезон и дотам). Не го забравяй и това. Имам чувството, че клубът е гледал дълги години на тая школа като на една социална дейност, в което няма лошо, или на една детска градина на някакви деца, дето ритат там, и дотам. Един вид - футболът е за мъже, ритайте си там топката и не говорете глупости. И сега, като опря ножа до тях: "Ма що така стана?". Когато генерално е сбъркана една идея, няма как да стане.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 окт 2020 09:46

Давам ти друг пример веднага - Галин Ташев. Момчето е от едно Новозагорско село. Семейството му средна класа. Е, като се бори със зъби и нокти, къде е в момента? Последно беше в Б група и играеше за Монтана.
Тодоров да не се прави на ощипан, щото и той е част от системата и безхаберието.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 окт 2020 10:52

35-40 милиона за 20 маймуняка и още толкова персонал?
Бюджетът на община Разград за 1000 пъти повече люде е 55 милиона.

Върни се в “Левски”