Барса-Хетафе 06.02.2010г 21:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барса-Хетафе 06.02.2010г 21:00
Жалко за Пике,но какво да се прави...Сега е важно да вкараме още 1 гол и да бъдем по-спокойни 
- ZinedineZidane
- Контакти:
Yanev написа:Няма да ни вкарат .. 2:0 !
Нещо твоя човек се окъпа по-рано от предвиденото
Викаме за "Хитафито"!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- ZinedineZidane
- Контакти:
_RoKi_ написа:Жалко за Пике,но какво да се прави...Сега е важно да вкараме още 1 гол и да бъдем по-спокойни
Моля уточни ти на кой си фен!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- vladitol
- Контакти:
67' [2 - 0] X. Hernandez
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Лошо за червения на Пике.Няма да сравнявам с Англия,но,ако това е червен,то колко червени трябваше да има на Ливърпул-Евъртън ? Заслужена победа за Барса,само не успях да видя как са ни вкарали,че ми спря интернета ..
Това е чувството,което в нас гори ..

ZinedineZidane написа:_RoKi_ написа:Жалко за Пике,но какво да се прави...Сега е важно да вкараме още 1 гол и да бъдем по-спокойни
Моля уточни ти на кой си фен!
На Барса,на кой друг...Но при сблъсък с МЮ съм за "дяволите"
Добре,че вкараха Барса 2-и гол,че иначе щяхме да тръпнем до края на мача...Меси развинти защитата и накрая изведе по страхотен начин Шави
Yanev написа:Лошо за червения на Пике.Няма да сравнявам с Англия,но,ако това е червен,то колко червени трябваше да има на Ливърпул-Евъртън ? Заслужена победа за Барса,само не успях да видя как са ни вкарали,че ми спря интернета ..
След гол от дузпа,Хетафе намали в 92мин. за 2-1
_RoKi_ написа:Yanev написа:Лошо за червения на Пике.Няма да сравнявам с Англия,но,ако това е червен,то колко червени трябваше да има на Ливърпул-Евъртън ? Заслужена победа за Барса,само не успях да видя как са ни вкарали,че ми спря интернета ..
Е те освен от дузпа не виждах друг начин Хетафе да вкарат макар че на терена бяха с 14 човека.
Лошото е в такива, мачове когато съдията си режа Барса с теслата нервите идват малко повече, за което е добре, че Дани Алвеш не игра. Но все пак 3те точки са си 3 точки. Лошото, че Атлетико винаги се напъват срещу нас, но според мен Барса ще си тръгне с 3 точки от Мадрид.
glarus написа:_RoKi_ написа:Yanev написа:Лошо за червения на Пике.Няма да сравнявам с Англия,но,ако това е червен,то колко червени трябваше да има на Ливърпул-Евъртън ? Заслужена победа за Барса,само не успях да видя как са ни вкарали,че ми спря интернета ..
Е те освен от дузпа не виждах друг начин Хетафе да вкарат макар че на терена бяха с 14 човека.
Лошото е в такива, мачове когато съдията си режа Барса с теслата нервите идват малко повече, за което е добре, че Дани Алвеш не игра. Но все пак 3те точки са си 3 точки. Лошото, че Атлетико винаги се напъват срещу нас, но според мен Барса ще си тръгне с 3 точки от Мадрид.
Точно срещу Атлетико 2-ма от ключовите играчи на тима ще пропуснат мача...А и като знам,че Атлетико може срещу Реал да не се хвърлят,но срещу Барса винаги дават 140% от себе си...Положението никак не е розово
Атлетико дават 140 % ??? Затова ли за 2 сезона головата им разлика срещу Барса е -20

Това е чувството,което в нас гори ..