Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот 1914.1902 » 20 окт 2020 09:57

bilyaletdinov написа:Аз продължавам да се чудя защо уволниха Хубчев и го замениха с Гошо Физкултурника?
Разбирам да не е искал да си намаля заплатата, ама много аматьорски.
При Хубчев поне имаше някаква дисциплина. Тоя нефелник отдавна никой не го слуша, а единственото, което държи съблекалнята е присъствието на Живко Миланов.
Абсолютно управленска несъстоятелност е при нас. Наско Сираков не виждам да е свършил някаква съществена работа от идването си. Единственото хубаво нещо за момента са абонаментните карти, които направиха. Всичко останало е леш.

Хубчев колко поредни мача нямаше победа?
Хубчев колко победи имаше като гост?
Хубчев с колко отпадна от АЕК Ларнака с неговата дисциплина? :roll:

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 20 окт 2020 10:04

metodito написа:
rhaegar написа:Ми то Иван Горанов ако е взимал по 10000лв на месец, както според твоите сметки излиза, за добро на клуба е било да го продаде.

Ми в условията на криза е различно... Ако не бяха намерили Стамат обаче, не знам. Макар че все още не мога много да преценя този младеж.

Стамат, както го наричаш, е абсолютен некадърник за жалост... Тактическата му грамотност е нулева, центриране и скорост също...

Всичко това с условностите, че настоящият ни треньор е готвач и кръгла нула, както и това, че съотборниците му са на същото ниско ниво...

Всички виждаме, че така исканите от доста хора юноши, са пълна трагедия и за жалост отбор без силни чужденици не може да се бори за нищо повече от класиране 4-6 място (в нашия случай даже 8-10)...

Друг е въпроса, че в сегашното си състояние клуба не може да си позволи такъв тип първи отбор, което дава прекрасна възжожност на споменатите юноши, но лъсва несъстоятелността на ръководство, школа и т.н.

На първо време ни трябва треньор, който да е мотиватор, тактик на средно ниво и желаещ победата, т.е. всичко друго но не и лицето Тодоров, който става жалък с пародичните си стартови състави, интервюта и т.н.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 окт 2020 11:42

csimoen2 написа:
metodito написа:
rhaegar написа:Ми то Иван Горанов ако е взимал по 10000лв на месец, както според твоите сметки излиза, за добро на клуба е било да го продаде.

Ми в условията на криза е различно... Ако не бяха намерили Стамат обаче, не знам. Макар че все още не мога много да преценя този младеж.

Стамат, както го наричаш, е абсолютен некадърник за жалост... Тактическата му грамотност е нулева, центриране и скорост също...

Всичко това с условностите, че настоящият ни треньор е готвач и кръгла нула, както и това, че съотборниците му са на същото ниско ниво...

Всички виждаме, че така исканите от доста хора юноши, са пълна трагедия и за жалост отбор без силни чужденици не може да се бори за нищо повече от класиране 4-6 място (в нашия случай даже 8-10)...

Друг е въпроса, че в сегашното си състояние клуба не може да си позволи такъв тип първи отбор, което дава прекрасна възжожност на споменатите юноши, но лъсва несъстоятелността на ръководство, школа и т.н.

На първо време ни трябва треньор, който да е мотиватор, тактик на средно ниво и желаещ победата, т.е. всичко друго но не и лицето Тодоров, който става жалък с пародичните си стартови състави, интервюта и т.н.

Изказваш се доста остро и мисля необосновано. Колко точно мача си гледал на Матео Стаматов? Считаш ли, че тази бройка е достатъчна, за да генерализираш по този начин? С такъв хейт? За Тодоров, ще извиняваш, но също се изказваш супер непремерено. На Тодоров му се налагаше първо да се бори с "наследството" на Хубчев. С трансферите на ПК и онзи несретник, който беше докаран за скаут. Който привлече двама счупени футболисти, като Насиру и Славчев (вторият се сещам по каква линия е дошъл - по същата, по която и Хубчев и т.нар. му екип попадна в "Левски" - благодарение на парашутиста ПК). А "наследството" на Хубчев и компания беше ясно - недобре тренирани, немотивирани футболисти, с отровена съблекалня. Постоянно напускащи (Тиам, Холмс, Спиро, Ванката). Шефове-идиоти, които нямат никаква визия - даже не знам искат ли да имат такава. Да, може би Тодоров не е за мъжкия футбол и не го крие. И аз повтарях допреди две седмици как Тодоров е добре да се връща в школата. Само че, вземайки предвид горното и контузиите на цоневите, не виждам той каква вина има. И не, не ми харесва как води самите мачове, изборът му на титуляри, поведението на отбора, смените. Просто като съвет го приеми: бъди по-прибран, човек.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 20 окт 2020 12:05

metodito написа:
csimoen2 написа:
metodito написа:

Изказваш се доста остро и мисля необосновано. Колко точно мача си гледал на Матео Стаматов? Считаш ли, че тази бройка е достатъчна, за да генерализираш по този начин? С такъв хейт? За Тодоров, ще извиняваш, но също се изказваш супер непремерено. На Тодоров му се налагаше първо да се бори с "наследството" на Хубчев. С трансферите на ПК и онзи несретник, който беше докаран за скаут. Който привлече двама счупени футболисти, като Насиру и Славчев (вторият се сещам по каква линия е дошъл - по същата, по която и Хубчев и т.нар. му екип попадна в "Левски" - благодарение на парашутиста ПК). А "наследството" на Хубчев и компания беше ясно - недобре тренирани, немотивирани футболисти, с отровена съблекалня. Постоянно напускащи (Тиам, Холмс, Спиро, Ванката). Шефове-идиоти, които нямат никаква визия - даже не знам искат ли да имат такава. Да, може би Тодоров не е за мъжкия футбол и не го крие. И аз повтарях допреди две седмици как Тодоров е добре да се връща в школата. Само че, вземайки предвид горното и контузиите на цоневите, не виждам той каква вина има. И не, не ми харесва как води самите мачове, изборът му на титуляри, поведението на отбора, смените. Просто като съвет го приеми: бъди по-прибран, човек.

За жалост такъв тип примерение и прибраност не води до никъде, в нашия случай - 9-то място...

Матео Стаматов има 1 приличен мач - срещу ЦСКА 1948, оттам насетне има редица пропуски във всеки едни друг такъв - не точни пасове на средно и дълго разстояние, не покриване на зона, дублиране на фланга, изоставане и т.н. Опитва се да компесира с шпагати и т.н., но за жалост с това не става... И да, бройката мачове срещу "грандове" като Ботев Вр, Царско село, Ботев, Славия и т.н. ми дава горе-долу представа какъв футболист е...

Не ми се мисли, като влезем в серията с Лудогорец, Цска - София др...

За Г. Тодоров каквото и да се каже ще е малко... Да, отбора му бе отслабен, но да кажеш, че Ботев Вр, Ботев (пред разпат и без заплати), Славия (с редица юноши) и т.н. имат по качествена селекция е смешно... Още повече, че се оплаква от 2 месеца насам... Като нямаш качество - компесираш с мотивация, хъс и желание... Само си направи справка за стартовия състав в мача със Славия и ти става ясно какъв треньор е... За три мача имаме един гол от дузпа и 0 голови полежения...
Самото нелепо и абсурдно пускане на Найденов на бека, както и не подписването на договор с португалеца (изкара проби и реши за един мач, че не става) ми става ясно, че това безумие ще продължава...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 окт 2020 12:17

csimoen2 написа:За жалост такъв тип примерение и прибраност не води до никъде, в нашия случай - 9-то място...

Матео Стаматов има 1 приличен мач - срещу ЦСКА 1948, оттам насетне има редица пропуски във всеки едни друг такъв - не точни пасове на средно и дълго разстояние, не покриване на зона, дублиране на фланга, изоставане и т.н. Опитва се да компесира с шпагати и т.н., но за жалост с това не става... И да, бройката мачове срещу "грандове" като Ботев Вр, Царско село, Ботев, Славия и т.н. ми дава горе-долу представа какъв футболист е...

Не ми се мисли, като влезем в серията с Лудогорец, Цска - София др...

За Г. Тодоров каквото и да се каже ще е малко... Да, отбора му бе отслабен, но да кажеш, че Ботев Вр, Ботев (пред разпат и без заплати), Славия (с редица юноши) и т.н. имат по качествена селекция е смешно... Още повече, че се оплаква от 2 месеца насам... Като нямаш качество - компесираш с мотивация, хъс и желание... Само си направи справка за стартовия състав в мача със Славия и ти става ясно какъв треньор е... За три мача имаме един гол от дузпа и 0 голови полежения...
Самото нелепо и абсурдно пускане на Найденов на бека, както и не подписването на договор с португалеца (изкара проби и реши за един мач, че не става) ми става ясно, че това безумие ще продължава...

Ми и аз исках Яската за треньор, Спиро да беше оставен, а Стас, Роби и Славчев, примерно да поемат пътя, ама не става, както искам. Тодоров е мъж и ако са верни информациите, напуска.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 20 окт 2020 12:30

Защо не се дава шанс на чношите на Левски е добър въпрос
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 окт 2020 12:33

Чичо Гошо да хваща пътя не е за него тая работа. Тук трябва шокова терапия, както каза някой. Само някой достатъчно луд като Овчия и Кокала може да им вдъхне живец. Тук не говоря за тактика, нападателен футбол и тн.
Тези момчета нямат много големи качества, но поне някой да ги запали и да горят за фланелката. Чичо Гошо с неговите интервюта как е много тежко предизвиква една апатия, която ще ни доведе последните места в скоро време.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 окт 2020 13:09

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 окт 2020 13:12

bilyaletdinov написа:Чичо Гошо да хваща пътя не е за него тая работа. Тук трябва шокова терапия, както каза някой. Само някой достатъчно луд като Овчия и Кокала може да им вдъхне живец. Тук не говоря за тактика, нападателен футбол и тн.
Тези момчета нямат много големи качества, но поне някой да ги запали и да горят за фланелката. Чичо Гошо с неговите интервюта как е много тежко предизвиква една апатия, която ще ни доведе последните места в скоро време.

Кокъла и Овчия къде са успели като треньори, че заслужават да бъдат в Левски? Ако ще са те, по-добре да си стои Тодоров. Още помня как Кокъла беше повикан да спаси от изпадане отбор от южна България и го засили към Б група с 200. Овчия същата работа. Мисля, че най - добра работа ни би ни свърши Стойчо Стоев. И преди е работил за малко пари и сега няма да откаже, защото публиката го изпрати с уважение.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 окт 2020 13:40

Стоев няма да се навие. Инак може да свърши работа в тази ситуация.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”