barca4ever написа:CSKA 78 написа:Днес имаме нов черен рекорд! 25% от изследваните са позитивни!!!
При такива числа нищо чудно да "чукнем" 3000 новозаразени на ден още в началото на Ноември! Но най-лошото е, че тогава и смъртните случаи много ще се увеличат! Ако прогнозите са ми верни(все се надявам аз да греша), тогава при около 3000 новозаразени на ден, в болница ще влизат по 600 на ден, а смъртните случаи ще са по 150 на ден! Затова мерките ще трябва да се затегнат! Преди да е станало твърде късно!
Ти като искаш си стой вкъщи форумен дебил, от 8 месеца пишеш едни и същи простотии, явно има кой да ти дава пари, то и на мен да има кой да дава, и аз ще седя вкъщи по цял ден, и ще си барам патката, и ще се чудя с кво да си запълня времето. Като искаш да има мерки хващай гората, тама нема ни вирус, ни хора.
Глей ся, форумен дебил ще викаш на баща си, понеже те е направил! Разбира се, ако въобще може да сърфира в интернет!
Не, не си стоя вкъщи! И може да им плащат на такива като теб, за да ръсят дебилизми по форумите! Но нормалните хора се пазят, доколкото могат! И понеже съм сигурен, че освен да ходиш на мач, през останалото време си бараш, каквото имаш в гащите(може и да не е патка), то от такива като теб полза няма!
Гората можеш да я хванеш ти! Там хора няма и няма да спазваш каквото и да е!