Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
sin4ec написа:Нямаме разиграващ халф. Но чичо Гошо упорито продължава да неглижира Дани Начев. Нужен бил на u19, глупости! Те u19 хубаво ще станат шампиони, ама първия отбор ще изпадне, както е тръгнало.
metodito написа:
Пиша "една от многото причини", а не "единствената".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
dedra написа:Имам следното питане: След като още не сме разтрогнали с Хубчев, кой е официално по документи треньор на първия отбор? Възможно ли е да имаме двама старши треньора едновременно?
rhaegar написа:metodito написа:
Пиша "една от многото причини", а не "единствената".
Знам, но това по никакъв начин не променя моето твърдение - че изобщо не е причина. То в интерес на истината, ние сега продаваме юноши горе-долу за пари, отговарящи на вложеното в тях. Каквито инвестициите, такъв и продуктът. Но истината е че няма абсолютно никакъв характер в тия младежи и желание да станат истински футболисти на запад, а не комедианти в нашето първенство.
filcolins написа:Качеството на игра няма да коментирам, то е очевадно. По важното до тук е, пълен управленски дефицит на НС . Просто си мисля, че сме умален модел на тиквуня и България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта