Славия - Левски / 18.10.2020 / 20:15

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Blood84

Re: Славия - Левски / 18.10.2020 / 20:15

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 окт 2020 23:26

Thsmith написа:
vvessel написа:Като чета мненията, слава богу, че не гледах мача. Докато не дойде истински треньор така ще бъде. Чичо Гошо дали му плащат или не не знам, но освен да пречи, до този момент нищо друго не прави. Вуцов ли, Кокала ли или някой друг водил отбор от А група поне 2 години, ще може някак да подреди тия средна ръка футболисти за място към средата на таблицата поне. Всичко останало си е гавра с отбора и името. А ако разкараме Тиквата и няма кой да пречи да дойдат истински спонсори, тогава нещата постепенно ще се наредят. Тоя боклук долен закопа отбора и няма да миряса докато не го закрие.

Какъв треньор? С юноши и българи, нищо повече от ниво Славия не може да се постигне. Техните обаче поне са малко по обиграни заедно и заради това са малко по-напред. Всичко това е губене на време и наливане на пари в каца без дъно.

И нормален спонсор с Наско НИКОГА няма да има. То като цяло няма "спонсори", а какво остава с него.

Blue_Blood84 написа: Трябва клуба да си изплати дълговете и да имаме пари, за да направим качествен отбор, нещата са лесни и елементарни, не знам защо мрънкате, логичното се случи. Срещу Черно море най-много нулев хикс.

Откъде ще дойдат тези пари? Ок, сега се набират някакви пари от кампании и подобни. Това няма да е вечно. Тази посредственост ще доведе до апатия рано или късно. После пътя е само Славия II. Трябваше всичко да се почне на чисто от най-долу, но без дългове и да се използва началната инерция преди да е приключила. И трябва естествено да се намери някакъв "бащица". Спорт без бащица в Бг е напълно невъзможен.

Бате, такива неща без дългове на чисто няма, освен припознаване, а ние такова нещо не искаме, нали така, това сме си надробили през годините, това е положението. Такова нещо без дългове и от най-долу няма, трябва да си запазим идентичността на отбора, не ми пука за резултатите, а за клуба създаден от едни деца преди 106 години. Ще си плащаме дълговете, щом сме ги допуснали да се натрупат. Аз искам клуб чист към НАП, играчи менъджири и всички фирми и тнт, а не да започнем на чисто от най-долу.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 окт 2020 23:29

Гошо си беше идеален да запълва дупките. Едно време даже и с Челси ни води ако помня добре, точно когато Гонзи беше контузен и трябваше да е готов за панчаревци. После Дучето ревеше, че сме го пазили срещу Челси за да играе срещу тях, да вкара и да ги бием пак.
Идеята беше, че ни е водил в далеч по големи моменти, просто с тези играчи и този собственик, никаква надежда няма без значение кой е треньора.

Blue_Blood84 написа:Бате, такива неща без дългове на чисто няма, освен припознаване, а ние такова нещо не искаме, нали така, това сме си надробили през годините, това е положението. Такова нещо без дългове и от най-долу няма, трябва да си запазим идентичността на отбора, не ми пука за резултатите, а за клуба създаден от едни деца преди 106 години. Ще си плащаме дълговете, щом сме ги допуснали да се натрупат. Аз искам клуб чист към НАП, играчи менъджири и всички фирми и тнт, а не да започнем на чисто от най-долу.

Напротив, има. Точно както го направиха и Фиорентина/Флоренция/ временно и изплуваха. Честно казано, грам не ме топли това да платим нещо на и без това крадливата държава. Трябваше да е почне от нула, без активи и пасиви. Поне тези пари, които се събират да служат за нещо. Дълговете да се търсят от този дето ги е правил. В момента това което се прави е напълно безсмислено и само прави отбора посредствен в лицата на децата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 окт 2020 23:36

Thsmith написа:Гошо си беше идеален да запълва дупките. Едно време даже и с Челси ни води ако помня добре, точно когато Гонзи беше контузен и трябваше да е готов за панчаревци. После Дучето ревеше, че сме го пазили срещу Челси за да играе срещу тях, да вкара и да ги бием пак.
Идеята беше, че ни е водил в далеч по големи моменти, просто с тези играчи и този собственик, никаква надежда няма без значение кой е треньора.

Blue_Blood84 написа:Бате, такива неща без дългове на чисто няма, освен припознаване, а ние такова нещо не искаме, нали така, това сме си надробили през годините, това е положението. Такова нещо без дългове и от най-долу няма, трябва да си запазим идентичността на отбора, не ми пука за резултатите, а за клуба създаден от едни деца преди 106 години. Ще си плащаме дълговете, щом сме ги допуснали да се натрупат. Аз искам клуб чист към НАП, играчи менъджири и всички фирми и тнт, а не да започнем на чисто от най-долу.

Напротив, има. Точно както го направиха и Фиорентина/Флоренция/ временно и изплуваха. Честно казано, грам не ме топли това да платим нещо на и без това крадливата държава. Трябваше да е почне от нула, без активи и пасиви. Поне тези пари, които се събират да служат за нещо. Дълговете да се търсят от този дето ги е правил. В момента това което се прави е напълно безсмислено и само прави отбора посредствен в лицата на децата.

Бегай от тука припознавач долен, харесай си някое първенство и отбора, който е на първо място и си мисли, че е Левски на чисто от нулата. Щом ги имаме тия дългове ние сме си виновни като сме допуснали предишните собственици да ги натрупат с годините.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 окт 2020 23:46

Blue_Blood84 написа:Бегай от тука припознавач долен, харесай си някое първенство и отбора, който е на първо място и си мисли, че е Левски на чисто от нулата. Щом ги имаме тия дългове ние сме си виновни като сме допуснали предишните собственици да ги натрупат с годините.

Чакай сега, какъв се явяваш ти, че да ми казваш какво да правя? Мнението ти да съм искал? Това е моето мнение и ще ти се наложи да го приемеш, ако ли не... Х е горе, натискаш и си готов.

Що се отнася до другото, силно се съмнявам много хора тук да са присъствали на повече мачове от мен на Левски. Не че е нещо уникално, но от мача със Железничар през 2001 година, чак до докато не ми бутнаха мястото гениите Тонев и ко, аз домакински мач на Левски в който не сме били наказани без публика, НЕ СЪМ пропускал. Без значение какво е било времето и къде съм бил.

Фалитът е нещо естествено, има го по цял свят и не е прецедент. Да фалираш НЕ значи да припознаеш някой. Просто да започнеш отначало.

п.с. Как точно си виновен дори ти за това, че някой е трупал дългове? :roll:

----

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 окт 2020 23:50

Да припомня, че Властта гони 2 собственика на Левски от България. И то нечервена власт. Парадокс.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 окт 2020 23:53

Thsmith написа:
Blue_Blood84 написа:Бегай от тука припознавач долен, харесай си някое първенство и отбора, който е на първо място и си мисли, че е Левски на чисто от нулата. Щом ги имаме тия дългове ние сме си виновни като сме допуснали предишните собственици да ги натрупат с годините.

Чакай сега, какъв се явяваш ти, че да ми казваш какво да правя? Мнението ти да съм искал? Това е моето мнение и ще ти се наложи да го приемеш, ако ли не... Х е горе, натискаш и си готов.

Що се отнася до другото, силно се съмнявам много хора тук да са присъствали на повече мачове от мен на Левски. Не че е нещо уникално, но от мача със Железничар през 2001 година, чак до докато не ми бутнаха мястото гениите Тонев и ко, аз домакински мач на Левски в който не сме били наказани без публика, НЕ СЪМ пропускал. Без значение какво е било времето и къде съм бил.

Фалитът е нещо естествено, има го по цял свят и не е прецедент. Да фалираш НЕ значи да припознаеш някой. Просто да започнеш отначало.

----

Като фалираме и почнем от долните групи, за да влезнем в Б група трябва да са платим дълговете, така че все тая дали ги дължим тия суми докато играем в А група или във В група, от която нямаме да имаме право да се качим по-нагоре. Затова ти казах, няма такъв филм на чисто, допуснали сме ги тия дългове, това е положението. Това на колко мача си бил след мача с железничар като бройка не те прави по-голям левскар от други хора с по-малка бройка мачове, но това твое мислене с припознаването е много притеснително, бегай от тука.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 18 окт 2020 23:58

Thsmith написа:
Blue_Blood84 написа:

----

Ами виновен съм, аз ти, и всички останали, че сме били далече от клуба и не сме следили какви ги вършат собствениците през тия години, затова сме си виновни ние, а не че те са ги направили тия дългове и са се разкарали, щом не сме ги държали изкъсо, това е положението каквото е, ние сме си виновни и затова правим опит сега да тръгнем по друг път, но определено не е тоя с на чисто.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 окт 2020 00:04

Blue_Blood84 написа:
Thsmith написа:

----

Като фалираме и почнем от долните групи, за да влезнем в Б група трябва да са платим дълговете, така че все тая дали ги дължим тия суми докато играем в А група или във В група, от която нямаме да имаме право да се качим по-нагоре. Затова ти казах, няма такъв филм на чисто, допуснали сме ги тия дългове, това е положението. Това на колко мача си бил след мача с железничар като бройка не те прави по-голям левскар от други хора с по-малка бройка мачове, но това твое мислене с припознаването е много притеснително, бегай от тука.

Това не е вярно. Фалираш и почваш с нова регистрация от абсолютна нула. Фиорентина какво направиха?

И да, прави ме. И за твое съжаление няма да бягам никъде, скоро не бях влизал във форума, но след като толкова държиш да се махна. нямам нищо против да остана и да поддържам мнението си. Пък ти ако се дразниш... Х са е горе.

--
п.с. Шанс да ме накараш да направя нещо защото ти искаш, включително това да се махна е абсолютна нула. Просто нямаш представа колко упорит мога да бъда.

Blue_Blood84 написа:
Thsmith написа:
Blue_Blood84 написа:

----

Ами виновен съм, аз ти, и всички останали, че сме били далече от клуба и не сме следили какви ги вършат собствениците през тия години, затова сме си виновни ние, а не че те са ги направили тия дългове и са се разкарали, щом не сме ги държали изкъсо, това е положението каквото е, ние сме си виновни и затова правим опит сега да тръгнем по друг път, но определено не е тоя с на чисто.

Собственик Х смяташ, че ти дължи обяснение? :lol: Тази нелепица е една от важните причини да стигнем до тук.
Феновете ходят на мачове, подкрепят отбора, купуват артикули и етк. Феновете не са част от ръководството.
Едно време казвах същото като огромна група скачаше по Батков и накрая го изпъди. Е на... сега до къде стигнаха нещата.
Само си представям как феновете на Юнайтед или Ливърпул отиват да държат сметка на собствениците и се опитват да ги държат "изкъсо" и онези им се връзват и правят каквото им се каже.
Пародия...

A.Pinochet[/center]

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 окт 2020 00:09

Thsmith написа:
Blue_Blood84 написа:
Thsmith написа:

----

Това не е вярно. Фалираш и почваш с нова регистрация от абсолютна нула. Фиорентина какво направиха?

И да, прави ме. И за твое съжаление няма да бягам никъде, скоро не бях влизал във форума, но след като толкова държиш да се махна. нямам нищо против да остана и да поддържам мнението си. Пък ти ако се дразниш... Х са е горе.

--
п.с. Шанс да ме накараш да направя нещо защото ти искаш, включително това да се махна е абсолютна нула. Просто нямаш представа колко упорит мога да бъда.

Дреме ми на кура, припознавач.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 окт 2020 00:13

Чудесно!

Принципно е много показателно кога си останал без аргументи и си загубил даден спор. Просто започваш да обиждаш и да викаш.

п.с Можел ли нечий пилешки "актив" да сподели какво точно припознавам? :lol: Или това е твърде сложна мисловна операция? :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”