Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Лилчо Арсов без позиция за Христолов!
botevisti , ako ne iskame da stradame otnovo , triabva da prilojim ispanskia model za futbolen klub s minimum 30 000 akcioneri i izbor na prezident prez 4 godini , vsi4ko drugo e pagubno za botev plovdiv
- vivacanary
- Контакти:
dgidgo1612 написа:botevisti , ako ne iskame da stradame otnovo , triabva da prilojim ispanskia model za futbolen klub s minimum 30 000 akcioneri i izbor na prezident prez 4 godini , vsi4ko drugo e pagubno za botev plovdiv
http://www.datecs.bg/products.php?cat=8&prod_id=1
Вземи изтегли тази програма вече!
dgidgo1612 написа:a ve pi4 , botev plovdiv zagiva i vinovnika ne e samo hristolov , a i debelata , andreev , barekov , dori i bojo a ti mi govorich za latinica
Игнорирайте му постовете, или го сложете във врагове просто и ще се спре с маймуницата

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
Re: Христолов остава без стадион
a predstavete si drugata alternativa salerno nameri italianec miliarder koito da investira v botev plovdiv i da napravi nov moderen stadion po obrazec uefa
dgidgo1612 написа:a predstavete si drugata alternativa salerno nameri italianec miliarder koito da investira v botev plovdiv i da napravi nov moderen stadion po obrazec uefa
голям дразнител си напоследък нестика че пишеше на лайнярски ами и още се надяваш на тези селтаци италианците
селски вземи си скункса не се сърди
Познавам Лильо като играч още когато пазеше на "Борислав" в началото на 90-те години. От там започна кариерата му ,под треньорството на Тенчо...
Лильо беше кумир на първомайската публика. После стана една афера , Тенчо открадна екипите на първомайци и избяга в Чирпан ...
Лильо дойде в Ботев , което все пак малко ме изненада.
Тогава БОТЕВ не беше това , което стана по-късно, и ми се струваше ,че е доста висока летва за Арсов...Нататък го знаете всички. Кариерата му тръгна леко нагоре , но после спря. Спряха го килограмите , безкрайното плюскане /кИбапчета при Сандо
/ и все по-слабия отскок. Стана ясно ,че Националният отбор е непостижима цел. Ботев също стръмно тръгна надолу , алтернативата за Арсов стана продаването на мачове. Продаваше - за да яде. Лижеше на Бат Митко бряговския гъз ,за да му позволяват да продава мачове...
Къде по-неясно ,къде - ачик , ачик ! Върхът на сладоледа беше мача с Литекс за купата. От този момента за мен , и за моите приятели от агитката - Лильо е мъртав. Никакви маневри не могат да го върнат в сърцата ни.

- PLOVDIV PEE 1912
Арсов подобно на селянина преобърнаха Ботев във фирма за собствена изгода.Предлагам на следващата среща или протест да му чупим главата.
- PLOVDIV PEE 1912
dgidgo1612 написа:a predstavete si drugata alternativa salerno nameri italianec miliarder koito da investira v botev plovdiv i da napravi nov moderen stadion po obrazec uefa
Не го торомезете момечето и аз съм много зле с компютрите.Все пак,братинка постарай се да пишеш на български,наистина е много дразнещо.
Срам ме е,че съм скандирал името му! Той се оказа един предател.А, всички знаем какво се случва с тях по време на война, ( в която сме)!
-
- Контакти:
Селски номера за тока на Ботев
Тренировка на Ботев няма да има и днес. Причината не е в заплахите на агитката, че ще провали заниманието. На стадион "Христо Ботев" пак няма ток. Сметката, която Христолов има да плаща на EVN, е 2200 лева.
Цялата статия
Като гледам скоро няма да почнем тренировки :@
Цялата статия
Като гледам скоро няма да почнем тренировки :@