ULTRAS

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: ULTRAS

Мнениеот Blue_Lion » 27 ное 2008 19:38

SHYNE написа:Blue_Lion аз както вече почнах да сядам до официалната трибуна .само яла да ме чуеш кви майни ще отнася овчия ... не мога да го дишам .

Ти знаеш ли,че трите момента в който дъхът буквално ми спираше и едвам дишах,бяха свързани с тоя педал ! Първо : абсолютно ненужно смениха Мъри Стойлов от Левски и то с кой...с Овцата ! Втория мач с Бате...аз бях тогава във "В" зад скамейката...ей така не бях псувал от как се помня ! А имаше една готина мацка до мен,и можеше да стане лафа,ма с мойте каруцарски изцепки надали - е и дядо и беше до нея и той ми беше конкурент в псуването :D :D :D Тия псувни не мога да ги повторя - болката от тогава също не искам да се повтаря :oops: Третия момент беше мача с жилина - вуцов го махнаха и кокала докато се усети - айдеее кур !

Та знам за кво говориш - дано не ти се случва ! В момента който това стане - организация срещу него !
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 ное 2008 19:39

SHYNE написа:.... и мен така :) въпреки че най-нормалното е аз да им хакна няколко снимки .нали сме си партиики :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ШШШТ ! Тихичко...недей ся да не разваляме добрия тон :D :D :D :D
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 27 ное 2008 19:40

http://www.vbox7.com/play:de8d7d3a
ей тва видео преди малко го качих в вбокса .от някъв мач РОМА -удинезе . странна работа ... :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 27 ное 2008 19:47

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 ное 2008 19:56

SHYNE написа:http://www.vbox7.com/play:de8d7d3a
ей тва видео преди малко го качих в вбокса .от някъв мач РОМА -удинезе . странна работа ... :lol:

. :shock: :shock: :o Тия се бият по-между си ?!
Между другото това е нормално,щото там CUCS,FEDAYN и BOYS Roma се борят за власт в "Curva Sud" :shock:
Последна промяна от Blue_Lion на 27 ное 2008 20:01, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 27 ное 2008 19:57

абе едната снимка на цска я сложих,за да покажа каква "страшна хореография" имаме в България,а тва Справедливост за Ц(*КА ми стана смешно и го лепнах,колко са жалки нали,румънците ги защитават :D
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 27 ное 2008 20:00

ето и експлузивен материал от тренировката на националния на Аржентина ,след като дон Диего им стана тренер :lol:
Изображение
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 ное 2008 20:06

madghoul написа:абе едната снимка на цска я сложих,за да покажа каква "страшна хореография" имаме в България,а тва Справедливост за Ц(*КА ми стана смешно и го лепнах,колко са жалки нали,румънците ги защитават :D

Бе мани ги,смешни са ! Сега разправят как сме им крали песни и други елементи...а не знаят,че всъщност Левскарите дават началото на Ultras-ите в България още от началото на 80те т.е. като започват организирани посещения в Пловдив,най-вече срещу Ботев,но тук трябва да се отбележи,че първата фракция е на Ботев - IZGREV BOYS,след това са Сини Лъвове,ядрото на София - Запад в момента ;) И двете фракций са от 93та ;) Бе дълга е темата,но цецекарите са смешни - навсякъде пищят колко са силни,ма нямат една фракция която да се мери с Lauta Army или Трибуна Изток - да не говорим за София - Запад !!!
Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 27 ное 2008 21:31

А бе пичове не трябва,да се обиждаме по между си.. тея са били смешни,онея още по...
Всички сме Българи и квото и да направи някоя публика,другите трябва да се стремят,да направят по-добро.Само така ще можем поне малко да заприличаме на Европейските ултраси...
Изображение

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 27 ное 2008 21:37

Ето малко и от наще...незнам дали ги има снимките,ако ги има се извинявам :D
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение