Колоездене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Колоездене

Мнениеот nghcvth » 16 окт 2020 20:05

Брутален профил на Вуелтата, има само 1 чисто спринтьорски етап и още евентуално около 2.
Вече излязоха съставите на повечето от отборите и се очертава много здрава битка по планините в Испания (и Франция). Струва ми се, че Висма по подобие на миналата година ще се реваншират за неуспеха си и ще вземат победата. По Евроспорт казаха, че Роглич и Дюмолен ще са лидери, а Сеп Къс ще получи свободна роля. Че то половината им отбор ще са лидери. :lol: Ако американецът е във формата, която демонстрираше през сезона и не кара за другите, без никакъв проблем ще влезе в топ 5.

Ще ми се да видя и някакво събуждане от Фруум, за голям шампион като него е срамота да е толкова безличен през годината.
Ще наблюдавам с интерес и какво ще направи Александър Власов.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 16 окт 2020 20:27

Въобще няма да ги бавят, още за откриване имат финал на височина от 1 категория. Не знаех, че власов ще кара. Аз в джирото го очаквах с интерес, но трябваше да слезе рано. Може спокойно да кажем, че вуелтата почти няма да отстъпва на тура, а с тези етапи се очертава битката да е жестока. Относно фрум, аз по-скоро мисля, че ще разочарова, и пак карапаз ще спасява инеос.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 16 окт 2020 21:32

Аз лично очаквах малко повече големи имена за генерално класиране да карат. Липсват хора като Лопез, Ланда, Уран, Барде, братята Йейтс. За Погачар и Ричи Порт беше ясно, че няма да участват. Така като се загледам по- сериозно, за Роглич и компания не остава кой знае каква съпротива, ако жълтите са дори близо до формата си от Тура.

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 19 окт 2020 23:13

Много интересен и неочакван сезон след подновяването. Сънуеб с много силни карания по всички състезания. Няма да се изненадам ако Келдерман вземе Джирото при тази форма на Нибали и Фугълсанг. Алмейда като нищо ще си завърши втори. Присъединявам се към коментарите по-горе, Вуелтата е брутална като трудност. Само че не виждам реална конкуренция на Йъмбо, Карапаз е може би единственият друг вариант. Стискам палци всичко от Джирото и Вуелтата да се проведе по план, чакаме Стелвио в четвъртък ;)
1914

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 окт 2020 11:21

1-ви етап на Вуелтата и К. Фруум е на над 11 мин. от победителя П.Роглич!
Мисля че това е краят за Фруум!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 окт 2020 11:31

Аз късно го включих и той вече изоставаше много, преди изобщо да е започнала височината. Може да е паднал или да е имал технически проблем, не знам. Но по изкачването не се влагаше въобще.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 21 окт 2020 12:14

Фруум явно не е блъфирал преди Вуелтата, като каза че Карапаз е лидерът. Дали друг път е имало първи етап на голяма обиколка, който отговаря на толкова много въпроси за генералното класиране. Мненията че Роглич и Карапаз са единствените, които реално ще се борят за червената фланелка се потвърдиха. Сеп Къс спокойно може да си вземе третото място, ако го оставят с малко по-свободна роля.

В Джирото нищо кой знае какво в етапа. Не знам какво беше това напъване от Алмейда за няколко секунди, като в следващите етапи има вероятност да се слагат минути.
1914

man_united_fen
Контакти:

Мнениеот man_united_fen » 22 окт 2020 19:18

Джиро:
Много интересен 18-ти етап на Стелвио. Сънуеб и Инеос доминираха и пръснаха колоната рано рано. Приятна изненада беше Пейо Билбао. Тао Харт може би трябваше да кара колкото може, а не да седи и да се дебне с Хиндли. Келдерман изглеждаше много недоволен, че Джей не е останал да му помага. Първите трима събрани в 15 секунди. Първо и второ място са съотборници. Дано не почнат да делят нещо и да изпуснат розовото трико. Очаквам да е много интересно, най вече в събота. Битката ще продължи може би до последния километър на часовника в неделя.
Вуелта:
Хубава победа на Дан Мартин. Лош късмет за Чавес, с тези проблеми с велосипеда точно на височината накрая. Валверде вече го няма никакъв, годините не прощават. След тези първи три етапа, утре може да починат малко в този равнинен спринтьорски етап.
1914

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 22 окт 2020 21:16

Олд скул Скай. Дано Тао Харт спечели Джиро-то.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 окт 2020 22:12

Смятай, ако от всичките им големи имена се издънят, баш Тео Харт да им донесе голяма обиколка. Хейтърите им ще се пръснат от яд.

Въпреки че според мен Сънуеб повече заслужават една голяма победа. Направиха отличен Тур, сега също карат много добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Други спортове”