Италианската Серия А (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия А (2020-21)
За за германците може да се добавят и Клозе, Карл Хайнц- Ридле и Томас Дол. Предполагам сте добавили и Клийнсман.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Fbf, ако обичаш малко по-скромно с лансирането на Лацио ежечасно какво се случва в отбора, че предизвикваш rhaegаr-a, който направо си ви прокле да изпаднете съвсем наскоро.

Ам, аз си ги гавря по принцип Лазио, не ми трябва някой да ги лансира. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Ам, аз си ги гавря по принцип Лазио, не ми трябва някой да ги лансира.
Ти па що ги мразиш толкова Лацио? Не си спомням да са печелили нещо след победи срещу Челси и Милан

Побратими са на Левски, играят в синьо, дадоха Неста на Милан, би трябвало да си ок с тях

В Интер четирима диагностицирани с Ковид, в Милан един диагностициран, ще е интересно дерби.
Официално: Ювентус 3-0 Наполи
- insaneboy1
- Контакти:
1914.1902 написа:Официално: Ювентус 3-0 Наполи
И една отнета точка от Наполи.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Да не се приели ново правило в това мутренско първенство, ако паднеш от дъртата бабичка, да губиш точка 

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
locke написа:Да не се приели ново правило в това мутренско първенство, ако паднеш от дъртата бабичка, да губиш точка
Това вероятно е традиционно наказание за първо неявяване на мач в Италия. В България май отнемат три точки при първо неявяване, при второ изхвърлят от групата

Новото попълнение на Лацио, Перейра няма да играе уикенда срещу Сампдория заради вирус. Днес четох, че опцията му за откупуване от червените дяволи е 27 милиона евро.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС