Членски карти „Аз съм Левски“

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Каква карта ще си вземете?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Fbf

Re: Членски карти „Аз съм Левски“

Мнениеот Fbf » 15 окт 2020 11:47

Blue_Blood84 написа:
Popokatepetal написа:
Fbf написа:Не отваря статистиката. Гореспоменатите, Щутгарт, Шалке 04 и Вердер колко имат например?

Оказва се, че сайта е платен и вече и на мен не ми я показва. По спомени, Вердер бяха 70-80 000, а Шалке май около 120 000. Естествено най-много бяха Байерн с 223 000.

Е неможе да сравняваме 7 милионна държава с 80 милионна и отделно качество на футбол и стандарт на живот, нормално е да имат толкова повече карти.

Така е. Въпроса е да се разгледа като съотношение просто.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 15 окт 2020 15:30

twize написа:И моите, поръчани на 1ви, са пратени днес и утре трябва да ги доставят :)

Днес ми доставиха 1 карта от 2 поръчани ... щеше ми се да не се разправям точно за тази поръчка, ноооо ...
а телефонът не отговаря :?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 окт 2020 15:45

Днес си взех картата 8-)
Само Левски !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Fbf

Мнениеот Fbf » 15 окт 2020 16:49

Доволни ли сте от подаръците към картите? Харесаха ли ви?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 15 окт 2020 17:38

Fbf написа:Доволни ли сте от подаръците към картите? Харесаха ли ви?

Магнит и химикал - берекет ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 окт 2020 20:33

Не знам,пак тишина откъм ръководството.Нужна е безкрайна енергия,инициативи,медийни изяви,интервюта,трябва да се поддържа тръпката,вълнАта,скоростта,ентусиазма.Българинът бързо забравя,видно е на всеки избори.Сираков каза ,че има много ангажименти,ама все ще има няколко журналисти готови по всяко време да вдигат шум около членските карти.
Новият отбор имат поне три сайта,които постоянно промиват мозъците с лъжи ,инсинуации,и присвояване на история.Те са усвоили новият начин за водене на война -хибридния.
САМО ЛЕВСКИ!

Spirit_Crusher
Контакти:

Мнениеот Spirit_Crusher » 15 окт 2020 22:56

Здравейте,
регистрирах се, само за да споделя моя опит. На 30-ти вечерта, поръчах 4 бронзови карти, за мен и децата. Понеже, сайта не позволява обединение на поръчки и доставки, на 1-ви oктомври писах до упоменатия мейл: membership@levski.bg, с молба да обединят поръчките ми в една доставка. На 4-ти получих отговор, че ще го направят. На 8-ми получих първата карта, за мен, но не и останалите. Дори и не звъннах/писах тогава. Нямаше значение, разбирам, лудница, маса хора/поръчки, няма нужда да се навирам и аз, да поставям хората работещи там под напрежение. На 9-ти получих обаждане от служител, с който си поговорихме за останалите мои /като получател/ поръчки и очакванията ми с оправдаха. На 10-ти получих останалите 3 карти, в една доставка. Така че, всичко е ок, при мен.
Отговарям и на колегата, за да не заемам място и да генерирам излишни постове:

vlong написа:Не знам,пак тишина откъм ръководството.Нужна е безкрайна енергия,инициативи,медийни изяви,интервюта,трябва да се поддържа тръпката,вълнАта,скоростта,ентусиазма.Българинът бързо забравя,видно е на всеки избори.Сираков каза ,че има много ангажименти,ама все ще има няколко журналисти готови по всяко време да вдигат шум около членските карти.
Новият отбор имат поне три сайта,които постоянно промиват мозъците с лъжи ,инсинуации,и присвояване на история.Те са усвоили новият начин за водене на война -хибридния.

Предполагам хората, занимаващи се с реклама и подобен тип изследвания и прилагания, може да допълнят или напълно да ме опровергаят, но, доколкото съм запознат, има т.нар. линии на предлагане. В зависимост от това, коя от тях е предприел клуба, се формират и действията, след това.
Чисто условно, ги групирам само в 3 раздела (според сегашните икономическите предпоставки), за да стане ясно това, за което говоря: 1. Голям първичен наплив/предлагане и сравнително усточив (в рамките на половин година /да речем/ последващ интерес); 2 Среден начален първичен наплив, като такъв е и последващия. 3. Нисък първичен и нисък последващ интерес.
При 1-вия вариант, при голям първичен наплив/предлагане, е малко вероятно, последващия да е съвсем нежелан, затова и го давам за пример, като мисля, че това е и този, заложен от ръководството. Докато спадне интереса от първичното предлагане/еуфория/ентусиазъм, то с различни прийоми, както казват от клуба, ще има посещение на градове/събития и т.н., на които ще присъстват ярки лица за Левски, които ще промотират членските карти. Тук имаме пик в началото и след това успокоение, в рамките на няколко месеца, като ще има мини-пикове, когато мобилния магазин + ръководството посещават отделни общини/региони.
При 2-рия, който не виждам, имаме 10 000, да речем първичен/начален интерес и след това подобен, в следващите дни. Нещо, което не споделям, към момента.
При 3-тия вариант, то Левски отива към фалит. Малко фенове, малко подкрепа. В крайна сметка, нищо.

Та, ако и когато обстановката /гадния вирус/ позволи, мисля че, хора като Наско Сираков тръгнат извън София, не само в по-големите общински, но /при възможност/ и в по-малките такива, то финансови средства ще се набавят. Няма да са много, имайте предвид Covid кризата, но мисля, с повече усилия, ще са достатъчно за спасение.

Fbf

Мнениеот Fbf » 16 окт 2020 01:54

Уж щяха да пътуват в провинцията да предлагат карти. До колкото разбрах ще посетят сините бастиони като Варна, Търново, Кюстендил и още от градовете с голямо присъствие на фенове на Левски.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 окт 2020 09:06

Никакъв живец няма в ръководството, никой не му се занимава с нищо. Чакат някой да спусне спонсори и това е!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 16 окт 2020 09:09

СГОДИХМЕ СЕ :lol: :lol:
Поръчана на 1ви , дошла на 16ти.
Антистрес топката ще е с мен в Овча купел , дано представянето на отбора не ме накара да я спукам.

Върни се в “Левски”