Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот metodito » 14 окт 2020 19:54

mikata написа:Да слагат Захари Сираков на мъжете!

[

Бай Гошо има най-малка вина. И аз поддържах мнението, че ако имат наистина намерение да градят, то Тодоров е временен вариант, но след продажбата на Спиро, а и контузиите на близнаците, няма значение. А самият Тодоров как търпи тези недоразумения в офисите си нямам идея. Явно на човека му пука прекалено много за "Левски" щом още не им е теглил една!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 окт 2020 20:52

metodito написа:Бай Гошо има най-малка вина. И аз поддържах мнението, че ако имат наистина намерение да градят, то Тодоров е временен вариант, но след продажбата на Спиро, а и контузиите на близнаците, няма значение. А самият Тодоров как търпи тези недоразумения в офисите си нямам идея. Явно на човека му пука прекалено много за "Левски" щом още не им е теглил една!

Отдавна това повтарям, че на Георги Тодоров му пука за отбора. Старата генерация не се предава лесно. Той е идеалният вариант до идването на Генерален спонсор.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 окт 2020 21:24

metodito написа:Типично, направи четири лоши мача, не става (за Стас).
А за позицията на бека искаш да ти го нарисувам ли, за да схванеш? Добре. Затвори очички и си спомни как изглеждахме с Жиката при Стоев и без него. И да, има значение поста, разбира се. Не знам дали не казвам нищо, но явно на теб не са ти ясни някакви базисни неща.

За Станислав Иванов нищо лошо не съм казал сега.
Значи ако Найденов играе на титулярната си позиция опорен полузащитник и игровата ситуация го завари на фланга (след статично положение) той по презумпция не може да се справи там, защото не му е в зоната? Играч с дефанзивни функции трябва да се справя навсякъде по терена с това. Говоря за дефанзивните функции, обърни внимание. Не може Найденов всеки път така да го разминават, че да се озовава с гръб към противника и да трябва да се върти около остта си. И това е дефанзивен играч. Ето за това няма да стане нищо от него, без значение къде играе по терена, освен ако не направи нещо по въпроса. Единственото позитивно в играта му е, че има добро центриране.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 окт 2020 22:12

Гледах почти всички мачове на младежките национали цикъла.
Интересно ,че Ст.Иванов показа много добри неща. Въпреки ,че и в мачовете със Сърбия ,и с Латвия и вчера беше най-облагоделтелствания зрител . Направи няколко влизания в които не вярвах на очите си ,че е той. Особено срещу Сърбия - направи няколко слалома на скорост между защитниците на другия отбор, като имах чувството че виждам нещо средно между Клаудио Каниджа и Гибона от най-доброте му години. Вчера напави 2 много добри атаки ,едната завърши с остро разсичащо подаване,а другата с топовен удар отдалеч в горния ъгъл но вратаря на полаците я извади в корнер.
Въпроса е защо при нас може да го замени с някой от варел - крайния резултат ще бъде същия.
Юруков също игра много стабилно през целия цикъл , при нас имам чувство че се страхува от сянката си ,същото и с Найденов.
Иначе нещо за школата - от доста време школата вади сравнително еднотипни футболисти - Вутов, Цоневи, Ст.Петков, Мисяк, Краев, Г.Янев, Ст.Иванов, Г.Йомов, Г.Русев, Ил Стефанов, Ас.Чандъров,Ил.Юруков, Ив.Найденов, П.Г.Галчев , Д.Начев, Мт.Петков, Мар.Петков - всички те са или леки нападатели или офанзивни халфове. Тежък ЦН е реално само Боруков и той последните 4 години не беше при нас. Свестен халф разбивач не сме извадили.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2020 06:23

Serafim написа:
За Станислав Иванов нищо лошо не съм казал сега.
Значи ако Найденов играе на титулярната си позиция опорен полузащитник и игровата ситуация го завари на фланга (след статично положение) той по презумпция не може да се справи там, защото не му е в зоната? Играч с дефанзивни функции трябва да се справя навсякъде по терена с това. Говоря за дефанзивните функции, обърни внимание. Не може Найденов всеки път така да го разминават, че да се озовава с гръб към противника и да трябва да се върти около остта си. И това е дефанзивен играч. Ето за това няма да стане нищо от него, без значение къде играе по терена, освен ако не направи нещо по въпроса. Единственото позитивно в играта му е, че има добро центриране.

От един дефанзивен полузащитник се искат различни неща от един бек, а още по-специфично - конкретно ляв или десен. Скорост на придвижване например не е от тези неща, които се искат от един ДХ. Представи си Тиам на бека как щеше да изглежда? И не ме разбирай погрешно - не казвам, че Иво е супер халф, що не го ползват там? Аз съм го гледал само в един мач като ДХ при бай Дельо. Бързо преминаване от фаза атака в защита, спринтове постоянно, това не са в изискванията на ДХ. Бековете играят години там и това могат. Прохазка беше... да кажем ОК, на фланга, но с доста условности ок, но той беше друга бира. Иначе за мен универсалния бек е Дамиен Суарез от Хетафе. Освен страшно много работа, която върши по целия терен, от неговата страна никой не го разминава, като пробивите му напред не са стандартните - по тъча, а по към центъра. Та, ще се учудя, ако Найденов вземе, че "стане" бек, но той не е. Буча, защото като чета темите след мач, имам чувството, че сме завършили зле заради Иво всеки път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 окт 2020 09:05

metodito написа:

[

Бай Гошо има най-малка вина. И аз поддържах мнението, че ако имат наистина намерение да градят, то Тодоров е временен вариант, но след продажбата на Спиро, а и контузиите на близнаците, няма значение. А самият Тодоров как търпи тези недоразумения в офисите си нямам идея. Явно на човека му пука прекалено много за "Левски" щом още не им е теглил една!

Ти май още не си разбрал, че Левски е пред ФАЛИТ!!!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2020 09:34

mikata написа:
metodito написа:

[

Смесваш нещата. Това, че "Левски" е пред фалит не означава да разпродава всичко. Колкото и да носят феновете, Европа е спасението. Даже не е задължително да влезем в групите. Да отидем на репешажите ще донесе повече пари отколкото тв права+билети в ППЛ взети заедно, че и горница. Мачът на Локо с Тотнъм се предаваше от над 50 телевизии по целия свят. Схващаш ли? Това беше кръг преди плейофа. Нека им е зле. Но за да има отбор "Левски", който да стигне до плейофите трябва да се опита да запази едно ядро два сезона. Ей, Богу, не е толкова много, човек. Два сезона. ядро от добри футболисти, не от райновци. Нямаш си на представа колко клубове с години са на косъм от фалита практически, но с врътки и добро управление успяват да направят така, че не само да не изпаднат, но и да изкарват пари. Нашите дългове са доста по-малко от тези на ЦСКА-София (София), ако публикациите в медиите са прави: https://segabg.com/hot/category-sport/c ... lv-dulgove . И? Сега ще си ги пооправят малко и така. За това става въпрос.
Последна промяна от metodito на 15 окт 2020 09:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 окт 2020 09:41

metodito написа:
mikata написа:
metodito написа:

[

Смесваш нещата. Това, че "Левски" е пред фалит не означава да разпродава всичко. Колкото и да носят феновете, Европа е спасението. Даже не е задължително да влезем в групите. Да отидем на репешажите ще донесе повече пари отколкото тв права+билети в ППЛ взети заедно, че и горница. Мачът на Локо с Тотнъм се предаваше от над 50 телевизии по целия свят. Схващаш ли? Това беше кръг преди плейофа. Нека им е зле. Но за да има отбор "Левски", който да стигне до плейофите трябва да се опита да запази едно ядро два сезона. Ей, Богу, не е толкова много, човек. Два сезона. ядро от добри футболисти, не от райновци. Нямаш си на представа колко клубове с години са на косъм от фалита практически, но с врътки и добро управление успяват да направят така, че не само да не изпаднат, но и да изкарват пари. Нашите дългове са доста по-малко от тези на ЦСКА-София (София), ако публикациите в медиите са прави. И? Сега ще си ги пооправят малко и така. За това става въпрос.

И за мен беше грешка, че Сираков се отказа от Евроурнирите. До Нова Година се дължат 4-5 млн. за заплати, няма как при тази ситуация да се плащат заплатите на Спиро и Холмар! Спонсори и рекламодатели няма.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 окт 2020 09:45

И аз съм си го мислил това, което казваш за Наско. Едва ли е така, но и от директорстването му преди съм го усещал как отдава по-голяма значимост сякаш на А група пред Европа. Може и да бъркам.
Иначе това за заплатите, трябва да се пита господин ПК. И за договорите.
Относно Спиро, не се поддавай на фалшиви новини. За месеците, които е бил без заплата "Левски" му дължи малко над 30 000. Няма как заплатата му да е била 20 000 евро, както разпространява лъжи някой, не знам защо....

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 окт 2020 10:19

metodito написа:И аз съм си го мислил това, което казваш за Наско. Едва ли е така, но и от директорстването му преди съм го усещал как отдава по-голяма значимост сякаш на А група пред Европа. Може и да бъркам.
Иначе това за заплатите, трябва да се пита господин ПК. И за договорите.
Относно Спиро, не се поддавай на фалшиви новини. За месеците, които е бил без заплата "Левски" му дължи малко над 30 000. Няма как заплатата му да е била 20 000 евро, както разпространява лъжи някой, не знам защо....

Това за дължимите пари от агенция ЕЛК ли го чу :?

Върни се в “Левски”