Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Кой от 2-та Зрока слушате?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Кой от 2-та Зрока слушате?
Ко
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Warped написа:Кой от 2-та Зрока слушате?
Нова и бтв имали радио с едно и също име?
Едно тайре служи, чи са чудих кви 2ки и 3йки прайм
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ivan56 написа:Киро го боли патката, кво пишат припоците и без това той си е ловешко чадо.Още повече, същите тия, които си предадоха отбора и припозната Литекс, сега говорят за предатели.
Не бил лош футболист![]()
![]()
До оня ден беше новият Бербатов, Ники Прасето днес в ефир си призна, как е избран от червените-оранжеви журналя за футболист на годината.
Пък аз продължавам да си твърдя, че Домуса и Гришата разиграват цирк пред феновете, от който и двамата са на плюс.
Киро първа опция в България му е бил Гришата, но Алито прецака всичко или по- точно ония френски фермери с бавният нет.
Възхищавай му се още на Киро, има още накъде да копаеме дъното
Леевски, оле
boabbb написа:Възхищавай му се още на Киро, има още накъде да копаеме дънотоЗаради такива идиоти с многогодишни комплекси от ЦСКА и Левски, дето му се кефят на зализания капут, го докарахме до тука
Що, Домуса да не би да е основният виновник за състоянието на българския футбол/национален отбор?
Защото купува съдии, мачове и залага само на чужденци?
Литекс на Г-н Ганчев играеше с по 5-6 чужденци в титулярите 10 години преди Домуса да си помисли да е собственик на клуб.
Г-н Ганчев купуваше съдии и съперници 10 години преди Домуса да си помисли да е собственик на клуб.
Да не изкарваме зализания капут основен виновник за всичко, защото клоаката започна много преди той да се появи на
сцената на великите комбинатори
- Drunken_Master
- Контакти:
Български "футбол"
Боби, на вас пък, какъв ви е проблемът с Кирил Домусчиев а.к.а. Киро Гела ? Пича си прави парите, дава и за българският футбол. И мен ме дразни цялостното поведение на всичко около Делиормана, но той е по-скоро полезен отколкото да пречи. Макар, че не смятам, че кой знае колко е подпомогнал за развитието на родният футбол, понеже 90% от играчите на Лудогорец са чужденци, но поне вдигна коефициента за ЕКТ, както го направиха и Левски при Мъри Стоилов през 2006-та и 2007-ма. Имам предвид, че националният ни отбор не е прокопсал, кой знае колко от както Лудогорец доминира в шампионата. А уж имаха най-модерната ДЮШ в България, европейски тип не знам си какво, ала-бала... Имам познати от Разград, които са ми разказвали, че в "Балканфарма" произвеждат амфетамини, но аз поне не познавам богаташ и футболен деятел, който да си е направил парите по честен начин. Нали не смяташ, че Гриша-та наистина е започнал с прословутите камиони и уиски ? Я стига, нали му помним мутренските прийоми от деветдесетте години, когато най-редовно се "хващаха" реферите. Имаше един Костадин Костадинов, дето бая бой изяде на полувремето за купата срещу Левски. Това не го ли помните ? Същата работа беше и с ЦСКА на Мултигруп, Славия на СИК и Левски на ВИС 2. Сега не си мисли, че е по-различно... Колкото до "лицемерието" за което говори Иван, ами има го, няма какво да се лъжем... Аз затова зададох конкретен въпрос в темата на левскарите, понеже един от тях най-нагло ми твърдеше, че държавата била срещу Левски. Много ми е чудно, как държавата пречи на левскарите, при положение, че Делян Пеевски им даде стотици хиляди левове, които изобщо не мисля, че не са от джоба на българските данъкоплатци. Бойко и той си е откровен левскар, това всеки го знае... Черепа и той едно време беше "к*рва", сега стана "г-н Божков". От ваша страна (пиша "ваша", понеже след 2016-та вече не е "наша") и вие много псувахте по Ганчев, бил "микренско джудже" и т.н., а сега обърнахте палачинката... Сейм шит !
Последна промяна от Drunken_Master на 09 окт 2020 13:11, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Български "футбол"
Groucho написа:boabbb написа:Възхищавай му се още на Киро, има още накъде да копаеме дънотоЗаради такива идиоти с многогодишни комплекси от ЦСКА и Левски, дето му се кефят на зализания капут, го докарахме до тука
Що, Домуса да не би да е основният виновник за състоянието на българския футбол/национален отбор?
Защото купува съдии, мачове и залага само на чужденци?
Литекс на Г-н Ганчев играеше с по 5-6 чужденци в титулярите 10 години преди Домуса да си помисли да е собственик на клуб.
Г-н Ганчев купуваше съдии и съперници 10 години преди Домуса да си помисли да е собственик на клуб.
Да не изкарваме зализания капут основен виновник за всичко, защото клоаката започна много преди той да се появи на
сцената на великите комбинатори
Изпреварил си ме...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Половината от дърварите, които играят в момента в национала са от школата на микренския
Гела с неговата мегамодерна база колко играчи изкара, дето не са препечени ? Кой, по дяволите, е Доминик Янков
И Гела бие негрите като другите преди това - това ли е оправданието 
Леевски, оле
boabbb написа:Половината от дърварите, които играят в момента в национала са от школата на микренскияГела с неговата мегамодерна база колко играчи изкара, дето не са препечени ? Кой, по дяволите, е Доминик Янков
![]()
![]()
И Гела бие негрите като другите преди това - това ли е оправданието
T.e., ясно ти е, че едната школа е извадила дървари и се чудиш защо и другата школа не е извадила дървари
Ерго, Микренския е полезен за българския футбол, защото все пак произвежда някаква целулоза, а Домуса е вреден, защото хептен никакви дървета не може да изкара
Няма оправдания, просто е смешно да хвърляте обвинения само по един човек, защото лошите... практики почнаха от други хора доста преди него. Сред тия други хора е и сегашният собственик на ЦСКА-София, а нещо не виждам упреци към него.
А в националния ни отбор няма качествени футболисти от поколението на Бербатов и Петрови, така че пий една ракия и не се занимавай с глупости, скоро няма да се класираме никъде на национално ниво