1ЦСКА
2Рома
3Иънг Бойс
4Клуж
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:"ЦСКА публикува финансовите отчети за 2019-а година"
https://topsport.bg/cska/tsska-publikuv ... odina.html
Пак мълчите за дълговете както мълчахте при Титаните и при Лупи. После да не кажете, ама какво общо имаме с дълговете на предишните собственици и за това припознахме. Няма да издържа пак да пиша за сменени лицензи, емблеми, клубни цветове, стадиони и където били феновете там бил ЦСКА.![]()
rsk написа:Непринуден написа:И след като си направи труда да ми обясниш елементарни неща, които уж не разбирам сега ми обясни по същия начин луковитския Ботев, който беше преименуван на Литекс и преместен в Ловеч, формално ли беше или не? И каква е причината за това преместване ? Би трябвало да е нещо елементарно за обяснение и да си наясно. Благодаря ти предварително за отговора.
В Ловеч играе Литекс. Използван е лиценза на Луковит, защото те останаа без такъв заради същата врътка спрямо тях с ЦСКА.
Аз не ти благодаря обаче защото ти като обичайните левскари се измъкна и не каза нищо по моя въпрос.
Ебати лъжата, как не те е срам бе![]()
kolokolo написа:ГФО по принцип са сбор от неверни данни . Само теле футболен идиот се интересува повече от ГФО на ЦСКА отколкото собствения си прокобен клуб .
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
realno написа:Казвал съм го и преди, ако казуса е същия, означава, че не са оригинален Локо Пд. Какво толкова има за обяснение. Не се чувствайте онеправдани само вие.
Пропусна да ми отговориш на въпроса: "Как ЦСКА ще използва чужд лиценз след като го няма в правния свят? " Питам защото казваш, че ЦСКА бил използвал лиценза на Литекс.
анто маина написа:А защо само ЦСКА те засяга за неплащането,макар че платиха 8 милиона лева?Не те ли засягат "Ботев","Етър",Пирин","Берое","Миньор",ЛОКО,"Спартак" и д-р ,които платиха 0( НУЛА) лв .
За тях не ти ли пука ,че ощетиха държавата?
За баскетболния "Лефски" пука ли ти?
Защо не отговаряш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта