Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 07 окт 2020 13:47

Непринуден написа:
realno написа:Всеки луд има претенции, че не е. :) Кой има проблеми с психиката, този който казва истината или този, който убива и припознава за да замести убития? Наистина има много мъка по този свят, особено при припоците.

Не са ли вече убийци? :roll:
Напоследък викаш, че убили, а не припознали. Питам само де :roll:

Освен да питаш почни да мислиш и то самостоятелно. Освен това още очаквам да ме светнеш за луковитския Ботев и настоящ Литекс. Виждам, че разбираш нещата свързани особено с правния мир.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 окт 2020 13:48

Непринуден написа:
И след като си направи труда да ми обясниш елементарни неща, които уж не разбирам сега ми обясни по същия начин луковитския Ботев, който беше преименуван на Литекс и преместен в Ловеч, формално ли беше или не? И каква е причината за това преместване ? Би трябвало да е нещо елементарно за обяснение и да си наясно. Благодаря ти предварително за отговора.

В Ловеч играе Литекс. Използван е лиценза на Луковит, защото те останаа без такъв заради същата врътка спрямо тях с ЦСКА.

Аз не ти благодаря обаче защото ти като обичайните левскари се измъкна и не каза нищо по моя въпрос.

Ебати лъжата, как не те е срам бе :lol: Никакво използване на лицензи не е имало. Имаше преименуване на Литекс на ЦСКА-София и Ботев Луковит на Литекс!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 07 окт 2020 13:50

Ко ти пука ? Като преименувахте Динамо що не грухтя ? 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 окт 2020 13:51

:shock: Ибаааа
Гришата за 4 години съществуване на новият проект :lol: дължи 40 мил на себе си

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 окт 2020 13:54

Чакам митата да дойде да ми каже как се издържа ЦСКА-София от трансфери.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 окт 2020 13:55

Непринуден написа:
И след като си направи труда да ми обясниш елементарни неща, които уж не разбирам сега ми обясни по същия начин луковитския Ботев, който беше преименуван на Литекс и преместен в Ловеч, формално ли беше или не? И каква е причината за това преместване ? Би трябвало да е нещо елементарно за обяснение и да си наясно. Благодаря ти предварително за отговора.

В Ловеч играе Литекс. Използван е лиценза на Луковит, защото те останаа без такъв заради същата врътка спрямо тях с ЦСКА.

Аз не ти благодаря обаче защото ти като обичайните левскари се измъкна и не каза нищо по моя въпрос.

Мен ли лъжеш или себе си? :lol:
Как ЦСКА ще използва чужд лиценз след като го няма в правния свят. :lol: :lol: :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 окт 2020 14:01

Грандът от Луковит седи и чака, готов за ребрандиране&припознаване :lol: ЦСКА-София очевидно е един добре работещ клуб, който се самоиздържа. Митата се оказа прав :lol:

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 07 окт 2020 14:08

realno написа:
Непринуден написа:
rsk написа:

ЦСКА ще има ли автобус?

- Ще ви разкажа и за автобуса. Една година преди търга за емблемата, фенове от различни фракции дойдоха при мен и ми заявиха, че най-важното е това - да си вземем емблемата. Казаха - ти вземи нея, ние ще купим автобус. Откриха сметка, в която към днешна дата още има... 57 лева. Ще купя и автобус.

В първото изречение не трябва ли да е Литекс? Какво ЦСКА!? Къде не си с всичкия си? В този ти пост или в останалите, където бяхме Литекс? Или ти въобще не си наред и просто си пишеш глупости от всякакъв ъгъл?

По-тъпи разговори от тези с левскарите не съм водил. Нон-стоп защитават тезата, че сме ЦСКА докато твърдят обратното. На всичкото отгоре е и масово явление, а не случайност, тяхното поведение. Да беше един глупак иди-дойди ама то всички.

Според Ганчев "ЦСКА" е просто термин за пред вас антицесекарите. Ако ще го разбереш по лесно ЦСКА=Литекс. Тъй като ЦСКА не съществува вече, а Литекс е преименуван на ЦСКА, дали ще кажеш ЦСКА или Литекс е все едно. До там сте я докарали, че Ганчев ви присвои името и го подари на Литекс, а вие му благодарите. :) Казваме Литекс , Тирето или друго за по благозвучно и да се помни измамата, която спретнахте. :lol:

Тук не пише Ганчев, а левскар. Редно е да използва правилните имена.

То и за мен реално дали казвате ЦСКА или Литекс е все едно, дали ще се посмея малко е разликата, така че явно няма разлика. Ганчев е разбираем за вас, вие за мен. Ако обаче ГГ за вас използвал различни думи за благозвучие (по твоето мнение), вие използвате различни думи за мен за перверзия, която не е интересна, нито ви прави по-умни аквито отчаяни опити правите да се представите. Евтин цирк разиграван самоот вас. Останалите фенове се държат нормално и не сте интересни.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 07 окт 2020 14:19

realno написа:
Непринуден написа:

Как ЦСКА ще използва чужд лиценз след като го няма в правния свят. :lol: :lol: :lol:

Ти можеш ли да говориш в социо средата с останалите хора?

Питаш ме нещо, отговарям ти. Какво не е наред? Попита ме за да ми чуеш мнението ми или ме попита за да чуеш това което искаш да чуеш? Ако е първото повтарям, че спорем мен в момента в Ловеч играе Литекс. Това мисля и няма нищо общо с ЦСКА, левскарите и другите вищуротии. По същия начин мисля, че в Ст.Загора, Пловдив и т.н. играят Берое, Локо Пд и т.н.
Ако си искал да чуеш за измамата на века и как в Ловеч играе ребрандирания Луковит напиши точно какво ти се върти в щурата глава да го копи-пейстна и да се успокоиш.

Ама вие наистина сте един дол дренки и един нормален няма сред вас. Прост нормален разговор да не можеш да проведеш.

Какво стана с моя въпрос? Ти там не отговори нищо. Повтарям.

Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

Акрапович в момента кой отбор води? Локо Пд или ребрандирания селски Велбъжд? Имат думата левскарите.

И ще те помоля за кратък отговор като моя. В Ловеч феновете наблюдават Литекс беше моя отговор.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 окт 2020 14:26

Непринуден написа:
realno написа:
Непринуден написа:

Ти можеш ли да говориш в социо средата с останалите хора?

Питаш ме нещо, отговарям ти. Какво не е наред? Попита ме за да ми чуеш мнението ми или ме попита за да чуеш това което искаш да чуеш? Ако е първото повтарям, че спорем мен в момента в Ловеч играе Литекс. Това мисля и няма нищо общо с ЦСКА, левскарите и другите вищуротии. По същия начин мисля, че в Ст.Загора, Пловдив и т.н. играят Берое, Локо Пд и т.н.
Ако си искал да чуеш за измамата на века и как в Ловеч играе ребрандирания Луковит напиши точно какво ти се върти в щурата глава да го копи-пейстна и да се успокоиш.

Ама вие наистина сте един дол дренки и един нормален няма сред вас. Прост нормален разговор да не можеш да проведеш.

Какво стана с моя въпрос? Ти там не отговори нищо. Повтарям.

Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.

Акрапович в момента кой отбор води? Локо Пд или ребрандирания селски Велбъжд? Имат думата левскарите.

И ще те помоля за кратък отговор като моя. В Ловеч феновете наблюдават Литекс беше моя отговор.

Казвал съм го и преди, ако казуса е същия, означава, че не са оригинален Локо Пд. Какво толкова има за обяснение. Не се чувствайте онеправдани само вие.

Пропусна да ми отговориш на въпроса: "Как ЦСКА ще използва чужд лиценз след като го няма в правния свят? " Питам защото казваш, че ЦСКА бил използвал лиценза на Литекс.

Върни се в “Левски”