На мен състав с 3-ма нападатели не ми се връзва. Аз и сега повтарям, че не трябва да играем с Грийнууд, Марсиал и Рашфорд. По-скоро нещо такова:
[center]Хендерсън
Бисака-Байи-Магуайър-Уилямс
Скот
Дони-Погба
Бруно
Кавани-Рашфорд[/center]
Според мен твърде многото титулярни минути на Грийнууд не му се отразяват добре. Той вкарваше много голове влизайки като резерва, защото влиза много свеж в мача почти винаги успява да си направи финтовете и да стреля. Идеален е за последните 20-30 минути. Марсиал ако влезне във форма може да заиграе малко зад Кавани, защото има добър дрибъл и може да влезе от по-задна позиция. Между другото не очаквам Кавани да играе постоянно. Първо е стар, второ ще се контузи по някое време. Така, че силно се надявам Мата да вдигне още малко нивото и да заиграе на мястото на Марсиал. А Грийнууд на върха, когато Кавани не е там.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Тая схема няма да я бъде със сигурност !
Черната перла също няма място в състава.
Твърдо ще се играе с трима отпред. Двама опорни халфа и Бруно/Беек зад Кавани.
Титуляр основно ще е Кавани 100%, Марсиал/Грийнууд ще го сменят за свежест по средата на второто полувреме.
Черната перла също няма място в състава.
Твърдо ще се играе с трима отпред. Двама опорни халфа и Бруно/Беек зад Кавани.
Титуляр основно ще е Кавани 100%, Марсиал/Грийнууд ще го сменят за свежест по средата на второто полувреме.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Jackxxx, това, което предлагаш е да играем без крила, а с 4 халфа!? Хм! Съжалявам много, но според мен 3-5-2 или 4-3-3 ще е по-читава схема предвид какво имаме. Например:
==========Хендерсън
=====Магуайър - Байи - Линдельоф
Бисака=====================Телеш/Шоу
========Дони - Скот - Бруно
(двама от) Кавани/Рашфорд/Марсиал/Грийнууд
Доста силни мачове изиграхме с такава схема, да се чуди човек защо Оле не продължава да я ползва.
==========Хендерсън
=====Магуайър - Байи - Линдельоф
Бисака=====================Телеш/Шоу
========Дони - Скот - Бруно
(двама от) Кавани/Рашфорд/Марсиал/Грийнууд
Доста силни мачове изиграхме с такава схема, да се чуди човек защо Оле не продължава да я ползва.
Ами, така де. Като нямаме крила да играем без крила. Иначе да имаш нападател като Кавани по принцип изисква да правиш много атаки по крилата, за да дърпаш защитници извън наказателното. Но не виждам кой ще даде добър пас на Кавани от крилото.
Jackxxx написа:Ами, така де. Като нямаме крила да играем без крила. Иначе да имаш нападател като Кавани по принцип изисква да правиш много атаки по крилата, за да дърпаш защитници извън наказателното. Но не виждам кой ще даде добър пас на Кавани от крилото.
Факт, няма кой! Ние реално, официално, нямаме нито едно крило в момента! Ебати якото!
Май вярно трябва се мине на калпавото 3-5-2, защото в сегашната формация ни размазват брутално. Брайтън изглеждаха като Байерн. Ако не бяха ударили 5 греди, можеше да има 4:0 още срещу тях. Поне да се насити защитната линия, че тия не могат се разберат кой къде и какво пази 
За 3-5-2 съм по-съгласен. Но 4-3-3- не работи при нас. Ако поне Рашфорд си върне добрата форма от миналият сезон може и да се получат нещата. Но в защита пак оставяме бековете без подкрепление. Грийнууд си играе чиста 9-ка. Аз веднъж не съм го видял да излезе широко по дясното крило и да пробва да центрира. И в това няма нищо лошо, защото ако това момче го сложим на позицията му и започне да се развива като нищо ще стигне нивото на Перси (сравнението не е случайно, имат много прилики в играта).
Всяка минута на Мейсън като крило е провалено време. Той е типичен централен нападател. Играе страхотно и с двата крака. Все едно да искаме от Нистелрой да играе крило. Супер нелепо е това. Преди пандемията Скот, Фред, Матич и Рашфорд играеха на добро ниво. След това са неузнаваеми. Това продължава и до днес. Формата и на Бруно спадна.
- Scholesy93
- Контакти:
Формата на повечето играчи е отвратителна. Магуайър и той преди пандемията играеше на добро ниво, след което спадна. Просто за седем години не съм видял една качествено проведена предсезонна подготовка. Миналото лято нещата изглеждаха ок-слабо почнахме миналият сезон, но заради липса на индивидуални качества и грешни решения на ниво треньор. Но физически момчетата стояха добре. Сега и това не е фактор. Не мисля, че нивото на отбора е чак толкова ниско, та да ядем този бой, който ядохме срещу Палас, Брайтън и Тотнъм. Просто играчите не играят на ниво. Когато двама трима играча играят под възможностите си, тогава вината е може би в тях. Когато 90% от отбора не играе на ниво, вината е в треньора. Бруно изигра страхотни 3 месеца, след това върви надолу. За пореден път виждам талантлив офанзивен играч, който идва в Юнайтед, избухва откъм игра в началото, но с всяка следваща тренировка нивото му пада. И реално осъзнаваш, че гледаш как чисто ново Ферари го кара някакъв селянин, дето нито му сипва качествено гориво, нито му сменя маслото, нито пази скоростната кутия, а 3 месеца натиска газта на евтино гориво и му взима здравето, за да си спаси работата. Рашката в средата на сезона беше в страхотна форма, ама трябваше Оле да го пуска и в безмислените купи и Маркъс спука гума. Магуайър добре тръгна, ама го пускахме титуляр и в безмислени ЛЕ мачове в знайни и незнайни градчета и навъртя 100 000 км първата година още. Бруно и той по тази добре отъпкана пътека върви.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Съгласявам се за Грийнууд - той просто не е крило, но поради нямане на крило, той ще играе там.
Иначе Скоулси93 е в огромна степен прав: много играчи дойдоха, избухваха в първите си няколко месеца при нас и след това тотален крах. И това не е само при Оле, като се замислите. При Ван Гаал и Моуриньо също беше така. Мойс не го броя понеже хем не му дадоха шанс повече време, хем и имаше два трансфера.
Значи, къде е проблема!? Да е в три треньора поред ли, два от тях супер опитни и титулувани!? Да кажем да е при Оле само, ок! Млад, неопитен, ала-бала! Ама това са три поредни треньора, по дяволите! Това ме навежда на мисълта, че просто играчите са лигльовци, защитени от всякакви клаузи по договорите, които им позволяват да се лигавят и да бъдат титуляри независимо от всичко. Което пак се свежда до ръководство понеже те изготвят и договарят условията по договорите с играчите, реално.
Аз лично, друго обяснение нямам!
Иначе Скоулси93 е в огромна степен прав: много играчи дойдоха, избухваха в първите си няколко месеца при нас и след това тотален крах. И това не е само при Оле, като се замислите. При Ван Гаал и Моуриньо също беше така. Мойс не го броя понеже хем не му дадоха шанс повече време, хем и имаше два трансфера.
Значи, къде е проблема!? Да е в три треньора поред ли, два от тях супер опитни и титулувани!? Да кажем да е при Оле само, ок! Млад, неопитен, ала-бала! Ама това са три поредни треньора, по дяволите! Това ме навежда на мисълта, че просто играчите са лигльовци, защитени от всякакви клаузи по договорите, които им позволяват да се лигавят и да бъдат титуляри независимо от всичко. Което пак се свежда до ръководство понеже те изготвят и договарят условията по договорите с играчите, реално.
Аз лично, друго обяснение нямам!