Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2020 13:07

ivan56 написа:Десподов нали имаше регистрация във форума и пишеше тук, или се бъркам :?

Имаше. Като юноша бледен в латекса.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 окт 2020 13:13

Ама тогава беше от Левски, докато пишеше във форума :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 окт 2020 13:25

Припок от малък. :lol:
Извън шегите, всеки в своята област бачка за пари и не виждам драма, че е предпочел Лудогорец пред това да търка пейката в некакъв селски клуб в Италия или където и да е по Европата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 окт 2020 13:34

ivan56 написа:Припок от малък. :lol:
Извън шегите, всеки в своята област бачка за пари и не виждам драма, че е предпочел Лудогорец пред това да търка пейката в некакъв селски клуб в Италия или където и да е по Европата.

То щото Разград е 'бати и центъра на цивилизацията :) :) :)
Бай Иване, ... бай Иване :) :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 окт 2020 14:30

Аз не разбирам защо са тези драми. Ще си помисли човек, че Десподов е бил мега-гига-хипер легендата на Литекс и ЦСКА-София и е голям скандал да премине в Лудите. Слаб футболист, който вкара някакви голове в шампионата, стана футболист на България зарадо фенско гласуване и вече легенда. Глупавато момче, което целуваше емблеми и трупаше популярност сред феновете благодарение на постовете си в социалните мрежи срещу съперникови отбори. Нищо специално няма в него и за никого не е изненада, че се провали в Италия. Този филм сме го гледали с Вутов, Стивън Петков и т.н. Честно казано не си го представям и в отбора на Лудогорец. Те взеха добри играчи и не виждам как ще се пребори да играе редовно и там, но ще видим. Малко повече ми идват тези драми как "легенда" на преименувания Литекс отива да играе за Лудогорец :lol:
Последна промяна от TodorT на 06 окт 2020 14:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 окт 2020 14:35

Цялата драма е, че Домуса за сетен път се гъбарка с шефчетата от Ловеч.
Това им е драмата на чорбарите.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!?

Мнениеот Drunken_Master » 06 окт 2020 15:04

ivan56 написа:Цялата драма е, че Домуса за сетен път се гъбарка с шефчетата от Ловеч.

Как стигна до този извод ? От както ЦСКА се превърна в Литекс (или обратното) дори не гледам български футбол. Гледам само Юве, НБА и мачовете на Рони О'Съливан. Просто това си е адски курвенска постъпка. Днес казваш едно, а после вършиш нещо съвсем друго... Георги Христов а.к.а. Жоро Метъла номер две. Тоя като беше на проби при Стойчо Младенов се кълнеше във вярност на ЦСКА, бил заклет фен на ЦСКА ала-бала. После обърна палачинката. Много ни е типично за родните футбалери.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 окт 2020 15:12

Е, че каква да е драмата?
Киро не е юноша на ЦСКА.
Кво бил казал, далеч по големи играчи от него са се клели във вярност а после са отивали в "омразният" отбор.
Футболисти и треньори, казват това което искат да чуят феновете.
Те и чорбарите го изкараваха едва ли не новият Бербатов, ама сега го плюят, дърводелец бил, един силен мач нямал, посредствен играч.
Не е ли същото?
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 окт 2020 16:15

ivan56 написа:Цялата драма е, че Домуса за сетен път се гъбарка с шефчетата от Ловеч.

Пак нищо не си разбрал, ... що не си ловиш паламуда, бе човек? ;)
Драма няма, ... по-скоро има липса на елеметарни човешки качества и етика, но те са на сметката на Кирцата.
ГГ и Гела са в открита война от бая време. Десподов е пряк свидетел (и потърпевш) на извънфутболните начини за печелене на титли и победи на дерибея от Разград. В същото време ГГ го е взел на 13 години в академията си и му е дал бял хляб в ръцете (щото с неговия акъл сега най-вероятно щеше да "бере" дърва в Кресна). От 15-16 годишен го налага в мъжкия футбол, на 21-22 го трансферира в Серия А! След всичко това, Кирцата за 5 гроша целува ръка на човекът, който си играе с българския футбол като с домашно монополи и е най-върлия спортен душманин на ГГ.
На мен лично ми е през шланга, .... Кирцата ще си носи петното от ниската постъпка.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 окт 2020 20:54

То цялата ситуация е дебилна .Гришата го шитка С ВРЪЗКИ в Серия А ... той се прибира :lol:
Толкова ли не успя да се уреди някъде това момче .А не е някъв лош футболист ..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”