Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Michael_Buble » 05 окт 2020 13:26

Момчета, не спорете за неща, които ни разединяват. Всички сме левскари и това ти обединява. Купувайте членски карти, за да станем 30-40-50 хил. и да постигнем заветната цел- да си гласуваме за президент и ръководство. Това е крайната цел. Така ще участваме реално в управлението.

SourceOfDeath
Контакти:

Мнениеот SourceOfDeath » 05 окт 2020 16:01

- 8 477 изписани страници
- 10 коментара на страница
- някои пишат много, други малко, да приемем, че на човек се падат 3 коментара
- това са 28 256 души

Повтарям. 28 256 души.
И вместо само да се заяждате един с друг, да обсъждате заплатите и ръководството - купете си карта! Има продадени 6 000 до момента. Само от този форум се губят 22 000 души.

Айде по-малко хейт и повече реална подкрепа :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 окт 2020 16:18

Какви избори за президент? Това са някакви утопчни тъпотии. Нужно е просто Левски да бъде оставен да се развива в среда без политически натиск, ако се управлява успешно ще го бъде. Ако не се управлява успешно няма да го бъде. Тия неща са немислими при нас. В Бавария на Алианса дали има цял сектор даден под аренда? Или пък някой от Зюд курве да иска да управлява клуба, ама самия клуб да покрива разходите и загубите.
Карти трябва да се взимат, защото така е редно. Това е един от начините да покажеш съпричастност към клуба. Има го в цял свят и беше най-нормално да се направи в България.
Надявам се да има още примери след нас, въпреки че единствените с реална фенска маса да реализира някакви сериозни приходи сме ние и тирето.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Fbf

Мнениеот Fbf » 05 окт 2020 16:45

За колко сме продали холндеца.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 окт 2020 17:52

Fbf написа:За колко сме продали холндеца.

Не са обявили нито те, нито ние.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 окт 2020 18:51

Реално се започва от нулата с отбора. Братя контузени дългосрочно...Холандеца ще си пуши марихуаната другаде...Славчев си е мъка тепърва да заиграе нещо.Божинов ходи с дамски дънки и чупи стоики със тениски които носят 15 годишните тинеиджъри... Маи наистина е време за момчета 17-19 годишни от школата.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 окт 2020 21:21

honda написа:Би ли ги посочил къде са тези футболисти за по 5 хил лв.?
Кои юноши са изритани от отбора?
Аз лично бих включил в отбора и Мартин Петков , и Марин Петков , и ПГ.Галчев ,и Д.Начев - те и в момента тренират с първия отбор. И в момента състава е достаъчно млад - М.Стаматов , А.Петков , И.Найденов, А.Краев , Ст.Иванов, Зд.Димитров,И.Юруков, Н.Робърта , Г.Александров са под 22 години.
От мен ако зависеше веднага бих взел П.Боруков от Етър и Ил.Стефанов от Локо(Сф) и двамата са наши юноши едини 2000г ,другия 1998г.
Повярвай ми въобще не е лесно да намериш чужденци за по 5 хил лв ( 2500 евро) В "белите" държави такива заплати взема един шофьор на такси или начеваш майстор в стройтелството , но не и професионален футболист.

Ставаше дума за евро, но съм написал лева... Моя грешка.
Не съм писал изритани от отбора, а от групата за мача. Просто го отбелязах като факт, че уж нали много щеше да се разчита на тях.
Мисълта ми беше, че добър отбор за нашето първенство може да се направи и без много пари. Не ги знам в Берое какви са им заплатите, но едва ли играят за повече от 5-7к евро. В Локото е същото като го знам каква скръндза е Крушарски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 окт 2020 23:11

tiamat написа:
Fbf написа:За колко сме продали холндеца.

Не са обявили нито те, нито ние.

И в един холандски сайт прочетох това, което написаха нашите медии - 500 000 евро - за толкова сме го купили. Ако Титката казва истината, трябва да сме го продали за [strike]милион[/strike] 600 000 евро поне.
Последна промяна от metodito на 06 окт 2020 00:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2020 00:12

Michael_Buble написа:Момчета, не спорете за неща, които ни разединяват. Всички сме левскари и това ти обединява. Купувайте членски карти, за да станем 30-40-50 хил. и да постигнем заветната цел- да си гласуваме за президент и ръководство. Това е крайната цел. Така ще участваме реално в управлението.

Твърдо "за" мандатност и изборност на президента, но феновете не трябва да имат каквото и да е участие в управлението на клуба. Всяка жаба да си знае гьола. А тази идея ми е интересно - за която спомена Tristann - вярна ли е? Да се влиза на стадиото само с членска карта. На мен ми харесва.
Но както каза и Сираков ли?, че това не е да се помага финансово, твърде малко перо ще излезе (200 000 да си вземат по една бронзова карта са 2 800 000, ма нека е "малко"), а да се проверят "левскарите колко сме".
Последна промяна от metodito на 06 окт 2020 00:23, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 06 окт 2020 00:21

bilyaletdinov написа:Какви избори за президент? Това са някакви утопчни тъпотии. Нужно е просто Левски да бъде оставен да се развива в среда без политически натиск, ако се управлява успешно ще го бъде. Ако не се управлява успешно няма да го бъде. Тия неща са немислими при нас. В Бавария на Алианса дали има цял сектор даден под аренда? Или пък някой от Зюд курве да иска да управлява клуба, ама самия клуб да покрива разходите и загубите.
Карти трябва да се взимат, защото така е редно. Това е един от начините да покажеш съпричастност към клуба. Има го в цял свят и беше най-нормално да се направи в България.
Надявам се да има още примери след нас, въпреки че единствените с реална фенска маса да реализира някакви сериозни приходи сме ние и тирето.

Приятелю Левскар, когато преди година писах за членските карти и за моето предложение да бъдат платинени, златни, сребърни и стандартни, някои колеги ме обявиха за лунатик. Писах за това когато никъде никой не беше подемал това. После писах да вземем примера на Осасуна и да обвържем членството с гласувана мандатност на ръководството. Колеги пак ме обявиха за луд.
Какво се оказа сега? Изведнъж всички ахват колко хубава идея с членските карти, как добре измислено с грижа за всички соц. слоеве, от студенти до милионери. Преди няколко дни Сираков и Колев казаха (перифразирам)- "крайната ни цел е привържениците да избират президент".
Всички тези неща съм ги написал на стр. 7884 на 17 Фев. 2020г. Още никой никъде не бе обелил дума за това. Не казвам, че съм футурист и визионер и ръководството ме "чете", но не подценявай идеи изказани на по-ниска трибуна, само защото е във форум.
Една структура се управлява добре, когато е под контрол. Не виждам по-добра форма на контрол. Доста по-добра от тази на набедените корективи Тръст и НКП, които гонят лични облаги, а не за доброто на клуба.
Виж какво правят привържениците на Барселона. Ще направят импийчмънт на президента си и ще го пратят на дори на съд за кофликт на интереси.
Благодарение на същата форма на контрол Атлетик Билбао отстояват изконните си принципи в отбора да играят само баски, въпреки жестокия натиск през годините от НПО-та и неолиберални кукумявки, крякащи за расизъм и прочие глупости. Докато свят светува, там ще си е така. Не казвам добро ли е, лошо ли е, а само това, че привържениците могат да прокарват вертикално и директно интересите си на принципа на демократичното мнозинство. Левски има крещяща нужда от това и това ще гарантира, ако не друго, прозрачно управление. Междудругото, тогава дори и ти ще можеш да станеш президент на Левски!

Върни се в “Левски”