8 кръг/Етър-ЦСКА / 4.10.2020 / 20:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: 8 кръг/Етър-ЦСКА / 4.10.2020 / 20:15 ч.

Мнениеот bubka » 05 окт 2020 08:51

xtremeee написа:Добре дошли в клуба на Лудогорец!
Играеш на високо ниво в Европа и изведнъж под еуфория се озоваваш в В.Търново и губиш точки ,а и не само играчите са виновни изцяло подценен мач от треньорите

Според мен беше правилно да се направят тези ротации, тъй като в преден план имаме доста играчи. Даже преди мача се страхувах, че няма да бъде направена дори и една промяна, а ще се излезе със състава от Базел едно към едно. Ама явно резервите са неслучайно резерви и за нищо не стават.
Може би трябваше да се почне с Ахмедов още от самото начало, а не с Юрич. Това момче май всеки път като е влязъл за по 5 минути към края и всеки път вкарва гол.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 05 окт 2020 09:13

Най-лошото е , че се губят много точки ....

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 05 окт 2020 10:05

ShooterMan написа:Няма абсолютно НИКАКЪВ ЧК на Яни Пехливанов! Да, остро влиза, но играе с топката, съвсем не е толкова остро и това никакъв случай НЕ Е ВТОРИ ЖК, ако схващате разликата с ПЪРВИЯ. Втори ЖК трябва да е безспорен, а не просто защото на Стамен Белчев му харесва! Или сега му харесва, но никак нямаше да му хареса в Базел при 1:0, когато Мазику направи фал за ЖК по учебник, който съдията не даде, нали? Сещате ли се? При 1:0 за Базел и с 10 човека спокойно мача свършваше, колкото и бездарен треньор да е Чириако Сфорца трудно щеше да ви се получи. И тук изобщо не говорим, че на много места по света това на Пехливанов даже не е и ситуация, която би се дискутирала като възможен картон изобщо, Англия, Германия и прочее места известни с твърд футбол е просто тривиална, в Испания биха я дали ако беше 1ви, но нищо повече. И пак ви напомням за фала на Мазику при 1:0 с Базел, който беше мнооооого повече 2ри ЖК от това на Пехливанов.....

Изгледай пак ситуацията ,виж кой стига пръв и кой скача за да я стигне.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 05 окт 2020 10:23

Dust написа:Това 7 от 10 съдии ще отсъдят нарушение.
Съдииската бригада направи доста грешки и в двете посоки, ако са човешки им е простено.
Точките бяха загубени от Белчев.
Изравнителния гол е от засада.

Тя се удря първо в коляното на играч на Етър ,после във вратяря и тогава Ахмедов я вкарва.
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 окт 2020 10:24

honda написа:Ако аз бях съдия нямаше да извадя втори жълт картон за Яни Пехливанов. Въпреки ,че влизането му е много рисково да не кажа грубо , все пак топката е негова , а не на Кейта. Преди контакта той играе с топката. Кейта въобще не играе с топката.

Изображение
Я пак, рицарЮ ;) :mrgreen:

honda написа:За това ,което твърдите ,че е 100% дузпа - аз такава дузпа не съм видял някога някъде да е била свирена преди ВАР-а. Гледах всички възможни повторения и репортажи не мога да кажа дали е вътре. Не забравяй ,че линията е с дебелина 12 см ,а топката с диаметър близо 2.5 пъти и половина повече. Аз лично не съм виждал дузпа свирена за игра с ръка някъде около линията на наказателното поле.

Футболистът на Етър беше вътре в НП при скока и още в реално време се видя, че играта с ръка е ПОНЕ на линията, ако не и вътре в НП ....... и искрено ме изненадва твърдението, че не си виждал подобна ситуация, все пак непрекъснато твърдиш, че си видял всичко в живота, ... че и по 4-5 пъти, .... ама когато и както ти е удобно - по милиционерски ;)
honda написа:За дузпата за Етър - безспорна дузпа. За мен играта не е умишлена , но ръката увеличава повърхността на тялото и контакта е на половин метър от тялото. Това че Матей е легнал ,не го освобождава от отговорност- да не е лягал. Предотвратява ситуация с много голяма вероятност за гол . Ако беше умишлена игра трябваше да има и чк.
Изображение
Безспорни са единствено абсолютната ти некомпетентност и задълбочаващите се зрителни проблеми!
Пояснявам: Матей е легнал на шпагат и ръката му е в абсолютно естествено положение, като няма абсолютно никакво движение на ръката към топката! Напротив - играчът на Етър от половин-един метър просто чукна топката в ръката на Матей, като дори не търсеше пас към един от двамата си съотборници (според мен).
... и предполагам говориш за "ОБЕМ" на тялото ;) Намери си един учебник по математика за 4-ти клас и направи един бърз преговор за разликата между обем и повърхнина, че тия рицарски турнири са ти избили всички елементарни понятия от главата ... ;)

honda написа:Просто в този мач съдията с каквото можа ви помогна, но вие този мач го бяхте отписали преди да излезете на терена.

Другарю ЗМС, милиционер-доносник, .... спрете рицарските турнири или поне не коментирайте ЦСКА поне седмица след такъв!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 05 окт 2020 10:30

Изображение
В правилника изрично е посочено че дузпата за Етър е фалшива .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 05 окт 2020 13:54

Това не може да е първенство. Просто е отврат.
Гледам мачове само и единствено заради ЦСКА и само на ЦСКА.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 05 окт 2020 15:11

Форумните тролове налазиха темата, като мишка-сиренц. Разцепихса се да ни обясняват кое е дузпа, кое не е. Кой гол е от засада, кой не е. Бил ли е Пехливанов за втори жълт още във 20 минуте и т.н.
Само ще поясня! Вината за изгубените точки си е на играчите и треньора, но съдията спомогна доста за това нещо. Главният и страничният от към феновете на ЦСКА, бяха толкова неадекватни, че просто няма на къде и изнервиха достатъчно мача! Такива съдии не трябва да ръководят мачове от А група, а трябва да са по селата, за да ядът бой всеки ден, докато се научат да свирят както трябва.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 окт 2020 16:17

rsk написа:Я си го пусни по-отблизо :lol: Играчът на Етър очевидно стига първи до топката.

При такова влизане дори и да е така, в което не съм убеден е 1000% фаул, а може и да е червен картон. А то май било и в наказателното...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 05 окт 2020 20:08

Red_Neck написа:
honda написа:Ако аз бях съдия нямаше да извадя втори жълт картон за Яни Пехливанов. Въпреки ,че влизането му е много рисково да не кажа грубо , все пак топката е негова , а не на Кейта. Преди контакта той играе с топката. Кейта въобще не играе с топката.

Изображение
Я пак, рицарЮ ;) :mrgreen:

honda написа:За това ,което твърдите ,че е 100% дузпа - аз такава дузпа не съм видял някога някъде да е била свирена преди ВАР-а. Гледах всички възможни повторения и репортажи не мога да кажа дали е вътре. Не забравяй ,че линията е с дебелина 12 см ,а топката с диаметър близо 2.5 пъти и половина повече. Аз лично не съм виждал дузпа свирена за игра с ръка някъде около линията на наказателното поле.

Футболистът на Етър беше вътре в НП при скока и още в реално време се видя, че играта с ръка е ПОНЕ на линията, ако не и вътре в НП ....... и искрено ме изненадва твърдението, че не си виждал подобна ситуация, все пак непрекъснато твърдиш, че си видял всичко в живота, ... че и по 4-5 пъти, .... ама когато и както ти е удобно - по милиционерски ;)
honda написа:За дузпата за Етър - безспорна дузпа. За мен играта не е умишлена , но ръката увеличава повърхността на тялото и контакта е на половин метър от тялото. Това че Матей е легнал ,не го освобождава от отговорност- да не е лягал. Предотвратява ситуация с много голяма вероятност за гол . Ако беше умишлена игра трябваше да има и чк.
Изображение
Безспорни са единствено абсолютната ти некомпетентност и задълбочаващите се зрителни проблеми!
Пояснявам: Матей е легнал на шпагат и ръката му е в абсолютно естествено положение, като няма абсолютно никакво движение на ръката към топката! Напротив - играчът на Етър от половин-един метър просто чукна топката в ръката на Матей, като дори не търсеше пас към един от двамата си съотборници (според мен).
... и предполагам говориш за "ОБЕМ" на тялото ;) Намери си един учебник по математика за 4-ти клас и направи един бърз преговор за разликата между обем и повърхнина, че тия рицарски турнири са ти избили всички елементарни понятия от главата ... ;)

honda написа:Просто в този мач съдията с каквото можа ви помогна, но вие този мач го бяхте отписали преди да излезете на терена.

Другарю ЗМС, милиционер-доносник, .... спрете рицарските турнири или поне не коментирайте ЦСКА поне седмица след такъв!

Хайде покажи една дузпа свирена за игра с ръка на линията на наказателното поле без да е използван ВАР
За ситуацията с Кейта и Яни Пехливанов - от друга камера ясно се вижда ,че играча на Етър първи стига до топката и гиграе с нея.
За дузпата на Етър - ръката на Матей не е в естествено положение- увеличава ПОВЪРХНОСТТА на тялото. Никой не го е карал да ляга за шпагат . Това дали Боруков умишлено го е целил в ръката, или е искал да го преодолее и да влезе с топката във вратата, или е искал да подаде на свободния М.Ангелов няма никакво значение. Топката се спира в ръката на Матей ,която увеличава ПОВЪРХНОСТТА на тялото , и предотвратява много вероятен гол и това е дузпа. В някогашния вестник "Футбол" преди около 30 години имаше препечатка от италиански вестник ,как Марадона като играч на Наполи над 10 пъти е печелил дузпа като е целил ръцете на защитниците.
Аз много добре знам каква е разликата между обем и повърхност ,но явно ти не знаеш .
Аз твърдя ,че обема на тялото на един човек е постоянна величина( изключвам разликата между вдишване и издишване ,която еминимална). Независимо от положението на тялото - клекнал, изправен, скочил, сгънат , разперен обена ще бъде един и същ. Ако не вярващ направи справка как дядо Архимед е проверил дали короната на царя на Сиракуза е от злато.
Дали ръцете са прибрани зад тялото или разперени променят повърхността , но не променят обема.

Върни се в “ЦСКА”