и Бандаловски се скара с Окука
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
и Бандаловски се скара с Окука
и Бандаловски се скара с Окука не знам кой крив и кой прав ама миналия полусезон мина под впечатление, че някои хора не си даваха зор и бойкотираха. Ако и този полусезон някой мисли да го дава така пак ще има проблеми
трябва отговорните да вземат мерки

Re: и Бандаловски се скара с Окука
кой друг се скара с Окука
Ако и Камбура се скара с Окука - обаждайте се ! 

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
То както е тръгнало,целият отбор ще се скара с Окука 

dudu написа:кой друг се скара с Окука
още от миналата година Димо Атанасов и Окука си пращаха поздрави
Караниците нямат особено голямо значение в момента...железничарите не играят хубаво и ще е много трудно да се задържат в Топ 5. Аз лично ще бъда изумен и приятно изненадан ако отбора попадне в петицата...Успех !!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Messinho написа:Караниците нямат особено голямо значение в момента...железничарите не играят хубаво и ще е много трудно да се задържат в Топ 5. Аз лично ще бъда изумен и приятно изненадан ако отбора попадне в петицата...Успех !!!
това пък как го реши и колко наши мача си гледал. Играем както всички останали водещи отбори т.е. не много добре но сме в началото на подготовката. Предвид програмата ни през пролета шанса да сме пред ЦСКА е голям

-
На линияsoilwork
- Контакти:
Той Драго ще си ходи скороPride написа:и Бандаловски се скара с Окука не знам кой крив и кой прав ама миналия полусезон мина под впечатление, че някои хора не си даваха зор и бойкотираха. Ако и този полусезон някой мисли да го дава така пак ще има проблемитрябва отговорните да вземат мерки

Pride написа:Messinho написа:Караниците нямат особено голямо значение в момента...железничарите не играят хубаво и ще е много трудно да се задържат в Топ 5. Аз лично ще бъда изумен и приятно изненадан ако отбора попадне в петицата...Успех !!!
това пък как го реши и колко наши мача си гледал. Играем както всички останали водещи отбори т.е. не много добре но сме в началото на подготовката. Предвид програмата ни през пролета шанса да сме пред ЦСКА е голям
мхх ... До колкото знам който завърши 1ви е шампион нали ?? А как се нарича отбора който е преди 1рвия ??
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
ще поживеем, ще видим кой къде ще имам добро предчуствие