Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот mikata » 05 окт 2020 14:42

"ПФК Левски“ трансферира Стайн Спиерингс

"ПФК Левски“ трансферира полузащитника Стайн Спиерингс във френския „Тулуза“.

Холандският футболист пристигна в „Левски“ в началото на 2020 г. Със синята фланелка има 19 мача и 4 гола.

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на „ПФК Левски“ благодарят на Стайн Спиерингс за всеотдайността със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи.

https://levski.bg/news/details/178027%22%22

https://www.toulousefc.com/fr/le-milieu ... 41nxVT8gl8
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 окт 2020 08:33

mikata написа:Трансферният прозорец навсякъде ли затваря днес? Става лошо ако няма продажба днес :roll:
Няма ли да вземем процент от трансфера на Мариани?
Англия - 01:00 часа
Германия - 19:00
Италия - 21:00 часа
Испания - 01:00 часа
Франция - 01:00 часа
Нидерландия - 6 октомври
Португалия - 25 октомври
Русия - 17 октомври

Кажи ми в коя от посочените от теб държави има интерес (не оферта) към непродаваемите ритнитопковци упражнявайки се в играта футбол на Герена? Не ми споменавай за Ерценезнамкаквоси и мекотелото дето му викат Стаси. От мен запомни: никога не вярвай на безхарактерен човек. Няма оферти. По изключение някои второстепенни отборчета може и да се излъжат от предприемчив футболен мениджър. Но толкоз. Те не купуват по клипове. Виж класирането и си представи, че ти търсиш да закупиш за отбор от Европа играч. Ще погледнеш ли в посредствен отбор. И ако случайно някой ти препоръча някого нали ще отидеш да го видиш на живо преди да го предложиш на интересуващия се отбор. След като му видиш играта ще си заложиш ли авторитета заради някакъв лигльо който освен голи претенции не показва друго нищо? Не остава нищо друго освен Наско да върти метлата и това е. Левски няма нужда от играчи които не могат и не искат да играят за клуба. Преди да си ме попитал какво значи да искат да играят за клуба ще ти дам пример с внука на Барзов и момчето което Локо Пд взеха от Царско село. На тези чалгаджии сега им трябва за треньор Кокала, бой по кратуните, и като останат само читавите да се вземе квалитетен треньор. Това обаче ще коства на Левски поне две-три години. Знам, че толкова време в Левски никой на никого няма да даде, но специално за случая изход от безизходицата по-рано не виждам как ще стане. Това с могъщия генерален спонсор май вече не играе. Евентуално с няколко по-малки може и да стане.
За сега.

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 06 окт 2020 14:29

Връщаме Райнов!? Защо?!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 окт 2020 16:57

1. Евтин
2. Опитен
3. Играе на 2 поста

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 06 окт 2020 17:31

LoveAndPeace написа:1. Евтин
2. Опитен
3. Играе на 2 поста

То някои хора все още не искат или не могат да проумеят в какво състояние е клуба и това че трябва да се радваме, че имаме 11 играчи на терена.

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 07 окт 2020 10:19

2. Опитен
3. Играе на 2 поста

1. Ламтящ за пари.
2. Некадърен.
3. Не става за нито един пост.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 07 окт 2020 11:19

dedra написа:
2. Опитен
3. Играе на 2 поста

1. Ламтящ за пари.
2. Некадърен.

Ами всъщност заплатата му беше една от най-ниските от онзи отбор, сега едва ли ще бъде на тавана. Може да не е особено кадърен, но Хубси явно доста мачкаше психически играчите си. Райнов поне се раздава във всеки мач, влиза здраво в единоборствата и покрива доста терен. Нещо като Биската навремето.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 окт 2020 11:30

dedra написа:
2. Опитен
3. Играе на 2 поста

1. Ламтящ за пари.
2. Некадърен.

Далеч съм от мисълта да го превъзнасям , умирал съм на мъка с 100те му паса назад , но .......
Поне е константен футболист , не можеш да очакваш да изиграе някакъв блястящ мач , но и като се замисля няма мач в който да е бил абсолютна дупка (изключая един мач с Лудогорец на Герена , но там и други бяха много слаби).

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 окт 2020 13:41

Да се връща Райнов. После само да нема чудене що юношите ни дават мило и драго да се разкарат от Левски. Юруков при първия сгрешен пас всичко живо го плюе. Райнов от 40 мача има два свестни, обаче с кеф си го взимаме пак. Ма па знае ли се на 28 години може да израстне игрово. Некадърен бил, ма видиш ли се раздавал... баси критерия.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 окт 2020 13:57

Райнов е дърво, некадърник и ламти за пари и няма място в Левски. За 40 мача, да има един два добри. В останалото време е пълнеж.
Илийката Юруков час по-скоро да си хваща багажа. Аз все още не съм видял никакви качества в него. Слаб физически, вейка, няма пас, не виждам и удар да има, поне характер и самочувствие - нищо. Да каже човек, че борави бързо с топката и я движи добре по терена - тц.
Това са момчета на по 20-21 години, които вече трябва да захапват.
На техните години Домо реши финала за Купата срещу един много силен ЦСКА, а Копи разкова командата на Гочето в Смолян и ни взе титлата под носа. Давам само два примера. Не може да нямаш един читав мач за Левски и да имаш претенции да си титуляр.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”