Ла Лига (сезон 2020-21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Real
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2020-21)

Мнениеот Real » 04 окт 2020 02:01

paceto написа: Кой нормален говори такива неща? :roll:

Е кой пък говори за нормални сред тукашните поклонници на мес-ке-ун-клуба?

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 04 окт 2020 09:05

Те , вместо да са по тихи от водата след 8:2 , пак са започнали с празненствата на титли от октомври .

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 04 окт 2020 10:34

е, с това 8-2 малко взехте да ставате смешни. Да легнат да умрат ли като са паднали 8-2? Титлите им в Испания няма да станат по-малко последните 10-15години, макар да изпуснаха 2 титли като пълни олигофрени.
Единственото по-тъпо е да си мислиш, че като си вземеш трите традиционно тежки гостувания и си 99% шампион.
3 кръг е, а някои хора сериозно се гласят за шампиони..
По-скоро попа ще прави тройка с Мис Враца и Мис Чипровци отколкото Барса да се разходят на парад за титлата в Испания :arrow:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 04 окт 2020 11:13

Като гледам в какво състояние са уж големите фаворити за титлата, не ми остава нищо друго освен да кажа, че "Барса ще се разходят на парад за титлата в Испания". Та то само Ансу Фати има повече качества от цялата атака на Реал Мадрид...давам за пример тях, тъй като ги водеха някакви фаворити букмейкърите. Те горките са толкова зле отпред, че даже един смешен Евертън изглежда по-заплашително. Да, миналия сезон станаха шампиони без много мощ в атака, но тогава други фактори повлияха....най-малкото бяха по-стабилни в защита. Според мен Перез е абдикирал тотално и не знам наистина ли е толкова зле да строи стадион по време на пандемия. :) Ама негова работа си е, да му мусли той как без нови играчи ще спечели нещо този сезон 8-)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 окт 2020 11:33

Sardukar написа:е, с това 8-2 малко взехте да ставате смешни. Да легнат да умрат ли като са паднали 8-2? Титлите им в Испания няма да станат по-малко последните 10-15години, макар да изпуснаха 2 титли като пълни олигофрени.
Единственото по-тъпо е да си мислиш, че като си вземеш трите традиционно тежки гостувания и си 99% шампион.
По-скоро попа ще прави тройка с Мис Враца и Мис Чипровци отколкото Барса да се разходят на парад за титлата в Испания :arrow:

Да, ама взеха титлата преди това 8:2. Спомняш ли си някой да е отпадал с общ резултат 8:2 на 1/4 финал в ШЛ, а тук беше само един мач? Нормално ли е шампион на дадена страна от топ 5 първенствата да отпада по подобен начин? Предишната година пак отпадането беше много жалко и пак се бяха класирали в ШЛ като шампиони.
Сега може да е различно, може да станат шампиони на Испания, да вземат ШЛ и т.н., но онези неща няма как да се забравят преди това.
Въобще не искам и да коментирам как един човек с различни профили и как още няколко фена на Барселона постоянно провокират в другите раздели останалите фенове и обиждат другите отбори и играчи.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 04 окт 2020 11:54

1914.1902 написа:
Sardukar написа:е, с това 8-2 малко взехте да ставате смешни. Да легнат да умрат ли като са паднали 8-2? Титлите им в Испания няма да станат по-малко последните 10-15години, макар да изпуснаха 2 титли като пълни олигофрени.

Да, ама взеха титлата преди това 8:2. Спомняш ли си някой да е отпадал с общ резултат 8:2 на 1/4 финал в ШЛ, а тук беше само един мач? Нормално ли е шампион на дадена страна от топ 5 първенствата да отпада по подобен начин? Предишната година пак отпадането беше много жалко и пак се бяха класирали в ШЛ като шампиони.
Сега може да е различно, може да станат шампиони на Испания, да вземат ШЛ и т.н., но онези неща няма как да се забравят преди това.
Въобще не искам и да коментирам как един човек с различни профили и как още няколко фена на Барселона постоянно провокират в другите раздели останалите фенове и обиждат другите отбори и играчи.

Ма много сте ми обидчиви бе "мЪдридистчета" :lol: Хванали едно 8-2 и го повтарят денонощно сякаш те са ни били с такъв резултат. За последните 10 години никой друг не ви е порил така, както Барселона! Разгром след разгром! То не бяха 6-2...5-0...5-1...4-0...няколко пъти 3-0...остраняване от ШЛ. Като сме толкова слаби, що вие не ни биете с такива резултати?

Хубаво, паднали сме от Байерн, по-силни са от нас в момента, спор няма. Само не знам това каква връзка има с РМ.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 окт 2020 12:03

ViscaBarca написа:
Ма много сте ми обидчиви бе "мЪдридистчета" :lol: Хванали едно 8-2 и го повтарят денонощно сякаш те са ни били с такъв резултат. За последните 10 години никой друг не ви е порил така, както Барселона! Разгром след разгром! То не бяха 6-2...5-0...5-1...4-0...няколко пъти 3-0...остраняване от ШЛ. Като сме толкова слаби, що вие не ни биете с такива резултати?

Хубаво, паднали сме от Байерн, по-силни са от нас в момента, спор няма. Само не знам това каква връзка има с РМ.

Не се ли усещаш, че ти сам вкара Реал М във връзката? :lol: :lol: :lol: Какви неща пишеш изобщо?

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 04 окт 2020 12:16

1914.1902 написа:
ViscaBarca написа:

Не се ли усещаш, че ти сам вкара Реал М във връзката? :lol: :lol: :lol: Какви неща пишеш изобщо?

Вкарах ги в контекста на Ла Лига, тъй като всички водят РМ най-големия конкурент на Барселона за титлата. Ти ми намесваш Байерн, които доколкото знам не се състезават в Испания, а това е тема за Ла Лига, или греша? По-скоро теб трябва да питам какво пишеш изобщо. ;)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 05 окт 2020 00:05

Истински мастърклас изнесе Лопетеги на Куман през второто полувреме на Камп Ноу :lol: Играчите на Барса не знаеха какво се случва на терена, а тръгнали шампиони да стават :shock: Тепърва предстоят мачовете, в които несъстоятелността на Куман като треньор ще лъсва все повече ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 05 окт 2020 00:13

CSKA69 написа:Тепърва предстоят мачовете, в които несъстоятелността на Куман като треньор ще лъсва все повече ;)

Това на базата на кои негови мачове го казваш?

Върни се в “Архив”