paceto написа: Кой нормален говори такива неща?
Е кой пък говори за нормални сред тукашните поклонници на мес-ке-ун-клуба?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
paceto написа: Кой нормален говори такива неща?
Sardukar написа:е, с това 8-2 малко взехте да ставате смешни. Да легнат да умрат ли като са паднали 8-2? Титлите им в Испания няма да станат по-малко последните 10-15години, макар да изпуснаха 2 титли като пълни олигофрени.
Единственото по-тъпо е да си мислиш, че като си вземеш трите традиционно тежки гостувания и си 99% шампион.
3 кръг е, а някои хора сериозно се гласят за шампиони..
По-скоро попа ще прави тройка с Мис Враца и Мис Чипровци отколкото Барса да се разходят на парад за титлата в Испания
1914.1902 написа:Sardukar написа:е, с това 8-2 малко взехте да ставате смешни. Да легнат да умрат ли като са паднали 8-2? Титлите им в Испания няма да станат по-малко последните 10-15години, макар да изпуснаха 2 титли като пълни олигофрени.
Единственото по-тъпо е да си мислиш, че като си вземеш трите традиционно тежки гостувания и си 99% шампион.
3 кръг е, а някои хора сериозно се гласят за шампиони..
По-скоро попа ще прави тройка с Мис Враца и Мис Чипровци отколкото Барса да се разходят на парад за титлата в Испания
Да, ама взеха титлата преди това 8:2. Спомняш ли си някой да е отпадал с общ резултат 8:2 на 1/4 финал в ШЛ, а тук беше само един мач? Нормално ли е шампион на дадена страна от топ 5 първенствата да отпада по подобен начин? Предишната година пак отпадането беше много жалко и пак се бяха класирали в ШЛ като шампиони.
Сега може да е различно, може да станат шампиони на Испания, да вземат ШЛ и т.н., но онези неща няма как да се забравят преди това.
Въобще не искам и да коментирам как един човек с различни профили и как още няколко фена на Барселона постоянно провокират в другите раздели останалите фенове и обиждат другите отбори и играчи.
ViscaBarca написа:
Ма много сте ми обидчиви бе "мЪдридистчета"Хванали едно 8-2 и го повтарят денонощно сякаш те са ни били с такъв резултат. За последните 10 години никой друг не ви е порил така, както Барселона! Разгром след разгром! То не бяха 6-2...5-0...5-1...4-0...няколко пъти 3-0...остраняване от ШЛ. Като сме толкова слаби, що вие не ни биете с такива резултати?
Хубаво, паднали сме от Байерн, по-силни са от нас в момента, спор няма. Само не знам това каква връзка има с РМ.
1914.1902 написа:ViscaBarca написа:
Ма много сте ми обидчиви бе "мЪдридистчета"Хванали едно 8-2 и го повтарят денонощно сякаш те са ни били с такъв резултат. За последните 10 години никой друг не ви е порил така, както Барселона! Разгром след разгром! То не бяха 6-2...5-0...5-1...4-0...няколко пъти 3-0...остраняване от ШЛ. Като сме толкова слаби, що вие не ни биете с такива резултати?
Хубаво, паднали сме от Байерн, по-силни са от нас в момента, спор няма. Само не знам това каква връзка има с РМ.
Не се ли усещаш, че ти сам вкара Реал М във връзката?![]()
![]()
Какви неща пишеш изобщо?

CSKA69 написа:Тепърва предстоят мачовете, в които несъстоятелността на Куман като треньор ще лъсва все повече
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост