Левски - Ботев (Враца) / 03.10.2020 / 20:15
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Ботев (Враца) / 03.10.2020 / 20:15
Още два дена до затварянето на прозореца който иска да се маха, който ще остава да се стяга 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
TristaNNN написа:Прочетохме за съдията, прочетохме за НКП, вече прочетохме и за ББПП, но наистина - има ли кого още да обвиним за слабата игра на отбора в Пловдив и днес на Герена?
ББПП за всичко това. Елементарно и логично е
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Не съм гледал мача, но от коментарите чувам, че Краев е играл добре. Браво!
Може би, защото го играе умряла лисица, но е факт, че Г. Тодоров смее да залага на рискови и недоказани играчи. Всички други треньори винаги са играли на сигурно и само в краен случай или решен мач, са пускали младежи.
Затова ще остане начело минимум до намирането на сериозни средства и това също не трябва да е изненада. И Сираков го знае и Тодоров също. В момента само се тества, кой става и кой не и като потече отнякъде кранчето, ще се вземе треньор, който да си допълни отбора и поеме повече отговорност. Затова и повечето договори са за 1 година.
Ако някой очаква нещо друго, го чакат много разочарования. Най-лошото е травмите на ключови играчи около, които следваше да блеснат другите. Това е нещото, за което мен ме е яд.
Момчета, пак ще печелим и пак ще бъдем шампиони. Не губете вяра в това!
Само Левски!
Може би, защото го играе умряла лисица, но е факт, че Г. Тодоров смее да залага на рискови и недоказани играчи. Всички други треньори винаги са играли на сигурно и само в краен случай или решен мач, са пускали младежи.
Затова ще остане начело минимум до намирането на сериозни средства и това също не трябва да е изненада. И Сираков го знае и Тодоров също. В момента само се тества, кой става и кой не и като потече отнякъде кранчето, ще се вземе треньор, който да си допълни отбора и поеме повече отговорност. Затова и повечето договори са за 1 година.
Ако някой очаква нещо друго, го чакат много разочарования. Най-лошото е травмите на ключови играчи около, които следваше да блеснат другите. Това е нещото, за което мен ме е яд.
Момчета, пак ще печелим и пак ще бъдем шампиони. Не губете вяра в това!
Само Левски!
- rebelheartous
- Контакти:
W84me написа:Пак да питам, защо Враца бавиха цял мач, шампионска лига ли спечелиха? Никакъв смисъл няма от подобно съществуване, че и са общински отбор, харчат нашите пари...
За да вземат точка бе! Толкова ли е сложно да го проумееш?
В момента ръководството на Левски е тотално блокирано от зависимости. Всички от САЩ 94 са твърде близки с българската мафия. Просто така се развиха нещата, че за да си богат, трябваше да бъдеш част, или близък до мафията. Наско Сираков има много поддръжници, но е твърде близък с Гриша Ганчев и Венци Дебелия. Дори и да иска да направи нещо голямо за Левски, тези зависимости са му като пранги. Докато не се изгони мафията, или направо да се разгроми, то Левски няма да бъде добре. Затова и 15 години вече крета и прилича повече на панаирджийска мечка, отколкото на гранд. Много привърженици се разболяха и от рак, докато се ядосват на провалите и жалкото положение на държавата. Та всичко хубаво е свързано с разгром на СИК. Тази селско-мутренска организация трябва да престане да съществува и действа. Да сте чули някой СИК-аджия да говори като нормален и интелигентен човек? Всички те са тъпи тлъсти отрепки.
TristaNNN написа:vvessel написа:W84me написа:ББПП, никой друг не е виновен за състоянието на Левски
Абсолютно!! Ако живеех в София, тази вечер щях да съм на протеста. Но около 2 милиона спят и чакат друг да им свърши работата, а междувременно псуват всеки ден шибаняка и бандата олигофрени около него.
А, да, ти не чакаш друг да ти свърши работата, в никакъв случай. Пичага от класа!Ела в София и си я свърши, бе, плювалник, който се появява във форума само като сме зле.
Шуньо, в София живеят 2 милиона, а аз ще идвам от 500 километра, щото някой го мързи да слезе две спирки с метрото?! И си намери друго място да защитаваш СЗ и покровителя им ББ, щото тук не вирееш. Както и да въртиш и сучеш, ясен си чий адвокат си. Неслучайно съм ти спрял мизерните коментари, но ти продължаваш нагло да ме цитираш, че и даже се правиш,че ми следиш публикациите. По-добре не се прави на отворен като градски кенеф, че смърдиш
rebelheartous написа:W84me написа:Пак да питам, защо Враца бавиха цял мач, шампионска лига ли спечелиха? Никакъв смисъл няма от подобно съществуване, че и са общински отбор, харчат нашите пари...
За да вземат точка бе! Толкова ли е сложно да го проумееш?
Ми те, ако играят футбол, могат да вземат и 3 срещу този Левски. Ама пусти селтаци, страхливи, само показват колко са трагични, щом за тях е успех Х срещу половин отбор юноши
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
А що се отнася до контузиите, те обикновено се дължат на лош тренировъчен процес.
Къде нямаме футболисти, къде всеки мач някой от водещите излиза за половин година извън строя. Нещо много аматьорско изглежда. Иначе играта е ясна. Борим се за оцеляване.
110 години любов!
Пълни дилетанти и комици.
Като капак, дебютант съдия.
ДА влизат юношките бледи, освен Боби Цонев, другите попълнения са ботове, в най добрия вариант
Като капак, дебютант съдия.
ДА влизат юношките бледи, освен Боби Цонев, другите попълнения са ботове, в най добрия вариант
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.