Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 02 окт 2020 22:59

9lives написа:
john barnes написа:Е кви купи,то остана само ФА,която е след нова година. Мане е болен от короната и пропуска мача в неделя. Нека му пожелаем бързо възстановяване.

Това пък къде го прочете ? Нито в официалнитя сайт нито в Sky или BBC пише такова нещо.

Имам сигурни източници,а и големите медии не бият тъпана кой е болен и от кой отбор е. Днес не е тренирал,вчера го нямаше на мача.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 02 окт 2020 23:12

SgtLiberty написа:
john barnes написа:
KOPScousers написа:Избихме трансферът на Тиаго с продажбата на 20-годишен нападател, който няма мач във ВЛ за Ливърпул. Клоп заслужава статуята си пред Анфийлд и когато и да си я получи ще е късно, но Майкъл Едуардс заслужава не по-малко тази чест. Най-добрият спортен директор на Острова, едва ли има кой да го отрече. :oops:

Абсолютно! Къде е тиаго-къде е дузпата...сотон днес взеха някакъв халф от франция и май няма да купят груич. Момчето не игра зле между другото,но явно няма да хване ръка при нас. Шачири и той пътник,но днес четох,че харито май го оставяме,щото бърнли дават само 12млн а едуардс иска 15млн. Искаше ми се нов ЦЗ,но няма да ме огрее. Янките ше приберат едни 50-60млн в джоба,щото и жота и тиаго са на лизинг.

Ако Груич играе както вчера има хляб да е резерва и за купите.

Не знам защо толкова го хвалите Груич. Не игра чак толкова добре, а и по принцип ми муден и не ми вдъхва доверие при разиграванията. В дефанзивен план също не е показал нещо изключително. По-добре да му намажат ските и да се вземе некой паунд.
Hala Madrid

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 окт 2020 17:33

shishman написа:С Пеп имат 2 поредни титли и чупене на всякакви рекорди във ВЛ, единствения който пречи на Клопо че и го пребива от време навреме я с 5-0 я с 4-0. :mrgreen:
От един мач лош мач на Сити срещу Лестър си помислихте че титлата ви е в кърпа вързана, пък той Брендо и вас може да ви обрули - есенните полусезони винаги са му силни. :roll:

Съсипва се да го пребива, някъде измежду жалките отпадания в ШЛ и жалките загуби от Брендо. Завари готов отбор, наля един милиард в него и бог Варди му мушка по няколко на всяка среща :lol: Още срещу Уулвс играха ганкиното, не се залъгвай, не беше късмет плакненето миналата седмица.До края на сезона ще видим още колко отбора ще го разкрият :oops:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 окт 2020 14:58

gogovcite написа:
SgtLiberty написа:
john barnes написа:
KOPScousers написа:Избихме трансферът на Тиаго с продажбата на 20-годишен нападател, който няма мач във ВЛ за Ливърпул. Клоп заслужава статуята си пред Анфийлд и когато и да си я получи ще е късно, но Майкъл Едуардс заслужава не по-малко тази чест. Най-добрият спортен директор на Острова, едва ли има кой да го отрече. :oops:

Абсолютно! Къде е тиаго-къде е дузпата...сотон днес взеха някакъв халф от франция и май няма да купят груич. Момчето не игра зле между другото,но явно няма да хване ръка при нас. Шачири и той пътник,но днес четох,че харито май го оставяме,щото бърнли дават само 12млн а едуардс иска 15млн. Искаше ми се нов ЦЗ,но няма да ме огрее. Янките ше приберат едни 50-60млн в джоба,щото и жота и тиаго са на лизинг.

Ако Груич играе както вчера има хляб да е резерва и за купите.

Не знам защо толкова го хвалите Груич. Не игра чак толкова добре, а и по принцип ми муден и не ми вдъхва доверие при разиграванията. В дефанзивен план също не е показал нещо изключително. По-добре да му намажат ските и да се вземе некой паунд.

От 2016та мисля е при нас, все още не ми вдъхва никакво доверие.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 окт 2020 09:53

Пауло Газанига ни се самопредлага, мернах такива слухове в Туитър днес. Моля ви се янки, моля ти се Господи, нека привлечем вратар и защитник докрая на деня. Амин!

Ако вчерашното изнасилване не е светнало лампичката, не знам кое ще я светне... Ония градските лумпени ще ни подиграват до живот на тоя етап, ще ни разпорят като риби с тоя шаран и тая смешна защита! Дано онзи горе чуе молитвите ми...
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 окт 2020 10:38

Слухове за газанига,но не видях да ни се е предлагал. Агента му е лъчко танев,сега чрез човек ще проверя дали има някакви преговори,но индепендънт потвърдиха,че водим пазарлъци за него. Рюдигер от малкуту ако вземем,ще съм предоволен,чета че милан го искат под наем,трябва да се пробваме за него! Без нови хора днес,шакири май остава. Два месеца без алисон и със тоя шаран адриан,ще ни коват всеки мач!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 окт 2020 16:58

Невероятно, няма да вземем никой след снощното по*но... :lol:

Газанига и Ромеро са на пазара, ние спим. Едва ли ще струват повече от 10-тина милиона, мамка му. Гомес е пълен смешник, Матип е вечно контузен, Ван Дайк е неузнаваем, Трент е ходещ конус, единствено Робъртсън е в някаква форма и въпреки това няма да купим вратар и защитник! Не мога да повярвам... :shock:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 окт 2020 17:30

KOPScousers написа:Невероятно, няма да вземем никой след снощното по*но... :lol:

Газанига и Ромеро са на пазара, ние спим. Едва ли ще струват повече от 10-тина милиона, мамка му. Гомес е пълен смешник, Матип е вечно контузен, Ван Дайк е неузнаваем, Трент е ходещ конус, единствено Робъртсън е в някаква форма и въпреки това няма да купим вратар и защитник! Не мога да повярвам... :shock:

Рюдигер също е на пазара,даже може да го вземем под наем,а той е много добър защитник! Вратар също ни трябваше,тоя Газанига също можеше под наем да го вземем,но....

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 05 окт 2020 17:56

john barnes написа:
KOPScousers написа:Невероятно, няма да вземем никой след снощното по*но... :lol:

Рюдигер също е на пазара,даже може да го вземем под наем,а той е много добър защитник! Вратар също ни трябваше,тоя Газанига също можеше под наем да го вземем,но....

Че трябва подсилване трябва, и на мен ми се ще да купим централен защитник и вратар, но в момента на отбора му е нужен някакъв рестарт. Реално срещу Вила играхме с почти оптимален състав без Мане и Алисон. Те са ни изключително важни, но и без тях трябва да можем да бием отбори от такъв калибър, а ние изглеждахме смешно. В момента има нещо сбъркано в организацията на отбора, умора ли е, висока линия ли е, не знам ама машината скърца яко. Спада във формата е видим от километри. Фирмино го чепкаме от година време вече примерно. А това трио - Арнолд, Гомес и Кейта (следва да помага на Арнолд и Гомес) в дясната зона на защитата изглеждат като, че никога да не са играли заедно. Всички голове на Вила бяха от там.
Първия им гол го гледах 20 пъти и грешката на вратаря е очевадна, но Гомес защо се спря и поне не стигна до Грилийш да го натисне поне с тяло, не знам. Спря като кол да чака, а оня имаше време и да овладее и да се обърне и да подаде. Концентрацията ни и себераздаването от минали мачове ги няма никакви, това е положението.
Рюдигер и Газанига, нама как да ги вземем точно тях. Мауриньо да пусне свой играч при конкурент, това няма как да се случи ми се струва. Горе долу същото е и при Рюдигер, ще иде в Милан, но при нас шанса е 0%.
И забравих за Ловрен. След тоя мач ми изглежда като да е бил мастодонт в защитата ни. И е пич, защитил е Гомес и Адриан след мача.

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 окт 2020 19:24

За съжаление отново никой не взехме днес...даже не можем да продадем ненужните,никой не ги иска. Ще берем ядове с тоя вратар,нямаме и стабилен човек до върджил. За сметка на това,врим от крила и халфове. Пак ще има преквалификации,отбора не е много балансиран откъм защитата и вратаря.

Върни се в “Ливърпул”