Aми това е нивото .. От много време Левски почти не продава своите играчи, а тези, за които взима пари ги пласира на ниво втора половина на френската лига 2.
Сега без Ради Цонев и Стайн в центъра, нещата ще се затлачат яко.
Левски: Трансферно лято
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: Левски: Трансферно лято
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Левски с това е известен, че не може да продава 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
А кой е Георги Александров?
-
Вълчан написа:Всичко що може да рита се връща в отбора. После се отсява плявата и се търси качество което ще вдигне нивото.За сега се печели време поради липса на финанси. Дано по скоро се явят сериозни бизнесмени че лошо. Гриша Ганчев вложи пари и ето че ще ги избие поне петкратно.Лудогорец и те може би ще излязат на нула или леко отгоре. Мисълта ми е хубаво е със много юноши бивши но те няма да донесат Европейски пари в касата.Нямаме скаут със набито око да търси безпарични играчи със добри качества.А такива със сигурност стотици хиляди жадни да се докопат до Европа.
Те нали казаха, че скоро се очаква да подпишем с генерален спонсор, а вече имаме и договори с 3-4 по-малки нещо като спонсори, отделно и ние удряме голямо рамо за момента, нали цаката е да имаме повече споннсори та ако някой фалира да не се отрази това на клуба. Иначе, това че сме го дали за без пари, нали се сещаш, че другите отбори са разузнали каква е обсановката при нас, и че като не са им давани заплати цената на самите играчи пада. Нека да имаше 3 годишен изряден договор да си получава парите както трябва, ходи го купи. Ние също сме измъквали преди качествени играчи по сходна схема, не ми се рови, но имаше такива играчи, които в старите отбори не са взимали пари.
-
Отделно и тия скапани мениджъри, нали се грижат за играча и само това го интересува, да отива в друг отбор и да има трансфер да си пълнят гушите, възползват се от всяка слаба моментна ситуация на отбора. Сега в случая не мисля, че ръководството има голяма вина, че си тръгват така играчите, но преди имаше странни неща с Кабрал, Яблонски, Цветкович и Прохазка. Айде, за Яблонски се знаеше за скандала с уредените мачове, но за другите трима можеше да вземем някакви пари.
- metodito
- Контакти:
Blue_Blood84 написа:Айде, за Яблонски се знаеше за скандала с уредените мачове, но за другите трима можеше да вземем някакви пари.
Това с Давид по никакъв начин не засягаше "Левски". Ние буквално изхвърлихме един конвертируем играч и титуляр.
Иначе, хич не ми харесва това за Спиро. Особено на фона на контузията на Ради и на вечно счупеното състояние на Симо. Няма да се учудя, ако е спазарен за по-малко, отколкото е купен. И въобще... все тая! Успех на Спиро! Един от малкото удачни трансфери на миналото ръководство. Това трябваше да стане един от стълбовете на "новия "Левски".
Нашите медии почти са познали.
https://www.vi.nl/nieuws/toulouse-kiest ... v-aanwinst
Само дето не било Серия Б и Емполи, а Серия А и Бенвенето.
- metodito
- Контакти:
Ако е вярно...

Четох, че Божков е дал 800 000 евро за него. Което малко ме съмнява честно...
Между другото, и това ръководство следва миналите. Гледат да шитнат всичко читаво, което са заварили, отслабват първия отбор и току един на четрима от новопривлечените да стане. Случайна тенденция?
А къде видяхте и прочетохте за 100к в евро, понеже ми се струва зверски несериозно ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- metodito
- Контакти:
tatusindo написа:А къде видяхте и прочетохте за 100к в евро, понеже ми се струва зверски несериозно ....
Всъщност, сега отворих линка от mikata на dsport. Там не е упомената сума. Звучи абсурдно 100 000. По-скоро да е тр-четири пъти повече. Но все пак това е отбор от Лига 2, а не от Лига 1.
Вълчан написа:Всичко що може да рита се връща в отбора. После се отсява плявата и се търси качество което ще вдигне нивото.За сега се печели време поради липса на финанси. Дано по скоро се явят сериозни бизнесмени че лошо. Гриша Ганчев вложи пари и ето че ще ги избие поне петкратно.Лудогорец и те може би ще излязат на нула или леко отгоре. Мисълта ми е хубаво е със много юноши бивши но те няма да донесат Европейски пари в касата.Нямаме скаут със набито око да търси безпарични играчи със добри качества.А такива със сигурност стотици хиляди жадни да се докопат до Европа.
За мен трябва ръководството да изготви стратегия за развитие на отбора не за една 1-2 години напред , а поне за 10 години. Това има смисъл само ,ако клуба има изградена структура и се самоиздържа. Това аз наричам устойчиво развитие. За мен трябва да следваме модела на Динамо Загреб- З.Мамич няма друг сериозен бизнес освен Динамо, но е спечелил над 500 млн евро от клуба. Отделно в момента има играчи за около 100 млн евро в клуба си и евентуални няколкостотин млн евро от бъдещи трансфери на негови играчи,които вече е продал. Някой да се сеща за някакви успехи на Динамо (З) - аз не се сещам за такива. Но бъдещето им е осигурено. Тук не коментирам не особено чистите игри на Мамич с федерацията. Но крайния резултат ,че Хърватия е сребърен медалист от СП и има над 30 играчи във водещите първенства. Докато ние нямаме нито един играч, а националния ни отбор никой не го брои за жив.
На другия полюс се съседите ни от север и юг. Преди 10 години в Руминия отбори от средата на таблицата раздаваха заплати от 40-50 хил евро . 6-7 отбора от Румъния играха в ШЛ . И къде са сега ?
Същото се случи и в Турция само ,че в много по-големи мащаби. Водещите им клубове - Галатасарай, Фенербахче и Бешикташ разполагаха с бюджети над 100 млн евро , привличаха световни звезди, играеха редовно в ШЛ, собственици на клубовете бяха изключително мощни бизнесмени( от съвсем друг калибър в сравнение с Домусчиеви или ГГ), примерно собственик на Фенербахче е семейство Коч( състоянието им се изчислява на около 10 млрд евро) . .
Къде са в момента?- нито един от тях не се класира за групите на ЕКТ. В един момент и трите клуба бяха с огромни дългове ( по няколкостотин милиона евро)..
За мен модела с привличане на звезди и атакуване на ЕКТ не е печеливш в дългосрочен период.