Колоездене

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Колоездене

Мнениеот Groucho » 25 сеп 2020 14:35

Тура е за аматьори :lol: Само Джирото :!:

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 03 окт 2020 07:39

Днес стартира втората голяма обиколка, а именно джирото. Винаги съм харесвал обиколката на Италия повече от другите големи обиколки, най-вече заради по-ранното и провеждане, но тази година с разбъркването на календара тази тръпка липсва. Липсва и тръпката от към интрига, защото много от големите имена предпочетоха да карат тура, и тук отборите са дали шанс на по-слабите си състезатели.
Тези, които трябва да следим с по-голямо внимание, са герайнт Томас, нибали, фуглсанг, йеитс и краусфайк. Ако в тура имахме един много силен състав в лицето на висма, тук силите изглеждат изравнени, като някои силните тимове като Бахрейн и мувистар излизат без изявен лидер на класиране.
И все пак джирото винаги е било много приятно за гледане заради сложните си етапи. Тази година също има някои емблематични изкачвания, и въпреки, че остана в сянката на тура, вярвам, че ще бъде интересно за наблюдаване.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 окт 2020 09:36

Като че ли Нибали и Фулсанг имат най-добрите отбори около себе си. Ако Кайседо от ЕФ има крака, може да се бори за добро класиране.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 03 окт 2020 18:23

Как са станали такива огромни разлики на 15 км. часовник? :shock: Лопез пък напуснал състезанието след падане. Сега чета, че условията са били много лоши.

Още една лоша новина, провеждането на Париж- Рубе е под въпрос заради много нови случаи на COVID в Лил.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 окт 2020 18:39

Доста вятър имаше и технични завои. Гана ги отнесе, след отличното време на Тирено Адриатико и световната титла, сега и победа в голяма обиколка.

Изображение

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 04 окт 2020 09:55

Този на прав часовник няма кой да го бие в момента. Щом на световното сложи около минута на Роан Денис, значи няма какво повече да коментираме. Очаквах, че вятъра и на него може да му изиграе някаква лоша шега, но той сякаш караше в друго време и освен едно леко залитане почти не трепна. На по-дългите часовници просто не ми се мисли.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2020 17:49

Падане на Томас, Инеос приключиха с надеждите и за тази обиколка, освен ако не се окаже че имат резервен вариант за лидер. Въпреки че с тия часовници до края, по-скоро ще карат пак за етап.

Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 05 окт 2020 20:01

Томас бая нещастия му се случиха през годините, а сега тия падания направо са капака на всичко. Жалко, искаше ми се да видя битка между възможно най- много хора. Никога не съм бил голям фен на уелсеца, но ми е оставил впечатления като много свествен и симпатичен човек.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 окт 2020 20:11

То няма такова нелепо падане, ето:

Според мен ще го изтеглят да не се мъчи и да се подготви още малко за Вуелтата. С него, Фрум и Карапаз ще имат добър шанс да вземат поне една обиколка. Ако не е с по-сериозна травма, де.

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 окт 2020 21:17

Така е, като не спазват пътните знаци :lol:
Ако беше намалил на 30, можеше да се избегне падането :lol:

Върни се в “Други спортове”