Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

d.milanov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот d.milanov » 02 окт 2020 16:20

Ако новия французин е поне от нивото на Турицов, мисля, че други попълнения не ни трябват.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 02 окт 2020 16:27

d.milanov написа:Ако новия французин е поне от нивото на Турицов, мисля, че други попълнения не ни трябват.

Все си мисля, че и двамата с Турицов ще са на линия след 15 дни. Защитата ще ни е напълно окомплектована. Единствено при дефанзивните халфове не виждам по двама на пост.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 окт 2020 16:28

MASTER_COOL написа:
boabbb написа:
Отречи, че от началото на сезона не бяхме мъка. Имаме един мач и едно полувреме с Лудогорец. Дано сега са почнали да се сработват ...

Изобщо не е така. Но съм забелязал, че с теб да споря е същото като да си говоря с радиото :lol:

Добре, съгласен съм с тебе, с Локото направо творяхме в атака, а това, че трудно спирахме топката е от тревата 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 02 окт 2020 16:43

d.milanov написа:Ако новия французин е поне от нивото на Турицов, мисля, че други попълнения не ни трябват.

Ако се контузи Юга и накажат Санкаре с кой ще играем в средата? Освен това ние ще трябва да изиграем около 16 мача в рамките на 8 седмици, повечето от които ще са много тежки. При толкова натоварен график контузиите са въпрос на време. Също така отбора ни е яко нашарен с картони и ще има наказания и за първенството, и за ЛЕ. Като добавим мачовете на национала, където ще имаме поне по 2,3 ключови играча ще бъдат екстра натоварени, нещата изглеждат много сложно. Друг е въпроса какво правим ако 6, 7 играча се заразят с корона? Според мен трябва задължително да вземем два качествени дефанзивни халфа и централен защитник. Така ще имаме по 2 горе - долу равностойни играча на всеки пост. Към момента Юга, Антов и Матей са без алтернативи. Жеферсон се справя прилично като халф, но и на него му трябва алтернатива.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 02 окт 2020 17:03

HardWork написа:

Ако се контузи Юга и накажат Санкаре с кой ще играем в средата? Освен това ние ще трябва да изиграем около 16 мача в рамките на 8 седмици, повечето от които ще са много тежки. При толкова натоварен график контузиите са въпрос на време. Също така отбора ни е яко нашарен с картони и ще има наказания и за първенството, и за ЛЕ. Като добавим мачовете на национала, където ще имаме поне по 2,3 ключови играча ще бъдат екстра натоварени, нещата изглеждат много сложно. Друг е въпроса какво правим ако 6, 7 играча се заразят с корона? Според мен трябва задължително да вземем два качествени дефанзивни халфа и централен защитник. Така ще имаме по 2 горе - долу равностойни играча на всеки пост. Към момента Юга, Антов и Матей са без алтернативи. Жеферсон се справя прилично като халф, но и на него му трябва алтернатива.

Целите пред тима оттук насетне трябва да са Купа на България и излизане от групите на ЛЕ. Ако успеем да постигнем едно от двете, ще е успешна година за клуба. Шампионата - там само да си играйкаме и да налагаме млади, току излезе някой.
Значи срещу Локо, Йомов го ошамариха и дори не свирнаха нарушение срещу него, а нашите за далеч по-безобидни единоборства ни нашариха. В същото време Локо пада без да се натяга на един друг стадион. Мача с Черно море. Мача с Ботев. Значи ние бием Базел и Бате, а тука се мъчим срещу съдии и прочее, а един друг отбор си взема мачовете без да се напряга. Някак не вярвам в тия неща. Докато в шампионата се дерибейства, няма никакъв смисъл да се напрягаме. 2-4 място и с наличните футболисти е постижимо, още повече че на Герена са в кома и не са конкурент.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 окт 2020 17:31

Лудогорец поздравява ЦСКА за влизането в групите Лига Европа

Ръководството, треньорският щаб и футболистите на Лудогорец честитят класирането на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа.

Желаем успех на армейците в предстоящите двубои от европейския клубен турнир.

https://ludogorets.com/bg/news/?i=3764

Мс :arrow:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 окт 2020 17:44

MASTER_COOL написа:Самото ни класиране в групите е много сериозен успех. Елиминирахме четири съперника за да стигнем до тук, два от които повече от сериозни :idea:
Всичко нагоре ще е бонус.
Мачове с Рома, мечта на много армейци.
Ако обаче имаме претенции за титлата, няма да издържим с наличните играчи.
Задължително трябва да привлечем един, двама сега и да не продаваме никой :idea: :idea: :idea:
От тези 3 милиона евро, поне 1.5 могат да се дадат за нови. Да взимаме Неделев :idea:

Неделев играе един мач, в следващите 5 е пешеходец. Не ни трябва. Освен това ЦСКА му е предлагал да дойде на Армията, но той си е заплюл да е футболист на Ботев, другаде в България не иска. Да си стои в Плавдив!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 02 окт 2020 19:59

Чак такава голяма селекция не ни трябва. Турицов и Занев се връщат скоро +новият французин който е добър поне колкото Брадли. Още един ЦЗ като Албентоса да търсим и още един полузащитник. Там имаме и Белтраме и Тиаго който още не е възстановен на 100%

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 окт 2020 20:05

Трябва ни Наско Илиев от Ботев, един десен бек и централен защитник. :!:
@ Зимата да го продаваме Соу и да вземем тия играчи и пролетта требъл.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 окт 2020 20:20

А аз си мисля, че нов ще вземем само ако продадем някой от основните играчи. С новия французин, Занев и след излекуването на Турицов в защита ще имаме алтернатива. Гълъбов понатрупа мачове и самочувствие. Проблемът с дефанзивния халф е решен с преквалификацията на Джеферсон. Ако последният или Юга се контузят, могат да бъдат заместени от Антов. :x
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”