Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 02 окт 2020 14:46

W84me написа:Не виждам какви шансове имате с Рома и Йънг Бойс. Клуж не ги знам какви са.

ти гледай да не загубите от Партизан след няколко дни

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 окт 2020 14:47

Противно на очакванията, ще бием смешното отборче на РОМА :idea: :idea: :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 02 окт 2020 14:48

За нашето ниво участие в групите е за престиж ;) Имам тайната надежда, че коронавируса може да тресне Рома или швейцарците и да се преборим с Клуж за второто място

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 окт 2020 14:49

W84me написа:Не виждам какви шансове имате с Рома и Йънг Бойс. Клуж не ги знам какви са.

Ние и с Базел нямахме шанс :).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 окт 2020 14:50

MASTER_COOL написа:
boabbb написа:Групата е приемлива :roll: Жалко, че няма да дойде Арсенал ... Имаме някакви шансове даже за излизане, стига да покажеме от вчерашния футбол.

Ти да видиш ? :lol:
Нали сме посредствен отбор, без класа :?: :idea:

Отречи, че от началото на сезона не бяхме мъка. Имаме един мач и едно полувреме с Лудогорец. Дано сега са почнали да се сработват ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

shishman

Мнениеот shishman » 02 окт 2020 14:50

Бойсовете са зле, Мидтиланд ги утрепа 3-0. Клуж е шампион на Румъния много труден противник, а за Рома няма какво да говорим един от топ отборите в Европа. Важното е да се избегнат разгромни загуби, пък каквото при повече късмет, дойде. :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 02 окт 2020 14:50

Рома са ясни, там вероятно ни чакат 2 загуби. Йънг Бойс са доста по силни от Базел и вероятно ще ни бият също в двата мача. Клуж са ни горе долно равностойни и там имаме шанс за 2 победи. Според мен ще се борим за 3тото място заедно с Клуж. Би било добре да се подсилим с 3,4 футболиста с оглед на натоварения график.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 окт 2020 14:51

Добре си е групата.
Ако искаме да вземем някой лев още, а и да си подобрим шансовете в нашето първенство, си трябват попълнения.
Това са си чести мачове - контузии, наказания. Няма да можем да постигнем нещо само с наличните футболисти.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 окт 2020 14:55

От Йънг Бойс видях само едно познато име - Джанлука Гаудино, едно време Плешо го налагаше в Байерн, в Клуж - само Чипчиу, който едно време играеше в Стяуа. Рома са ясни ... Швейцарците имат високо ценени като пари чернилки в атака, ама и ние не сме зле в тая насока :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 02 окт 2020 14:56

peliforewer написа:

Ние и с Базел нямахме шанс :).

Йънг Бойс са доста по - силни от Базел в момента. Победата вчера не трябва да ни залъгва, че сме много силни.
Истината е, че Базел след 60тата минута играха трагично. Тази година имахме много голям късмет. Нито Базел са отбора от миналта година който игра четвърдфинал в Лига Европа, нито Бате са отбора който бяха преди 2,3 години. Сайренс и фариорците изобщо не ги коментираме ...

Върни се в “ЦСКА”