Два Бг отбора, в групите на лига Европа.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
realno написа:Честито на Лудогорец и Литекс за победите и влизането в групите.
TristaNNN написа:УЕФА разреши частичното допускане на фенове до стадионите. Това ще се случи още през следващата седмица, когато ще се проведат срещите на националните отбори.
Ще бъде разрешено допускането на фенове до 30% от общия капацитет на стадиона, но все пак крайното решение ще вземат местните власти на всяка държава в зависимост от обстановката в дадена страна.
Това означава, че близо 12 000 зрители ще могат да подкрепят националния ни отбор срещу Унгария в баража за класиране на Европейското първенство догодина. Съдбоносната среща ще бъде в четвъртък, 8-и октомври
Kiril2681 написа:Някой знае ли на какъв принцип се определя откъде са болните от Ковид? В смисъл - 16 болни в Арда, обаче в Кърджали има...13?! Нищо лошо, де - дано всички се оправят, не се и съмнявам, че след мачовете на националите ни изведнъж ще са ОК!И много по(-)здрави на Реално - горкичкият, не знам как е спал снощи, а накрая само едно нещастно изреченийце е измъдрил...
![]()
Kiril2681 написа:Някой знае ли на какъв принцип се определя откъде са болните от Ковид? В смисъл - 16 болни в Арда, обаче в Кърджали има...13?! Нищо лошо, де - дано всички се оправят, не се и съмнявам, че след мачовете на националите ни изведнъж ще са ОК!И много по(-)здрави на Реално - горкичкият, не знам как е спал снощи, а накрая само едно нещастно изреченийце е измъдрил...
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, Сашо, Google Adsense [Bot], miro_rz и 120 госта