Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Съвсем сериозно. Сега искам да продадем Бачо Али за едно 3-4 милки в евро

Селтик, ПАОК и Клуж си избирам аз и дано!!!!

k_oleto написа:Селтик, ПАОК и Клуж си избирам аз и дано!!!!
Съгласен! Нямах търпение за мача, сега не знам как ще дочакам утре жребия

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
						- rebelheartous
- Контакти:
k_oleto написа:Съвсем сериозно. Сега искам да продадем Бачо Али за едно 3-4 милки в евро
Аз не искам да го продаваме. Искам да ниже в групите и да излезем от тях и дай боже дори пред лудите да завършим.
Тоя мач доказа, че евродухът в този отбор е прехвърлен от миналото, т.е. няма как да е Литекс. Ловчанлии никога не са имали манталитет да правят големи мачове в Европа. 

Ех кво е яко да чакаш жребий за групи, да гледаш урни, коефициенти, да избираш, да преценяваш, да пресяваш. ЦСКА е нещо велико момци  

4x4 написа:k_oleto написа:Селтик, ПАОК и Клуж си избирам аз и дано!!!!
Съгласен! Нямах търпение за мача, сега не знам как ще дочакам утре жребия
Момци в колко часа е жребието

Е, стана тя каквато стана   

Аз знаех, че имат сили за подобен мач, но по-скоро бях скептик, че ще го направят. Много се радвам, че ме опровергаха ... Бачо Али пак направи една камара пропуски добре, че Тиаго натисна както трябваше, иначе отивахме под леда ... За групите нямам предпочитания, само дано пуснат публика на мачовете, защото ЦСКА е едно без публика и съвсем друго с публика, макар и само 14 000 да пуснат
  Аз знаех, че имат сили за подобен мач, но по-скоро бях скептик, че ще го направят. Много се радвам, че ме опровергаха ... Бачо Али пак направи една камара пропуски добре, че Тиаго натисна както трябваше, иначе отивахме под леда ... За групите нямам предпочитания, само дано пуснат публика на мачовете, защото ЦСКА е едно без публика и съвсем друго с публика, макар и само 14 000 да пуснат

Аз знаех, че имат сили за подобен мач, но по-скоро бях скептик, че ще го направят. Много се радвам, че ме опровергаха ... Бачо Али пак направи една камара пропуски добре, че Тиаго натисна както трябваше, иначе отивахме под леда ... За групите нямам предпочитания, само дано пуснат публика на мачовете, защото ЦСКА е едно без публика и съвсем друго с публика, макар и само 14 000 да пуснатЛеевски, оле   

- trokadero_
- Контакти:
Чакаме жребия в 14:00 часа! 
Новият автобус е в София! Честито !

Новият автобус е в София! Честито !

Честито и от мен! Сега няма ли кой да нахрани бай Стамен?! Само да вметна няколко нещица, дребнички едни такива ... Вратарчето - 3-4 бразилска дивизия, дясното бекче- централен защитник, с ограничен потенциал, лявото - 2-ра френска дивизия, Антов, холандчето - Спарта Ротердам, дефанзивни халфове - Льо Авър, 2-ра френска и преквалифициран ляв бек, третото халфче - неиграл почти година скандалджия, крилата - преотстъпван из половин Европа бързак и ....Георги Йомов, централен нападател - бачо Али...голмайстор на....албанското първенство  Резервите - Мечо Ахмедов от Дунав, Енрике - на сезон поне по 2 контузии прави и Тиаго - единствения, който е футболист та дрънка, все пак дойде от ПЪРВА Португалска дивизия.. Давайте да храним! За мен това, което ТЕЗИ момчета направиха снощи, си е просто футболно геройство! Още веднъж - честито на всички цесекари!
  Резервите - Мечо Ахмедов от Дунав, Енрике - на сезон поне по 2 контузии прави и Тиаго - единствения, който е футболист та дрънка, все пак дойде от ПЪРВА Португалска дивизия.. Давайте да храним! За мен това, което ТЕЗИ момчета направиха снощи, си е просто футболно геройство! Още веднъж - честито на всички цесекари!

Резервите - Мечо Ахмедов от Дунав, Енрике - на сезон поне по 2 контузии прави и Тиаго - единствения, който е футболист та дрънка, все пак дойде от ПЪРВА Португалска дивизия.. Давайте да храним! За мен това, което ТЕЗИ момчета направиха снощи, си е просто футболно геройство! Още веднъж - честито на всички цесекари!
  Резервите - Мечо Ахмедов от Дунав, Енрике - на сезон поне по 2 контузии прави и Тиаго - единствения, който е футболист та дрънка, все пак дойде от ПЪРВА Португалска дивизия.. Давайте да храним! За мен това, което ТЕЗИ момчета направиха снощи, си е просто футболно геройство! Още веднъж - честито на всички цесекари!от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
						Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол