Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоилов: Не мога да кажа, че ще се класираме
Viroglav,смея да кажа,че предишния цикъл не беше провален от него,той беше провален преди той да стане национален треньор!А за Мъри-може да е мъдьо,да урежда само левскари в националния отбор,ама успехите му начело на левски надявам се никой не може да ги отрече,защото скоро няма изгледи те да се повторят.а и аз за друг по-добър български треньор в момента не се сещам.И аз предпочитах и се надявах на чуждестранен треньор още преди мъри и марков,ама явно пари няма за такъв или поне Боби сериозно се опитва да го изкара,че нямаме.Иначе се надявам,че ако не се класираме(което дълбоко се надявам да НЕ стане),то поне тогава да назначим някое известно име от чужбина за треньор-някой с добра репутация и доказани качества!Но дотогава-оставете Мъри да се пробва сам да изкара едни квалификации да видим дали ще има успех,въпреки че много от вас предварително са ни отписали май(главно заради мъри)
Декстер,долу горе се съгласих със тебе.Ама във българия освен братята Миневи и Александров от Черно море ,наистина не останаха други.
Agentriot , Андоне е с класи над Мъри и не е толкова скъп. А като него из Европа сигурно има стотици. Със сигурност има безработни треньори с по - малки претенции и с много повече знания и опит от Мъри. И какво значение има дали вика играчи от Левски , ЦСКА , Черно Море , Литекс или който и да е друг отбор от България. Важното е да побеждава. Пламен Марков го смениха заради равния с Черна гора. А какви по - добри резултати постигна Мъри в останалите седем мача от квалификациите , че си заслужи привилегията да го чакаме да сбърка още веднъж. Не забравяй , че това са две години. А две години са много за един човешки живот. 

roraTa написа:1. През 1994 год. играем полуфина на СП с треньор олигофрен .....
Кой олигофрен, кой не, не си ти, който да раздава квалификации на хората!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Страх го било..ми като те е страх марш у вас да гледаш ТВ...То бива ли да нямаш какпка самочувствие?!Мъри за мен е символ като треньор и играч на Левски,но за националният НЕ СТАВА!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Viroglav,четеш между редовете,въпреки че и аз малко се поовлякох с коментарите де.Та-аз говорих за български треньор-не за румънски,а за андоне-чакай да видим първо резултатите на цска,въпреки че засега май добре се справя,но да видим след края на сезона какво е представянето на отбора ви и по-важното за мен-каква е играта ви и тогава ако мъри не ни е класирам-то аз със сигурност няма да бъда срещу назначаването на Андоне за национален треньор,нищо че не е българин,нищо че е бил треньор на ЦСКА-защото това е националният отбор на България-тука няма ЦСКА,Левски,Литекс,... та идеята ми е,че трябва да се спрат тези клубни пристрастия,защото съм почти сигурен,че повечето "фенове" упрекват Мъри,защото видиш ли преди това бил треньор на Левски!Не трябва да има такива неща,защото когато играе България,на терена играят играчи и от Левски,и от ЦСКА,и от Литекс,те играят един до друг и играят за България,не за клубните си отбори!!!
А за този фен,който казва че Пенев(Димитър) е олигофрен-наистина е грозно,неправилно и необосновано,но от друга гледна точка и пената не веднъж със свои реплики и в интервюта е говорил ако не много,то поне не малко глупости.Иначе това вероятно не означава,че той не става като треньор или че е олигофрен,причини може да има много.
roraTa Хайде огледай се добре и виж головите разлики на отборите и пак ще си поговорим

roraTa написа:1. През 1994 год. играем полуфина на СП с треньор олигофрен .....
2. През последната квалификазия нашата защита беше една сред водещите в турнира с най-малко допуснати голове , което много лесно се проверява като се погледнат групите. Това обаче глупаците не гледат и дрънкат глупости.
3. Последните квалификации, нашето нападение беше на едно от последните места по брой вкарани голове ... факт който се проверява лесно виж.т.2
Всичко останало извън горната статистика са фенски бръщолевения, намащи нищо общо с истината !!!
От това което виждам ТИ си този който говори глупости.
Защитата ни е била сред водещите хахахахахаха може ама отзад напред
Относно чичо Митко , че бил олигофрен ... по-скоро ти си такъв щом дори си си го помислил
Последна промяна от Dexter на 07 фев 2010 18:19, променено общо 1 път.
levskarinvt написа:hlucho написа:roraTa написа:1. През 1994 год. играем полуфина на СП с треньор олигофрен .....
Кой олигофрен, кой не, не си ти, който да раздава квалификации на хората!
Обаче като става въпрос за Мъри може нали?Какво е виновен човека,че с успехите си преди години ви натри носовете?Това са си факти приятел(к)и и няма "обаче", "ама" и тем подобни.
Има и много други факти по темата с "успехите", обаче не искам да изместваме разговора от националния отбор...
Тва си е моето мнение и си заставам зад него...Мога да пиша и говоря квото си искам...успеха от 94 та в никакъв случай не го отдаван на Пената,а на така наречената му чета...