Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
Kotooshu написа:danon написа:Точно на протеста на 2 септември са арестувани много хора, които само са стояли без да правят нищо, а не са се опитвали да избягат.. та последно кво тря да се прави, да се стои или да се бяга
При първите пиратки на метрото и у насБелите стават по нощите !
Факт, както се казва "Днешната полиция не бие, ама нощесната направо те смазва"

Леевски, оле

14 футболисти на „Левски“ получиха повиквателни за срещите на националните отбори в началото на месец октомври.
Капитанът Николай Михайлов и полузащитникът Борислав Цонев са извикани в състава на представителния тим на България за предстоящия полуфинален плейоф срещу Унгария в София (8 октомври), както и двубоите срещу Финландия в Хелзинки (11 октомври) и Уелс в София (14 октомври) от турнира Лига на нациите.
Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров, полузащитникът Илия Юруков и защитниците Алекс Петков и Ивайло Найденов са в разширения състав на националния отбор на България до 21 г. за европейските квалификации с Латвия на октомври в София и с Полша на 13 октомври в Гдиня.
Нападателите Мартин Петков и Марин Петков получиха повиквателни за юношеския национален отбор до 19 г. за тренировъчен лагер и две приятелски срещи в Турция със селекцията на домакините от 5 до 14 октомври.
Пламен Андреев, Емил Кьосов, Николай Арахангелов, Никола Църовски и Асен Митков са повикани в националния отбор за юноши до 17 г. за тренировъчен лагер и две приятелски срещи в Сливен с Румъния от 5 до 11 октомври.
„ПФК Левски“ пожелава успех на всички свои футболисти с националния екип България.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Валери Божинов кога се очаква да влезе в игра?
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Fbf написа:Валери Божинов кога се очаква да влезе в игра?
Само в случай, че има нужда да помага.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ако не вземем купата или титлата, във финала на плейофа, за да вкара гол.
С цялото ми уважение към Божинов но какво по дяволите прави в Левски. Заместник на Робърта ли ще го играе. Стивън да влиза по бързо във форма за да докаже, че е прекрасен нападател за Българското първенство.
Вълчан написа:Fbf написа:Валери Божинов кога се очаква да влезе в игра?
С цялото ми уважение към Божинов но какво по дяволите прави в Левски. Заместник на Робърта ли ще го играе. Стивън да влиза по бързо във форма за да докаже, че е прекрасен нападател за Българското първенство.
34-годишният стрелец обясни, че иска да бъде обединител в Левски, а неговата роля ще е да влиза в игра, когато се налага да помага и да решава мачове.
Докато сме все така убедителни водачи в класирането и бием всичко наред, мисля че нямаме нужда от неговите услуги. Ако го закъсаме обаче, ще влиза да помага, няма как.

[offtopic]
[/offtopic]

Не става с такава заплата да ми го играе обединител. Предпочитам голаджия които много да не приказва. 

Вълчан написа:Не става с такава заплата да ми го играе обединител. Предпочитам голаджия които много да не приказва.
Съгласен съм с теб, ама на Boji86 знаеш ли през кое му е? Явно човекът е дошъл тука да си прави чики-рики, да се плези пред камерите, да снима просташки и нискоинтелектуални видеа, а не да бъде сериозен футболист.

[offtopic]
[/offtopic]