Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2020 23:07

Ozzimozzi написа:
Mitata написа:
TristaNNN написа:
Mitata написа:Преди доста години в България имаше спорт, страната ни печелеше медали и титли на големи форуми в повечето спортове. Всичко това се дължеше в значителна степен на ЦСКА, където се работеше сериозно с младите български таланти. Завистливата и мразеща ЦСКА синя общност направи и невъзможното да съсипе този клуб по всички направления - открадна или затвори бази на клуба, не даде възможност на бизнесени с армейски дух да подпомагат ЦСКА - тези хора отидоха да правят спорт на други места, в други клубове.

Резултатът е налице - в България професионалният спорт умира, България изключително рядко печели медали на олимпийски и световни първенства. Всичко това благодарение на завистлива синя спортна България.

Сега се опитват да ни "доказват", че видите ли футболният ЦСКА бил умрял, че го нямал. Това ли е целта в живота, скъпи динамовци? Баси комплексарщината!

Не е късно да потърсиш помощ от специалист, това не е срамно. Живеем в трудни времена, а човешкият мозък не е гранитна скала, възможно е в един момент да подаде. :(
Може да се обърнеш към специалисти тук: https://bnr.bg/post/101266011

Типичен отговор на комплексиран динамовец.

Този даже не е динамовец, защото преди всичко е тръстаджия, а тези не са фенове, а обикновени търгаши. Сега са се сдушили с отрепките от СЗ и се надяват да вегитират покрай клуба докато могат.

Само да знаете, че като търгаш и тръстаджия, получавам по 5 лева (нето) за всеки ваш коментар, който е отговор на моя. Дотук захлебвам добре в темата, но може да си докарам и още приходи. Превключете на по-бърза скорост мозъчетата си и продължавайте с глупавите коментари, че ми се ходи на екскурзия по тихоокеански острови. :geek:
Последна промяна от TristaNNN на 30 сеп 2020 23:44, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 сеп 2020 23:43

petko.h.markov написа:Важното е,че все още съществуват и не се предават!Вие завъртяхте г..за и сега само бленувате за ЦСКА! И собственици и вие припознавачи се оказахте не достойни за онзи велик клуб.Друго си е араламбене :)

Поздравления за достойната позиция!
В годините, в които списвахме из различните теми, въпреки шегичките и нормалните дразги, съм си изградил много добро мнение за теб, както и за vaskonti, за msm, за bobonikolov. Имаше плам в дискусиите, имаше чест. Не ме е срам да си призная, че съм бил затапван с аргументи или контрааргументи от теб или от тези момчета, случвало се е.
Но ви прави чест :!: , поне в моите очи, че не припознахте подмяната, не сведохте глави пред измамата и припознаването. Мъчно ми е за вас, казвам го с ръка на сърцето, щото си представям колко би ми било болно да съсипят любимия ми отбор и да ми натресат някакви мутренски селяци като заместител. :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 сеп 2020 23:49

TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа:
Mitata написа:
TristaNNN написа:
Mitata написа:Преди доста години в България имаше спорт, страната ни печелеше медали и титли на големи форуми в повечето спортове. Всичко това се дължеше в значителна степен на ЦСКА, където се работеше сериозно с младите български таланти. Завистливата и мразеща ЦСКА синя общност направи и невъзможното да съсипе този клуб по всички направления - открадна или затвори бази на клуба, не даде възможност на бизнесени с армейски дух да подпомагат ЦСКА - тези хора отидоха да правят спорт на други места, в други клубове.

Резултатът е налице - в България професионалният спорт умира, България изключително рядко печели медали на олимпийски и световни първенства. Всичко това благодарение на завистлива синя спортна България.

Сега се опитват да ни "доказват", че видите ли футболният ЦСКА бил умрял, че го нямал. Това ли е целта в живота, скъпи динамовци? Баси комплексарщината!

Не е късно да потърсиш помощ от специалист, това не е срамно. Живеем в трудни времена, а човешкият мозък не е гранитна скала, възможно е в един момент да подаде. :(
Може да се обърнеш към специалисти тук: https://bnr.bg/post/101266011

Типичен отговор на комплексиран динамовец.

Този даже не е динамовец, защото преди всичко е тръстаджия, а тези не са фенове, а обикновени търгаши. Сега са се сдушили с отрепките от СЗ и се надяват да вегитират покрай клуба докато могат.

Само да знаете, че като търгаш и тръстаджия, получавам по 5 лева (нето) за всеки ваш коментар, който е отговор на моя. Дотук захлебвам добре в темата, но може да си докарам и още приходи. Превключете на по-бърза скорост мозъчетата си и продължавайте с глупавите коментари, че ми се ходи на екскурзия по тихоокеански острови. :geek:

Точете си клуба колкото си искате, но не излизай тук с лъжи какво плащате. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 01 окт 2020 09:02

Винаги ми е много забавно, когато някой от новите фенове на Литекс заговори за плащане :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2020 10:39

Eто как се отлага мач, когато програмата стане малко по-напечена. Какви писма, какви съгласия, какви декларации, какви пет лева. :mrgreen:
Официално: 17 души заразени в Арда, мачът с Лудогорец пропада
[offtopic]

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 01 окт 2020 10:47

Ако това наистина го мислите, то по-добре да закриваме държавата, съвсем сериозно го казвам. Защото с подобно мислене няма смисъл да продължаваме каквато и да е борба с протести и тн.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 окт 2020 11:06

TristaNNN написа:А ти чувал ли си за споразумение, за разсрочване, за погасителен план?
Щото усещам, че както ти, така и фалиралите, явно не бяхте чували и това беше причината да гледате ШЛ по телевизията. :mrgreen:

Бая банани съм отнесъл заради ей този въпрос:
Съгласно чл. 184, ал. 1 от ДОПК разрешението за отсрочване или разсрочване се издава от:
1. териториалния директор - за задължения за данъци с изключение на акциз и задължителни осигурителни вноски общо в размер до 100 000 лв. .........;
2. изпълнителния директор на Националната агенция за приходите - за задължения за данъци, с изключение на акциз или задължителни осигурителни вноски общо в размер от 100 001 до 300 000 лв. ..........;
3. министъра на финансите - за задължения за данъци или задължителни осигурителни вноски общо в размер над 300 000 лв. или ако се иска отсрочване или разсрочване за повече от две години от датата на издаване на разрешението; разрешението за разсрочване на вземанията за задължителни осигурителни вноски се издава след получаване на писмено съгласие от Надзорния съвет на Националния осигурителен институт.

Решенията на МФ са достъпни, но как за 3 години никой не видя точно това?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 окт 2020 11:07

За какво ли може да се бори един трол? :lol:
Освен за надника за достигнат брой поръчани изакани мнения.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 01 окт 2020 11:20

TristaNNN написа:Eто как се отлага мач, когато програмата стане малко по-напечена. Какви писма, какви съгласия, какви декларации, какви пет лева. :mrgreen:
Официално: 17 души заразени в Арда, мачът с Лудогорец пропада

Колко му трябва, да затворят няколко човека у тях и кмета да помоли (нареди) на някого, да им напише положителни тестове.
Ако е да напише отрицателни при наличието на положителни е трудно. Но да пише положителни е безвредно.
Нищо, пак ще играят, независимо кога и пак ще си паднат.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2020 11:34

Red_Neck написа:
TristaNNN написа:А ти чувал ли си за споразумение, за разсрочване, за погасителен план?
Щото усещам, че както ти, така и фалиралите, явно не бяхте чували и това беше причината да гледате ШЛ по телевизията. :mrgreen:

Бая банани съм отнесъл заради ей този въпрос:
Съгласно чл. 184, ал. 1 от ДОПК разрешението за отсрочване или разсрочване се издава от:
1. териториалния директор - за задължения за данъци с изключение на акциз и задължителни осигурителни вноски общо в размер до 100 000 лв. .........;
2. изпълнителния директор на Националната агенция за приходите - за задължения за данъци, с изключение на акциз или задължителни осигурителни вноски общо в размер от 100 001 до 300 000 лв. ..........;
3. министъра на финансите - за задължения за данъци или задължителни осигурителни вноски общо в размер над 300 000 лв. или ако се иска отсрочване или разсрочване за повече от две години от датата на издаване на разрешението; разрешението за разсрочване на вземанията за задължителни осигурителни вноски се издава след получаване на писмено съгласие от Надзорния съвет на Националния осигурителен институт.

Решенията на МФ са достъпни, но как за 3 години никой не видя точно това?

Ти нали не искаш да ми кажеш, че едва ли не, няма как министъра на финансите или Надзорния съвет на Националния осигурителен институт, да позволят разсрочване на нашите задължениея? :?
[offtopic]

Върни се в “Левски”