Тристан е дал добър пример за обратната страна на монетата , който е и много тъжен ...
Когато защитаваш МВРНКПСЗ , бан за всеки

Само който бяга го хващали

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
koisa написа:шивача написа:[offtopic]Стойте си на мтел във вас, щото сте много умниВ цял свят са компллексари-факти дал Господ безброй. Едни не пият карлсберг, други холстен, трети, трето. Хората не носят цветове в ежедневието на най-омразния им отбор, вие ,само във вас е либерал-демократик "умник" оод.
В Пловдив фен на Локо с жълта дрешка няма да видиш. Даже някои и на жълто не пресичатБотевисти приятели като видят черно-бяла котка около казаните и я гонят
А във вас си носете червено-белите прашки и ич да ви е през уя
[/offtopic]
[offtopic]Голяма логика извади... Сигурно гол ходиш, защото видиш ли мразиш Левски и синьо не носиш, мразиш Лудогорец и зелено не носиш и т.н.Като видиш синя кола си обръщаш главата да не я гледаш. По тази логика всички, които ви мразят трябваше да са се отказали да харесват Ливърпул, Ман Юн, Арсенал, Байерн, защото играят в червено.
Ти не излизаш през деня, защото небето е синьо.
![]()
П.С. Познавам фенове на вашия отбор, които са фенове и на Челси. Явно трябва да им покажа твоя коментар, за да се замислят. Сигурно са в грешка хората.[/offtopic]
шивача написа:koisa написа:шивача написа:[offtopic]Стойте си на мтел във вас, щото сте много умниВ цял свят са компллексари-факти дал Господ безброй. Едни не пият карлсберг, други холстен, трети, трето. Хората не носят цветове в ежедневието на най-омразния им отбор, вие ,само във вас е либерал-демократик "умник" оод.
В Пловдив фен на Локо с жълта дрешка няма да видиш. Даже някои и на жълто не пресичатБотевисти приятели като видят черно-бяла котка около казаните и я гонят
А във вас си носете червено-белите прашки и ич да ви е през уя
[/offtopic]
[offtopic]Голяма логика извади... Сигурно гол ходиш, защото видиш ли мразиш Левски и синьо не носиш, мразиш Лудогорец и зелено не носиш и т.н.Като видиш синя кола си обръщаш главата да не я гледаш. По тази логика всички, които ви мразят трябваше да са се отказали да харесват Ливърпул, Ман Юн, Арсенал, Байерн, защото играят в червено.
Ти не излизаш през деня, защото небето е синьо.
![]()
П.С. Познавам фенове на вашия отбор, които са фенове и на Челси. Явно трябва да им покажа твоя коментар, за да се замислят. Сигурно са в грешка хората.[/offtopic]
[offtopic]Нещо си се объркал. Пиша каквото съм видял или прочел с очите си. Аз нямам проблем да нося сини дънки, щото това по никакъв начин не ви носи приходи на вас. Писах за Локомотивците и Ботевистите, колко крайни са някой от феновете им и ако решат някой от тях могат да го потвърдят!? За мен е важно парите, които харча, ако може по никакъв начин да не стигат до вашия отбор, това е![/offtopic]
Eminem написа:Значи ако се сбиеш и дойде полицията, няма да имаш проблем ако останеш на място. Няма да бъдеш арестуван. Боят не е проблем, но тръгнеш ли да бягаш, това вече е голямо основание да бъдеш арестуван.
mikata написа:NOMER14 написа:Никаква картинка, никаква новинка как изглеждат и какви цени тия карти. Ето това е непрозрачност.
https://fanshop.levski.bg/
koisa написа:Ясно, аз и браТчеда отиваме и обираме банка. На излизане браТчеда тръгва да бяга от полицията, а аз оставам на място. Полицията го арестува, а аз си харча парите.Ама, то колко лесно било, ехеееее...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], jusi, kempesmario, Plamen_i00 и 46 госта