На Ен-Несири положението му в продълженията не стана ясно дали не е от засада (признавам, че само чух коментара, а ситуацията не я видях), та не се знае дали щеше да се брои, ако бе вкарал и го бяха гледали на повторение. Извън това изпусна сам срещу Нойер в редовното време и Де Йонг имаше ситуация в началото на втората част. През останалото време гол от пресилена дузпа и предимно опълчение. Байерн само при 0-1 имаха поне 3 чисти или почти чисти ситуации - на Павар, Мюлер и Левандовски. Отменения гол не го броя за чиста ситуация, но при онзи на Сане така и не видях фаул на Левандовски срещу Ескудеро. Отделно головете им си бяха от редовни положения. Така че да, определено по-добрият отбор спечели, въпреки усилията на отрепката Тейлър.
Иначе Ен-Несири аз го харесвам - още в Малага и Леганес ми правеше добро впечатление. За мен е доста по-техничен и по-раздвижен футболист от Де Йонг, но днес не се възползва от положенията си.
Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Последна промяна от Udoji90 на 25 сеп 2020 11:13, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
maikop написа:С какво са били по-добри баварците ? Само Ен Несири изтърва 3 чисти гола (само той)+ пропуските на другите. Севиля спокойно можеше да вкара 4 гола в края на мача и първото продължение при нормални нападатели, нормални дори не от някаква световна класа. Тези са пълни смешки отзад и добре че Нойер ги спасява+късмета във важните мачове. Нищо общо с отбора на Хайнкес който имаше желязна отбрана и не се налагаше на Нойер да се намесва толкова често !![]()
Тоя измисления треньор с прякор от един комедиен филм за първи път поема отбор на 54 годишна възраст, и изведнъж го наредиха до Пеп, Клоп, Зидан, Анчелоти...пълен смях. Той и Ди Матео 2012г. спечели ШЛ+ФА Къп за няколко месеца в Челси и го изкараха някакъв феномен, пък после видяхме какво му се случи. Сега никой не го знае къде е Ди Матео и занимава ли се с футбол изобщо![]()
Иначе Нойер няма всеки път да прави 10 от 10 спасявания и ще им се случи баш в някой важен мач да отнесат разгром когато най-малко очакват.
Чистосърдечно феновете на Байерн се смеем и радваме на подобни изказвания по адрес на Флик. Нямаме търпение да видим и със защитата какво ще направи след 2-3 месеца работа с нея след като всички са на линия. Говори се даже че го блазни идеята да възстанови формата на Марио Гьотце, но може и да са само слухове. Това вече ще е забавно ако стане. Малко ни е късата пейката в момента, но между 1 и 3 нови попълнения сигурно ще има. Срещу сериозни, обиграни, дисциплинирани и със силен дух отбори като Севиля никой не е казвал че ще е лесно и ще ги бием с 8 или повече гола. Получи се хубав мач и резултатът отговаря на показаното от двата отбора. Дано такива има и в груповата фаза.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Честито на баварците. Заслужена купа е меко казано, безапелационно надиграха севилци, резултатът е малък, но достатъчен. И очакван - ако искаш да си на върха, трябва да срещнеш и класни, организирани и надъхани отбори. Не може само с Барса и Шалке да играеш...
Чакаме поне две години да се плюнчите по всички теми и раздели, свързани с баварците. И пуканките сме заредили.
А тоя "ИзмисленияТ" ви измисли най-черния ден в историята. Смятай, ако беше кадърен...
maikop написа:
Тоя измисления треньор...

Чакаме поне две години да се плюнчите по всички теми и раздели, свързани с баварците. И пуканките сме заредили.
А тоя "ИзмисленияТ" ви измисли най-черния ден в историята. Смятай, ако беше кадърен...
Честито на феновете на Байерн. Съдията не искам да го коментирам, то си личеше какво свиреше през цялото време.
Честита купа на Байерн!
Коментара ми за мача е че Байерн не са чак толкова безсмъртни колкото си помислих след последното издание на ШЛ.
Даже мисля че нямат шанс да дублират и тази година турнира!
Коментара ми за мача е че Байерн не са чак толкова безсмъртни колкото си помислих след последното издание на ШЛ.
Pichichi написа:Честита купа на Байерн!
Ae, те не са безсмъртни, ама защо да нямат шанс? При положение, че повечето от другите основни претенденти имат доста слаби защити в момента... Повече от добри шансове имат да дублират според мен

- KOPScousers
- Контакти:
Аре бе пичове, казвайте кой мач ще гледаме тази вечер. И в двата домакините имат предимство и докато Динамо изглежда като твърд фаворит, то в Унгария може би ще е една идея по-интересно. 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Динамо са си традиционен участник в групите и на ШЛ и ЛЕ. Ако се проследи историята им те много трудно отпадат в предварителните кръгове и почти винаги успяват да се класират напред, особено по времето на Лобановски края на 90те и малко след 2000г. бяха железни даже стигнаха 1/2финал в ШЛ.
За унгарците иначе ще е мегапровал ако отпаднат от Молде.
За унгарците иначе ще е мегапровал ако отпаднат от Молде.

miro_rz написа:И Молде и Ференварош ми се виждат слаби за ШЛ!
Екстра са, да се падат в нагласената група на Реал Мадрид.
Перес платил ли е за ШЛ този път или пак ще има ментални победители и финалисти?