Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот шивача » 29 сеп 2020 12:31

TristaNNN написа:
danon написа:Аз също съм на А1 от 15+ години и никога не съм гледал на кой са спонсор.. както според мен прави всеки нормален човек. Това са абсолютни глупости, че някаква фирма/марка ще стане спонсор на отбор и феновете от др отбори ще минат при конкурентите, дали има 50 глупака, които биха го направили :lol: Само положителен ефект може да има за фирмата, ако даде преференции на феновете на отбора, които примерно имат членска карта към клуба за сезона...

Един вече се разкри, остават 49. :mrgreen:

[offtopic]Ми ако си прочетеш коментара ще разбереш кой е глупака :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 29 сеп 2020 12:58

Преди време ги бърках повече, сега знам, че очилатия е от сз
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 сеп 2020 13:38

koisa написа:Няма какво толкова да го нищите... Дори на децата им стана ясно, че това е било предварително планирано и то с главното участие на МВР. :oops: Няма как да се бият две фракции и ти да арестуваш 40 човека от едната и 0 от другата. :lol: Така СЗ хем се разправя с УЛ, хем напомня на клуба кой командва и как по всяко време могат да набутат клуба с глоби и наказания.

Лошото е че скоро очаквам да има бомби и свастики във войната на "феновете" с клуба.... :| :cry: :oops: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 сеп 2020 13:50

шивача написа:[offtopic]Стойте си на мтел във вас, щото сте много умни :mrgreen: В цял свят са компллексари-факти дал Господ безброй. Едни не пият карлсберг, други холстен, трети, трето. Хората не носят цветове в ежедневието на най-омразния им отбор, вие ,само във вас е либерал-демократик "умник" оод.
В Пловдив фен на Локо с жълта дрешка няма да видиш. Даже някои и на жълто не пресичат :mrgreen: Ботевисти приятели като видят черно-бяла котка около казаните и я гонят :lol: А във вас си носете червено-белите прашки и ич да ви е през уя :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Хаха това за цветовете пълна глупост. На мен например червеното ми подхожда адски много като цвят. Затова, че бившето ЦСКА носеше червено, дай и аз да не нося.
Виж оранжевото е друга бира... :lol:[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 29 сеп 2020 14:12

"Левски не обезпечава безопасността за привържениците по време на гостуванията на отбора. Стюарди няма."
"Преди инцидентите от последните две гостувания на отбора, „Националният клуб на привържениците на Левски“ многократно предупреди ръководството и по-специално Наско Сираков да вземат необходимите мерки, на което те реагираха с пренебрежение."

Това си е чиста проба изнудване....

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 29 сеп 2020 14:16

Абе при много хора си има значение, иначе нямаше да си хвърлят парите за спонсорство на футболни отбори. Аз например станах абонат на Глобул(сигурно 2002г беше), защото Емтел бяха спонсори на Герена. След това не съм ги сменял, но за тогава си беше факт. Имах съученик, който още по Бай Тошево време беше убедил техните, да си купят пералня Candy. Бяха спонсори на Ливърпул в онези години. Решението за покупка на пералня и нейната марка, беше много по-сериозен семеен въпрос от сега.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 сеп 2020 14:27

CaptainBertorelli написа:Абе при много хора си има значение, иначе нямаше да си хвърлят парите за спонсорство на футболни отбори. Аз например станах абонат на Глобул(сигурно 2002г беше), защото Емтел бяха спонсори на Герена. След това не съм ги сменял, но за тогава си беше факт. Имах съученик, който още по Бай Тошево време беше убедил техните, да си купят пералня Candy. Бяха спонсори на Ливърпул в онези години. Решението за покупка на пералня и нейната марка, беше много по-сериозен семеен въпрос от сега.

:shock: :mrgreen: Как пералня "Candy" по Тошово време, откъде? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 сеп 2020 14:30

mikata написа:https://www.facebook.com/watch/?v=246876080075226

По-голям диван трябва да купи Слави на Круме, като сардини бяха наблъскали тримата гости :lol:
Егати и телефонната връзка, Савов чак обръща мобифона към камерата да се види профила на обаждащия се :shock: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Полицаите някакви тръби намерили по колите на ултрасите, гаче са тръгнали водопроводната мрежа на Пловдив да сменят :lol:
Последна промяна от Groucho на 29 сеп 2020 14:31, променено общо 1 път.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 29 сеп 2020 14:30

TristaNNN написа:
CaptainBertorelli написа:Абе при много хора си има значение, иначе нямаше да си хвърлят парите за спонсорство на футболни отбори. Аз например станах абонат на Глобул(сигурно 2002г беше), защото Емтел бяха спонсори на Герена. След това не съм ги сменял, но за тогава си беше факт. Имах съученик, който още по Бай Тошево време беше убедил техните, да си купят пералня Candy. Бяха спонсори на Ливърпул в онези години. Решението за покупка на пералня и нейната марка, беше много по-сериозен семеен въпрос от сега.

:shock: :mrgreen: Как пералня "Candy" по Тошово време, откъде? :lol:

От Кореком. Бая народ работеше при другарите араби и имаха долари.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 сеп 2020 14:49

Значи ако се сбиеш и дойде полицията, няма да имаш проблем ако останеш на място. Няма да бъдеш арестуван. Боят не е проблем, но тръгнеш ли да бягаш, това вече е голямо основание да бъдеш арестуван.

Върни се в “Левски”