captain drifuss написа:acmilan написа:Чакам някой да ми каже Трапатони победи ли Стоилов?А Хитцфелд?Кой нямаше да ви изглежда смешно до тези големи имена?
Trapatoni polu4i ot Stoilov to4no kakvoto kakoto my trqbva6e, dva puti! zabravihte li ve4e kak se stekoha obstoqtelstvata v predi6ata ni grupa, 4e govorehme za zaduljitelni pobedi, a ne za ravenstva! a 6t se otnasq do ma4a sus 6veicariq ne mislq, 4e ima nujda da go komentirame, bezsmislen priqtelski ma4.... ti mi kaji v koi vajen ma4 Muri e vzel ne6to? i sprete da obvinqvate Plamen Markov za edin raven s 4erna gora, ve4e na vsi4ki vi e qsno, 4e ne sa sly4aen otbor- s malko pov4e kusmet mojeha da ni biqt vtroriq ma4, spomnete si purvoto poluvreme na ma4a v Sofia!!!
Страшен си... Значи Мъри е виновен, че направихме равни мачове с Ейре вместо да ги бием, но Марков не е виновен за равенството с Ч.Гора, понеже не са случаен отбор. А какво да кажем за мача с Грузия, където под ръководството на Марков едвам отървахме загубата и то благодарение само на Петков.
На всички е ясно, че с играчите, с които разполагаме ще ни е трудно да се класираме, но за някои хора е по-лесно да обвиняват Мъри, понеже още ги боли от успехите, които той постигна с Левски.